Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

QUOTE(violence @ 2009 04 23, 16:37)
hauschka nakčiai iš vis rekomenduoja jokių kremų netept  schmoll.gif  nakčiai nusipraust ir toniku pasipurkšt  4u.gif saldžių sapnų  4u.gif

jau visai pasimeciau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Mytee @ 2009 04 23, 16:43)
mano oda taip pat labai jautri ir misri, tai man idealiai tinka svarainiu kremas  ax.gif

klausimas ar sitas kremas (su spalva) neuzkemsa poru  g.gif 

gal galetumet imesti nuoroda apie ta krema, negaliu rasti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2009 04 23, 16:06)
Keli puslapiai atgal kaip tik as ir gyriau si kremuka. Man labai patiko. Nors aprasyme raso, kad jis skirtas sausai, normaliai, jautriai odai, o mano taipogi misri ir labai jautri, bet nepasakyciau, kad veidas blizga. O sausas demeles gerai drekina. Vienu zodziu, uzsitepus sio kremuko, odos netraukia, neserpetoja, neniezti.

o man labai idomu, kokia spalva jis suteikia? niekad nesu turejus toninio kremo, tai pvz., po to dar reikalingas koks bronzantas? ar jau tuomet nebe?
Atsakyti
QUOTE(Mytee @ 2009 04 23, 15:43)
bandziau as netepti kremo nakciai, tai po poros savaiciu kakta pradejo serpetoti  unsure.gif  tai vel pradejau tept  unsure.gif

na tiesą pasakius iškart puolus taip daryti gali visko nutikti mirksiukas.gif pereinant prie tokių įpročių galbūt reiktų panaudoti ampules hauschkos ar kaukytes kokias rolleyes.gif
man talkino sensitive ampulės, o dabar kai oda nusausėjo, tai tris dienas iš eilės tepiau moisturising mask vietoj dieninio kremo ir vakare visvien tik hidrolatu purškiaus rolleyes.gif tai rodos, jau ryt nedrėkinsiu taip stipriai, žiūrėsiu kas gausis rolleyes.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 23, 15:57)
o man labai idomu, kokia spalva jis suteikia? niekad nesu turejus toninio kremo, tai pvz., po to dar reikalingas koks bronzantas? ar jau tuomet nebe?

va šiandien kaip tik jį bandžiau rolleyes.gif labai komentuoti dar nenoriu, per mažai patities biggrin.gif tepiau ant kaukės, tai net pagalvojau, kad kaip ir drėkinantis jis neblogai arba tiesiog jau sviestas sviestuotas gavos rolleyes.gif bet po 20min kokiu veidas koks ir turėtų būt buvo smile.gif
o spalvytė tai man panaši į tai kai pati būčiau gryno bronzulato užsitepus rolleyes.gif tiek kad aš to bronzato 3 kartam turėjau, tai nelabai galėčiau stipriai vertint smile.gif bet man spalvytė taip susirodė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 04 23, 17:11)
va šiandien kaip tik jį bandžiau  rolleyes.gif labai komentuoti dar nenoriu, per mažai patities biggrin.gif tepiau ant kaukės, tai net pagalvojau, kad kaip ir drėkinantis jis neblogai arba tiesiog jau sviestas sviestuotas gavos  rolleyes.gif bet po 20min kokiu veidas koks ir turėtų būt buvo smile.gif
o spalvytė tai man  panaši į tai kai pati būčiau gryno bronzulato užsitepus  rolleyes.gif tiek kad aš to bronzato 3 kartam turėjau, tai nelabai galėčiau stipriai vertint smile.gif bet man spalvytė taip susirodė  rolleyes.gif

bet, kaip suprantu, nelabai baisiai ruda? turiu omenyje, kad su bronzantu visada galima pasireguliuoti, o cia gal net to nereikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 23, 16:55)
bet, kaip suprantu, nelabai baisiai ruda? turiu omenyje, kad su bronzantu visada galima pasireguliuoti, o cia gal net to nereikia g.gif

uoj ne, tikrai nėra ruda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 23, 17:57)

turejau meginuka kazkada .smagus daiktas - vienu tepimu atrodo lyg ir kremu ir pudra butum uzsitepus biggrin.gif tik aisku nemaskuoja beveik, bet kad ir dr.h pudra nelbj maskuoja lotuliukas.gif
spalva normali, tik gal labai blyskiom but kiek tamsoka.
po to galima ir netept bronzanto ax.gif gaunas toks sveikas veido atspalvis ir taip.

mielai imciau visa tiubika,jei negaileciau pinigu.. ir jei jis turetu spf, nes dbr kremo be spf nelbj reikia man,nebent nakciai,o sito nakciai netepsi juk ax.gif
Atsakyti
vokietis neparduoda alieju kunui ar tik mano kainininke ju nera? ax.gif
man reikia fitness korperoil ax.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 04 23, 16:11)
man talkino sensitive ampulės, o dabar kai oda nusausėjo, tai tris dienas iš eilės tepiau moisturising mask vietoj dieninio kremo ir vakare visvien tik hidrolatu purškiaus  rolleyes.gif tai rodos, jau ryt nedrėkinsiu taip stipriai, žiūrėsiu kas gausis  rolleyes.gif

ar susitvarkė tau oda? 4u.gif Aš irgi pergyvenau adaptacinį laikotarpį su ampulėm, persikentė ir dabar nebereikia nieko nakčiai - svarbiausia, odą įpratinti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 04 23, 11:16)
gal kas žinot kiek pas mus kainuoja mėginukų rinkinys sausai/jautriai odai? 4u.gif

Aš 40 Lt mokėjau Stepono g. 4u.gif 45 Lt man atrodo buvo riebiai-mišriai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 23, 19:38)
ar susitvarkė tau oda?  4u.gif Aš irgi pergyvenau adaptacinį laikotarpį su ampulėm, persikentė ir dabar nebereikia nieko nakčiai - svarbiausia, odą įpratinti wink.gif

na žinok dar šiandien tepiau vietoj dieninio kremo drėkinančią tą kaukę ir ausmas, kad jau gana biggrin.gif o vakar vakare po levandų hidrolato ir ramiai nuguliau, oda nesausėjo rolleyes.gif tai žiūrėsiu kaip toliau rolleyes.gif ampolių pilnos pakuotės dar laukiu, turėjau bandomasias 10 rolleyes.gif buvo visko, bet neraguoju, oda tegu reaguoja į mano norus biggrin.gif
o bėrimų nėra šlapiuojančių, nusausėjimų ir nėra, tik bėrimų žymės dar matos, bet vertinu, kad gerėja viskas rolleyes.gif

QUOTE(Rkatyte @ 2009 04 23, 19:42)
Aš 40 Lt mokėjau Stepono g.  4u.gif  45 Lt man atrodo buvo riebiai-mišriai  ax.gif

aš 45 už sausos rolleyes.gif ant dėžutės kaina prilipinta buvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 04 23, 21:07)
aš 45 už sausos  rolleyes.gif ant dėžutės kaina prilipinta buvo  rolleyes.gif

Mane vyras aptarnavo, o jis ten kaip ir nelabai gaudėsi, bent man taip pasirodė, nors ant mano dėžutės ranka buvo užrašyta 40 bigsmile.gif , MB rinkosi duškę, tai pardavėjas jam parodė į kūno losjonus, o maniškis ir nusipirko jį, aš tik į mašiną atsisėdus pastebėjau, tai grįžau ir sukeičiau, nes kūno losjonų MB kaip ir nenaudoja lotuliukas.gif
Atsakyti
Nuoroda svarainiu kremuko wink.gif

QUOTE(violence @ 2009 04 23, 16:11)
na tiesą pasakius iškart puolus taip daryti gali visko nutikti  mirksiukas.gif pereinant prie tokių įpročių galbūt reiktų panaudoti ampules hauschkos ar kaukytes kokias  rolleyes.gif

gal ir taip, dabar laukiu atkeliaujant purskiamo serumo, ziuresim kaip cia ta oda jausis rolleyes.gif
Atsakyti