Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

QUOTE(Lelijėlė @ 2009 04 23, 11:55)
butinai parasysiu. cia bus Justai - jei ka.

na, tai reiškia, kad reiks su maps.lt padirbėti biggrin.gif Pasiimsim savo Hauschka, koks dar gali būti klausimas wink.gif
Atsakyti
ooooo siuntinukas jau cia!!! kaip smagu thumbup.gif thumbup.gif priminkit pas ka kaunietes turi kreiptis? kaip suprantu du zmones apsiema dalinti?galvoju gal kas arciau silainiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(migdoline @ 2009 04 23, 15:28)
ooooo siuntinukas jau cia!!! kaip smagu thumbup.gif  thumbup.gif priminkit pas ka kaunietes turi kreiptis? kaip suprantu du zmones apsiema dalinti?galvoju gal kas arciau silainiu biggrin.gif

kad tik vienas zmogeliukas dalins - violence 4u.gif
Atsakyti
sveikutes hi.gif gal galetumete rekomenduoti kremuka misriai-jautriai odai? nusiziurejau si :

user posted image
jei astute0210 priimtu prie uzsakymo, tai mielai prie sekancio prisijungciau ir as blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinute999 @ 2009 04 23, 15:00)
sveikutes hi.gif gal galetumete rekomenduoti kremuka  misriai-jautriai odai? nusiziurejau si :

user posted image
jei astute0210  priimtu prie uzsakymo, tai mielai prie sekancio prisijungciau ir as blush2.gif

Keli puslapiai atgal kaip tik as ir gyriau si kremuka. Man labai patiko. Nors aprasyme raso, kad jis skirtas sausai, normaliai, jautriai odai, o mano taipogi misri ir labai jautri, bet nepasakyciau, kad veidas blizga. O sausas demeles gerai drekina. Vienu zodziu, uzsitepus sio kremuko, odos netraukia, neserpetoja, neniezti.
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2009 04 23, 16:06)
Keli puslapiai atgal kaip tik as ir gyriau si kremuka. Man labai patiko. Nors aprasyme raso, kad jis skirtas sausai, normaliai, jautriai odai, o mano taipogi misri ir labai jautri, bet nepasakyciau, kad veidas blizga. O sausas demeles gerai drekina. Vienu zodziu, uzsitepus sio kremuko, odos netraukia, neserpetoja, neniezti.

aciuks.gif man svarbiausia, kad poru nekimstu, nes vis islenda spuogai doh.gif tepciau nakciai
Atsakyti
QUOTE(evelinute999 @ 2009 04 23, 16:16)
aciuks.gif man svarbiausia, kad poru nekimstu, nes vis islenda spuogai doh.gif tepciau nakciai

tai kad cia kremukas su spalva, jis skirtas dienai. Hauschka is vis kremu nakciai nesiulo.
Atsakyti
QUOTE(Diana-Kaunas @ 2009 04 23, 16:23)
tai kad cia kremukas su spalva, jis skirtas dienai. Hauschka is vis kremu nakciai nesiulo.

dabar jau pamaciau, pirma kazkaip neisigilinau doh.gif aciu, kad pasakei 4u.gif as dieninius tepu nakciai, nes teko girdeti, kad misriai odai naktiniai netinka, jie daznai buna maitinantys. o be spalvos koks nors geras yra? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinute999: 23 balandžio 2009 - 15:35
QUOTE(evelinute999 @ 2009 04 23, 15:31)
o tai paprastu kremu nera, ta prasme be spalvos? g.gif

Yra.. visi kiti kremai be spalvos, būtent išsirinktas kremas ir yra su spalva. Pagal odos tipą dar tiktų rožių light, manau, jis toks lengvas ir kartu drėkinantis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 04 23, 16:33)
Yra.. visi kiti kremai be spalvos, būtent išsirinktas kremas ir yra su spalva. Pagal odos tipą dar tiktų rožių light, manau, jis toks lengvas ir kartu drėkinantis 4u.gif

bet ir pataikiau as, is visu paprastu issirinkau butent su spalva biggrin.gif roziu naudoju dienai "Essential care" is sveiku produktu, norisi kazko kito ax.gif reikes dar pasiskaitineti ju puslapyje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinute999: 23 balandžio 2009 - 15:37
QUOTE(emmute @ 2009 04 23, 10:48)
ačiū 4u.gif
o po vieną įdomu kiek? g.gif  man norėtųsi rožių kremus išbandyt, tik light tam rinkinyje nėra, bet kiti du yra biggrin.gif  ir CC man kaip ir nereikalingas (neprausiu veido, o jį nuplaut reikia būtinai ar galima pvz terminiu vandeniu užpurškus nuvalyt? g.gif )

15lt kremas man atrodo, na kaukės tai 15 biggrin.gif o light neturi jie sad.gif nors gal dabar jau turi, teiravaus prieš savaitę tai neturėjo smile.gif

QUOTE(Lelijėlė @ 2009 04 23, 11:55)
geras. o dar turint omeny, kad tuos spaliukus skiria tik viena diena - smagumas jama  rolleyes.gif

tai gal kokiuose Elektrėnuose susibėgam ir dalinam tai ton tai ton pusėn mirksiukas.gif lotuliukas.gif visos supras - juk dėl vaikų mirksiukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(evelinute999 @ 2009 04 23, 15:31)
o be spalvos koks nors geras yra? g.gif

hauschka nakčiai iš vis rekomenduoja jokių kremų netept schmoll.gif nakčiai nusipraust ir toniku pasipurkšt 4u.gif saldžių sapnų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2009 04 23, 15:06)

mano oda taip pat labai jautri ir misri, tai man idealiai tinka svarainiu kremas ax.gif

klausimas ar sitas kremas (su spalva) neuzkemsa poru g.gif

QUOTE(violence @ 2009 04 23, 15:37)
hauschka nakčiai iš vis rekomenduoja jokių kremų netept  schmoll.gif  nakčiai nusipraust ir toniku pasipurkšt  4u.gif saldžių sapnų  4u.gif

bandziau as netepti kremo nakciai, tai po poros savaiciu kakta pradejo serpetoti unsure.gif tai vel pradejau tept unsure.gif
Atsakyti