Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 05, 20:55)
Tai, kad kaip supratau, nieko dar neuzdraude g.gif
cituoju Dovish: "tiesiog rašoma, kad pagal naujus reikalavimus spf lygis turi būti didesnis, negu galima jį pasiekti natūraliomis priemonėmis ir Dr.Hauschka atsisako tai daryti dėl savo holistinio ir natūralaus požiūrio".
Bet ka jie toliau darys, nzn g.gif

Palengvėjo... smile.gif Ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
Astute, kazkaip matyt praleidau ta info... skaitinejau skaitinejau... ai, nesvarbu 4u.gif

O galiu paprasyti kokiu nors megineliu, kur vokietis prisiuncia su musu daikciukais?
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelijėlė @ 2009 04 05, 21:25)
Astute, kazkaip matyt praleidau ta info... skaitinejau skaitinejau... ai, nesvarbu  4u.gif
O galiu paprasyti kokiu nors megineliu, kur vokietis prisiuncia su musu daikciukais?
ax.gif

Taip, tom kurios man pades isdalinti kosmetika Vilniuje ir Kaune duosiu.
Atsakyti
kaip supratau priemoniu nuo saules didziausias asortimentas natractiv psl? ar cia tik man pasirode? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padange: 05 balandžio 2009 - 21:36
QUOTE(kliūdžiau @ 2009 04 05, 20:47)
O kodel uzdraude? g.gif
Papildyta:
O kaip Jums tie šešėliai? Man norisi juos išbandyti, bet spalvos neatrodo labai intensyvios. O man patinka sodrios, ryškios žalia, mėlyna. O kaip jums sekasi su šešėliais?

QUOTE(Deli~ @ 2009 04 05, 20:48)
manau seseliai  g.gif  gal naujoviski  biggrin.gif  kazkaip ivairiuose tinklapiuose neatitinka paveiksliukai  g.gif

QUOTE(Mytee @ 2009 04 05, 21:20)
tikrai idomu kodel uzdraude  g.gif

pinigelius ir as pervedziau, labai lauksim siuntinuko  biggrin.gif

QUOTE(kliūdžiau @ 2009 04 05, 21:20)
Merginos, tai kaip tie šešėliai hr. H? Ar gerai laikosi, nenutrupa?

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 04 05, 22:04)
Taigis nauja 2009 m. pavasario kolekcija su puokšte dekoratyvinės bigsmile.gif

O sun care liniją parduoda, ir beje, šiandien dar kaip tik gavau kainininką su akcijinėm sun care linijos kainom, tik kad nereik man nieko, tai ištryniau blush2.gif Kadangi ne viena aš gaunu newsletter'į, tai gal kitos pasidalins smile.gif

na, U.S. tai tikrai uzdraude( ne kiek uzdraude, kiek dr. h nebeatitiks nauju reikalavimu, o prisitaikyt kaip supratau ji nesutiko g.gif . nes naturaliu budu negalima uztikrint didesnio spf,jei gerai supratau is ankstesniu sm merginu pokalbiu), pats dr.H puslapis ta skelbia: http://www.drhauschk...ducts/sun-care/
todel man kilo klausimas,ar ir europoj nebebus pardavime sios linijos ax.gif

dziugu, jei nieks nepasikeis....
jei kas gavot naujienlaiski, kiek kainuoja kremukas kunui su spf? 4u.gif

o seseliai tai tikrai ner intensyvus, nebusit itin ryskios tikrai blush2.gif ju spalvos man labai subtilios,dailios, kiek su blizguciu-neikyriu smile.gif tai labai graziai ziurisi man.
patenkinta as savo turimu is dr.h.

o del seseliu dezuciu,tai vienspalviai jie buna apvaliu formu, dvispalviai - staciakampio. o cia vienspalviai ir kvadratiniai pavaizduoti temos pirmoje zinuteje g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 05 balandžio 2009 - 22:18
Sveikos 4u.gif sakykite, ar teisingai cia pasisikaitinejusi supratau kad misriai/riebesnei odelei tiktu svarainiu kremukas? o kaip makiazo pagrindas jis tinkamas? ar riebesnei odelei visgi geriau griebti aliejuka? Aciu atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 04 05, 18:36)
beje, ar tas vokietis dar pardavines Dr.H sun care linija? JAV gi uzdraude ja,tai kaip su Europa?

QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 05, 19:55)
Tai, kad kaip supratau, nieko dar neuzdraude g.gif

drinks_cheers.gif taip taip, čia tik amerikonai kažką chimičina biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 04 05, 22:23)
sakykite, ar teisingai cia pasisikaitinejusi supratau kad misriai/riebesnei odelei tiktu svarainiu kremukas? o kaip makiazo pagrindas jis tinkamas? ar riebesnei odelei visgi geriau griebti aliejuka? Aciu atsakiusioms 4u.gif

Na, jeigu mišri - svarainių kremukas, bet jeigu labiau linkusi į riebumą siūlyčiau aliejuką, jis (bent jau riebiai T zonai) super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kliūdžiau @ 2009 04 05, 18:47)
O kaip Jums tie šešėliai? Man norisi juos išbandyti, bet spalvos neatrodo labai intensyvios. O man patinka sodrios, ryškios žalia, mėlyna. O kaip jums sekasi su šešėliais?

man kaip tik prie širdies nuosaikesnės spalvos biggrin.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 04 05, 22:53)
drinks_cheers.gif taip taip, čia tik amerikonai kažką chimičina biggrin.gif  4u.gif

visai jie kvankt stupid.gif

dar vieną komplimentą baklažaniniui tušui pasakysiu biggrin.gif Net iš mano mamos, kuri skambiais žodžiais kosmetikos adresu nesišvaisto, sulaukė įvertinimo, kad spalva - nuostabi wub.gif Taip kad gundykitės, merginos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 06, 09:53)
dar vieną komplimentą baklažaniniui tušui pasakysiu biggrin.gif Net iš mano mamos, kuri skambiais žodžiais kosmetikos adresu nesišvaisto, sulaukė įvertinimo, kad spalva - nuostabi  wub.gif Taip kad gundykitės, merginos  lotuliukas.gif

as tai vis pagalvoju, kad Hauschkos melyno tuso noreciau rolleyes.gif
Atsakyti
mėlynas tušas manęs kažkaip pernelyg nežavi - gal todėl, kad čia įprasta tušo spalva, daug kur matyta? g.gif Įdomus žalias, bet kad man jis ne prie ko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 06, 08:53)
dar vieną komplimentą baklažaniniui tušui pasakysiu biggrin.gif Net iš mano mamos, kuri skambiais žodžiais kosmetikos adresu nesišvaisto, sulaukė įvertinimo, kad spalva - nuostabi  wub.gif Taip kad gundykitės, merginos  lotuliukas.gif

bet baklazaninis tusas greiciausiai sviesesnems graziai atrodo, nes man tamsiai nesimato to grazaus atspalvio, nera skirtumo,-lyg juodu buciau pasidaziusi g.gif Tik pats tusas tai labai patinka thumbup.gif

Astute, padariau pavedimuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 06, 09:53)

gundytoja cool.gif biggrin.gif
Atsakyti