Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

QUOTE(astute0210 @ 2009 04 22, 18:13)

Lelijele ar tu visa diena namuose buni? Mano pazistamas kurjeris gales atvesti kosmetika i vilniu, bet butu patogiau vesti tai kuri buna namuose arba i darba...

thumbup.gif geros zinios
siaip bunu visa diena namie, bet pora sykiu su vaikiuku i lauka einam. manau reiketu susiskambinti ir susitarti del apytikslio laiko - tada ir laukciau namie.
pranesk, kada planuoja vaziuoti i vilniu ir gal parasyk man telefona to kurjerio. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lelijėlė: 22 balandžio 2009 - 20:21
QUOTE(Lelijėlė @ 2009 04 22, 21:20)
thumbup.gif  geros zinios
siaip bunu visa diena namie, bet pora sykiu su vaikiuku i lauka einam. manau reiketu susiskambinti ir susitarti del apytikslio laiko - tada ir laukciau namie.
pranesk, kada planuoja vaziuoti i vilniu ir gal parasyk man  telefona to kurjerio.  rolleyes.gif

Kai susiskambinsiu su kurjeriu tau viska pranesiu, jis tau pats paskambins ir pranes pries atvaziuodamas, gal gali man i az parasyt savo tel ir adresiuka?
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 04 22, 17:56)
Deja kolkas Del vilniaus nieko tiksliai negaliu pasakyti, kol neturiu ka perduoti kurjeriui tai ir neskambinu, o savaitgaliais man rodos jis nedirba. Manau bus kitos savaite pradzioje, o i  kauna pati atvesiu.

super thumbup.gif drinks_cheers.gif Labai laukiam rolleyes.gif

pati Vilniuje tik nuo antradienio būsiu, tikiuosi, Lelijėlė nesupyks, jei kokia dienele vėliau atvažiuosiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 22 balandžio 2009 - 21:29
QUOTE(katutis @ 2009 04 22, 22:28)

tikiuosi, Lelijėlė nesupyks, jei kokia dienele vėliau atvažiuosiu  4u.gif

tikrai ne
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelijėlė @ 2009 04 22, 21:20)
pranesk, kada planuoja vaziuoti i vilniu ir gal parasyk man  telefona to kurjerio.  rolleyes.gif

kaip suprantu, Vilniuje siuntinuka bus galima pasiimt is Lelijeles 4u.gif tai reiks jos adresiuko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelijėlė @ 2009 04 22, 20:20)

nu visai ne į temą ax.gif bet kosmetiką dalins abi 2007m spaliukų mamytės bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violence: 23 balandžio 2009 - 08:30
QUOTE(Lelijėlė @ 2009 04 23, 07:42)

puiku thumbup.gif Kai gausi jau prekes, ir aš prašysiu adreso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 04 23, 09:30)
nu visai ne į temą  ax.gif  bet kosmetiką dalins abi 2007m spaliukų mamytės  bigsmile.gif  biggrin.gif

Geras sutapimas lotuliukas.gif gaila kad pačios nesusitiksit, vaikams linksma būtų lotuliukas.gif
Atsakyti
gal kas žinot kiek pas mus kainuoja mėginukų rinkinys sausai/jautriai odai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 04 23, 10:16)
gal kas žinot kiek pas mus kainuoja mėginukų rinkinys sausai/jautriai odai? 4u.gif

45lt stepono g. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 04 23, 11:31)
45lt stepono g.  4u.gif

ačiū 4u.gif
o po vieną įdomu kiek? g.gif man norėtųsi rožių kremus išbandyt, tik light tam rinkinyje nėra, bet kiti du yra biggrin.gif ir CC man kaip ir nereikalingas (neprausiu veido, o jį nuplaut reikia būtinai ar galima pvz terminiu vandeniu užpurškus nuvalyt? g.gif )
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 04 23, 08:45)
kaip suprantu, Vilniuje siuntinuka bus galima pasiimt is Lelijeles 4u.gif tai reiks jos adresiuko ax.gif

kai prekytes turesiu, surasysiu visoms az. 4u.gif

QUOTE(violence @ 2009 04 23, 09:30)
nu visai ne į temą  ax.gif  bet kosmetiką dalins abi 2007m spaliukų mamytės  bigsmile.gif  biggrin.gif

bigsmile.gif
geras. o dar turint omeny, kad tuos spaliukus skiria tik viena diena - smagumas jama rolleyes.gif

QUOTE(katutis @ 2009 04 23, 10:43)
puiku  thumbup.gif Kai gausi jau prekes, ir aš prašysiu adreso  4u.gif

butinai parasysiu. cia bus Justai - jei ka.
mirksiukas.gif

QUOTE(Rkatyte @ 2009 04 23, 10:56)
Geras sutapimas  lotuliukas.gif gaila kad pačios nesusitiksit, vaikams linksma būtų  lotuliukas.gif

tikra tiesa ax.gif
Atsakyti