Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

man taip pat idomu kaip su atsiemimu Kaune vyks, ar bet kada galima bus atsiimt? suo metu bunu kitam mieste tai retai i kauna nuvykstu, jei neapsiims kas siuntinuku dalint tai gal man pastu atsiustum aistute,aisku islaidas apsimokesiu ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 04 22, 17:21)
Valio  thumbup.gif
Astute, o kada siuntinys bus Vilniuje? As Vilniuje busiu penktadieni (tai aisku per anksti) ir sekmadieni?  4u.gif O į Kauną pati veši ar per kažką siųsi?

tigi aš tau galiu į namus atvežti gegužės 9, negi nepalauksi? hihihi.gif jau tiek palaukei, tai... irnesakyk.gif hihihi.gif flirt.gif
Papildyta:
uoj, Kaune kosmetiką padalinsiu aš 4u.gif atsiimti galima bus bet kada mirksiukas.gif mamiškas gyvenimas mano, pasiderinsim mirksiukas.gif tik kitos sav penktadienį išvykstam į Druskininkus (gal reik kam ten dar nuvežt? biggrin.gif), bet manau iki to laiko visgi atsiims visos prekytes 4u.gif
Kaunietės galit rašyt į až man, kad kontaktus ir adresą atsiųsčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 04 22, 18:40)
tigi aš tau galiu į namus atvežti gegužės 9, negi nepalauksi?  hihihi.gif  jau tiek palaukei, tai... irnesakyk.gif  hihihi.gif  flirt.gif

Nu jo, kas jau čia beliko irnesakyk.gif hihihi.gif bet kažkaip turiu vilties iki tol ir išbandyti viską assa.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 04 22, 18:43)
tigi aš tau galiu į namus atvežti gegužės 9, negi nepalauksi?  hihihi.gif  jau tiek palaukei, tai... irnesakyk.gif  hihihi.gif  flirt.gif
Papildyta:
uoj, Kaune kosmetiką padalinsiu aš  4u.gif atsiimti galima bus bet kada  mirksiukas.gif mamiškas gyvenimas mano, pasiderinsim  mirksiukas.gif tik kitos sav penktadienį išvykstam į Druskininkus (gal reik kam ten dar nuvežt? biggrin.gif), bet manau  iki to laiko visgi atsiims visos prekytes  4u.gif
Kaunietės galit rašyt į až man, kad kontaktus ir adresą atsiųsčiau  mirksiukas.gif

puiku smile.gif 4u.gif
Atsakyti
ar realu butu gauti uzsakytas prekes iki 05.15? jei taip, tuomet tikrai prisijungiu smile.gif o gal netgi sia savaite galima butu pradeti rinkti..? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 04 22, 18:21)
Valio  thumbup.gif
Astute, o kada siuntinys bus Vilniuje? As Vilniuje busiu penktadieni (tai aisku per anksti) ir sekmadieni?  4u.gif O į Kauną pati veši ar per kažką siųsi?

Deja kolkas Del vilniaus nieko tiksliai negaliu pasakyti, kol neturiu ka perduoti kurjeriui tai ir neskambinu, o savaitgaliais man rodos jis nedirba. Manau bus kitos savaite pradzioje, o i kauna pati atvesiu.
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 04 22, 18:56)
Deja kolkas Del vilniaus nieko tiksliai negaliu pasakyti, kol neturiu ka perduoti kurjeriui tai ir neskambinu, o savaitgaliais man rodos jis nedirba. Manau bus kitos savaite pradzioje, o i  kauna pati atvesiu.

O į Kauną kada važiuosi? Kaip suprantu per Ukmergę? Gal vėl galėtume susitikti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Padange @ 2009 04 22, 18:50)
ar realu butu gauti uzsakytas prekes iki 05.15? jei taip, tuomet tikrai prisijungiu smile.gif o gal netgi sia savaite galima butu pradeti rinkti..?  blush2.gif

Manau tikrai realu, jei viskas bus sklandziai smile.gif galima ir nuo dabar pradeti siusti sarasiukus-pageidavimus, tuomet kita savaite uzsakyciau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rkatyte @ 2009 04 22, 18:58)
O į Kauną kada važiuosi? Kaip suprantu per Ukmergę? Gal vėl galėtume susitikti?  4u.gif

Tikriausiai sekmadieni vakare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 04 22, 18:43)
uoj, Kaune kosmetiką padalinsiu aš  4u.gif atsiimti galima bus bet kada  mirksiukas.gif mamiškas gyvenimas mano, pasiderinsim  mirksiukas.gif tik kitos sav penktadienį išvykstam į Druskininkus (gal reik kam ten dar nuvežt? biggrin.gif), bet manau  iki to laiko visgi atsiims visos prekytes  4u.gif
Kaunietės galit rašyt į až man, kad kontaktus ir adresą atsiųsčiau  mirksiukas.gif

violence gal man is kart i AZ savo kontaktus permesk, kad is kart galeciau marsruta susidaryt ir laukt Starto biggrin.gif
jau kaip laukiu prekyciu net spirgu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 04 22, 19:10)
violence gal man is kart i AZ savo kontaktus permesk, kad is kart galeciau marsruta susidaryt ir  laukt Starto  biggrin.gif
jau kaip laukiu prekyciu net spirgu  wub.gif

man irgi violence savo kontaktus atsiusk, kad butu galima orientuotis kur kaip ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 04 22, 19:09)
Tikriausiai sekmadieni vakare  smile.gif

Kaip gerai būtų thumbup.gif clap.gif assa.gif viena pirmųjų išbandyčiau assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 04 22, 19:26)
Kaip gerai būtų  thumbup.gif  clap.gif  assa.gif viena pirmųjų išbandyčiau assa.gif

devil.gif
Atsakyti