man taip pat idomu kaip su atsiemimu Kaune vyks, ar bet kada galima bus atsiimt? suo metu bunu kitam mieste tai retai i kauna nuvykstu, jei neapsiims kas siuntinuku dalint tai gal man pastu atsiustum aistute,aisku islaidas apsimokesiu ?
QUOTE(Rkatyte @ 2009 04 22, 17:21)
Valio
Astute, o kada siuntinys bus Vilniuje? As Vilniuje busiu penktadieni (tai aisku per anksti) ir sekmadieni? O į Kauną pati veši ar per kažką siųsi?
Astute, o kada siuntinys bus Vilniuje? As Vilniuje busiu penktadieni (tai aisku per anksti) ir sekmadieni? O į Kauną pati veši ar per kažką siųsi?
tigi aš tau galiu į namus atvežti gegužės 9, negi nepalauksi? jau tiek palaukei, tai...
Papildyta:
uoj, Kaune kosmetiką padalinsiu aš atsiimti galima bus bet kada mamiškas gyvenimas mano, pasiderinsim tik kitos sav penktadienį išvykstam į Druskininkus (gal reik kam ten dar nuvežt? ), bet manau iki to laiko visgi atsiims visos prekytes
Kaunietės galit rašyt į až man, kad kontaktus ir adresą atsiųsčiau
QUOTE(violence @ 2009 04 22, 18:40)
tigi aš tau galiu į namus atvežti gegužės 9, negi nepalauksi? jau tiek palaukei, tai...
Nu jo, kas jau čia beliko bet kažkaip turiu vilties iki tol ir išbandyti viską
QUOTE(violence @ 2009 04 22, 18:43)
Papildyta:
uoj, Kaune kosmetiką padalinsiu aš atsiimti galima bus bet kada mamiškas gyvenimas mano, pasiderinsim tik kitos sav penktadienį išvykstam į Druskininkus (gal reik kam ten dar nuvežt? ), bet manau iki to laiko visgi atsiims visos prekytes
Papildyta:
puiku
ar realu butu gauti uzsakytas prekes iki 05.15? jei taip, tuomet tikrai prisijungiu o gal netgi sia savaite galima butu pradeti rinkti..?
QUOTE(Rkatyte @ 2009 04 22, 18:21)
Valio
Deja kolkas Del vilniaus nieko tiksliai negaliu pasakyti, kol neturiu ka perduoti kurjeriui tai ir neskambinu, o savaitgaliais man rodos jis nedirba. Manau bus kitos savaite pradzioje, o i kauna pati atvesiu.
QUOTE(astute0210 @ 2009 04 22, 18:56)
Deja kolkas Del vilniaus nieko tiksliai negaliu pasakyti, kol neturiu ka perduoti kurjeriui tai ir neskambinu, o savaitgaliais man rodos jis nedirba. Manau bus kitos savaite pradzioje, o i kauna pati atvesiu.
O į Kauną kada važiuosi? Kaip suprantu per Ukmergę? Gal vėl galėtume susitikti?
QUOTE(Padange @ 2009 04 22, 18:50)
ar realu butu gauti uzsakytas prekes iki 05.15? jei taip, tuomet tikrai prisijungiu o gal netgi sia savaite galima butu pradeti rinkti..?
Manau tikrai realu, jei viskas bus sklandziai galima ir nuo dabar pradeti siusti sarasiukus-pageidavimus, tuomet kita savaite uzsakyciau
Papildyta:
QUOTE(Rkatyte @ 2009 04 22, 18:58)
O į Kauną kada važiuosi? Kaip suprantu per Ukmergę? Gal vėl galėtume susitikti?
Tikriausiai sekmadieni vakare
QUOTE(violence @ 2009 04 22, 18:43)
violence gal man is kart i AZ savo kontaktus permesk, kad is kart galeciau marsruta susidaryt ir laukt Starto
jau kaip laukiu prekyciu net spirgu
QUOTE(Melajja @ 2009 04 22, 19:10)
violence gal man is kart i AZ savo kontaktus permesk, kad is kart galeciau marsruta susidaryt ir laukt Starto
man irgi violence savo kontaktus atsiusk, kad butu galima orientuotis kur kaip
QUOTE(astute0210 @ 2009 04 22, 19:09)
Tikriausiai sekmadieni vakare
Kaip gerai būtų viena pirmųjų išbandyčiau