Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

QUOTE(Sultry @ 2009 04 18, 11:51)
o koki svaro kursa skaiciuotumet dabar uzsakinejant? ax.gif

siandien kursas virs 4 lt blink.gif
jei kursas butu iki 4 lt tai skaiciuociau 4 lt, jei 3 cnt virs keturiu irgi 4 lt skaiciuociau, jei 10 cnt virs keturiu tada 4.10 kursas butu
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 04 17, 23:56)
Mergaites,nusipirkau Dr.Hauschka biria pudryte veidui iš užsienietisko internetinio puslapio,ir noriu pas jus paklausti....Tik nepykit jei nusišnekesiu blush2.gif .Kazkaip tikejausi,kad ji bus be kvapo,o cia toks malonus žoleliu ar tai cinamono kvapas wub.gif Ar ji taip ir turi kvepeti? bigsmile.gif

taip kvepia thumbup.gif wub.gif

----------------------------------
gal kas prisimenat kiek Stepone kainuoja Hauschkos plauku balzamas? na apytiksliai..
Atsakyti
merginos, turiu klausima...
ar gali buti,kad presuotsa bronzine pudra kemsa poras? nes itariu,kad gali...
nieko daugiau is pudru nenaudoju (karta i tris savaite skysta dr.H ,bet nemanau,kad tai turi itakos toks 'daznumas'...)

siaubas, inkstiriukai ant inksitiriuku ant kaktos ir nosies doh.gif ir nesuvokiu nuo ko, spuogai nekyla,tik juoduliukai g.gif

dbr veidui ryte naudoju Madara prausikli, eco tonika ir natura siberika krema su spf.
vakare druide pieneli ir eco tonika. kartais weledos su cinku kremo ant kaktos patepu arba weleda iris naktiniu kremu.

darau dr.h molio kaukes, ir negyvo juros purvo kaukes.
o kaip kemsasi taip kemsasi.
vienintelis galimas kaltininkas dr.h bronzantas unsure.gif gal kam irgi panasiu pastebejimu buvo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 04 18, 13:31)
merginos, turiu klausima...

o man kazkodel labiau atrodo kad kremas gali kimsti g.gif ar taip nemanai?
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 04 18, 12:31)

man irgi kremas įtartiniausias, bet jei kyla abejonių - porą savaičių įtartino dalyko nenaudok ir palygink situaciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 04 18, 14:40)
o man kazkodel labiau atrodo kad kremas gali kimsti  g.gif  ar taip nemanai?

QUOTE(katutis @ 2009 04 18, 14:46)

man irgi kremas įtartiniausias, bet jei kyla abejonių - porą savaičių įtartino dalyko nenaudok ir palygink situaciją 4u.gif

nu gal g.gif ale tai tada nebturiu kito kremo su spf doh.gif o man butina savo strazdanas jau dbr saugot rolleyes.gif ka cia sugalvot g.gif
esu turejus sibericos kita krema,tai nieko tokio itartino nepastebejau tada...

gal kol sugalvosiu kuo ji pakeist,reik pudra padet sonan.. pavaiksciosiu balta kaip suris ta proga lotuliukas.gif
ir kaip keista man,niekada taip anksciau gausiai nebudavo... KT laibai spuogus sutvarkydavo anksciau...

dekui uz izvalgas 4u.gif

Atsakyti
Parasysiu atsiliepimus apie dr.H tusa. Likau labai patenkinta. Specialiai visa diena isvaiksciojau, kad ivertinciau rezultata - kaip laikosi. Pas mus ta diena dregna buvo, bet nelijo. Tai jokiu tepliojimu. Tik i dienos pabaiga gaunas toks padumavusiu akiu efektas. Man visai grazu biggrin.gif
Dazo gerai, blakstienos labai svelnios lieka (didelis skirtumas nuo sintetiniu). Tik gal neprailgina kaip man noretus. Bet reikia priprasti prie kitokio vaizdo - naturalaus.
Dar parduotuveje uzmaciau piestuka akims - is vieno galo ar tai juodas ar tai pilkas, o is kito - zalsvas. Kadangi mano sintetinis piestukas irgi i pabaiga, tai galvoju pasiklausti Jusu nuomones, gal kuri bandet.
Dar turejau kremo su spalva meginuka (tiksliau dar ir turiu - taupau). Pasaka wub.gif Niekada gyvenime nesu tokio daikto turejus ir labai skeptiskai i juos ziurejau. Ir didziai mano nuostabai labai tiko ir patiko. Gerai drekina, susigeria irgi gerai, ir oda igauna tokia skaiscia spalva - tikrai nelieka ruda ar dar kokios morkines spalvos. Nors pats kremas stipriai rudos spalvos. Oda palieka kaip nematoma pudra padengta. Nemoku gal zodziais issireikst biggrin.gif
Tai tokie tie mano ispudziai.
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 04 17, 21:00)
tai taip iseina, kad nera nuplaunamu vandeniu Hauschka kremu su spf?  unsure.gif tai labai blogai naudojant kasdienai?

Tam yra prausiklis ar pienelis ar dušo želė ir be problemų mirksiukas.gif Nematau, kame blogumas kasdienai naudoti, juk apsaugos reikia kas kartą būnant saulėje.

QUOTE(astute0210 @ 2009 04 17, 22:44)

sun scream spf 20 pabandziau ir as ant zando visai normaliai uzsitepe toks atrodo kaip su cinku butu balksvas biski bet jei neperdaug tepi tai viskas  thumbup.gif

Man rodos visi natūralūs kremai su SPF turi tą baltumą, nes tai yra titano oksidas, ar kokia ten apsauginė medžiaga, kuri atspindi saulės spindulius ir taip suteikia apsaugą. Pataisykit, jei klystu 4u.gif

Bet kremas su SPF 8 to baltumo praktiškai neturi ir tikrai yra labai lengvas. SPF 15 losjonas jau turi baltumą. Matyt priklauso ir nuo SPF laipsnio g.gif

QUOTE(astute0210 @ 2009 04 17, 23:09)
manau iki spf 8 galima naudot kokosu alieju ar taukmedi jie irgi turi spf kazkiek

as tai manau kad nesunaudociau visos tubeles per vasara, man tai norisi truputi sveikai idegti, as pvz tepu tik nosi ausis ar spuogiukus  biggrin.gif

Jei gerai pamenu, tie aliejai turi 2-4 SPF, o tai vargu ar pakankama g.gif

Na taip, tūbelę sunaudoti užtruks, bet saulė būna ne tik vasarą, bet ir visais metų laikais wink.gif Ir žinokit nereikia bijoti, kad neįdegsit. Puikiausiai įdegiau su SPF 15 pernai, nors anksčiau buvau pratusi rinktis SPF 6-8 blush2.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 04 18, 12:49)
gal kas prisimenat kiek Stepone kainuoja Hauschkos plauku balzamas? na apytiksliai..

Kai žiūrėjau prieš pusmetį, buvo 45 Lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2009 04 18, 14:26)
Dar turejau kremo su spalva meginuka (tiksliau dar ir turiu - taupau). Pasaka wub.gif

Toks kremukas? Parašyta sausai, jautriai odytei...kokia tavo?
Atsakyti
QUOTE(Tarela @ 2009 04 18, 15:00)
Toks kremukas?  Parašyta sausai, jautriai odytei...kokia tavo?

Aha, tas kremukas. Mano odos tipas labai sudetingas: misri dehidratuota, labai jautri, su issausejusiais nieztinciais plotais+yra inkstiriuku (spuogu nera biggrin.gif ). Nors dabar, kai Jus atsiuntet aprasyma, suprantu kodel jis man tiko doh.gif Jis tikrai labai nuima odos niezejima ir puikiai padrekina oda. Sioki toki kremo likuti sugeriu servetele.
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 04 17, 11:16)
siaip as ir jungciaus prie greitesnio dr. H uzsakymo is vokiecio...

aš irgi jungčiausi rolleyes.gif

QUOTE(Tarela @ 2009 04 17, 21:19)
Šiaip man tik to bronzanto...lašelio reikia.  ax.gif

va bronzato aš ir labai noriu ax.gif

QUOTE(astute0210 @ 2009 04 17, 21:33)
laseli as tau galiu ilasinti  smile.gif

va po to tavo lašelio dabar ir negaliu ramiai gyventi ir sau atleisti, kad jo nepasiėmiau su anuo traukiniu cool.gif lotuliukas.gif Tarela, atsargiai mirksiukas.gif lotuliukas.gif

dbr veidui ryte naudoju Madara prausikli, eco tonika ir natura siberika krema su spf.

iš to ką perskaičiau, tai iškart kremą su spf kaltinčiau rolleyes.gif

QUOTE(gizma @ 2009 04 18, 13:26)
Dar turejau kremo su spalva meginuka (tiksliau dar ir turiu - taupau). Pasaka wub.gif Niekada gyvenime nesu tokio daikto turejus ir labai skeptiskai i juos ziurejau. Ir didziai mano nuostabai labai tiko ir patiko. Gerai drekina, susigeria irgi gerai, ir oda igauna tokia skaiscia spalva - tikrai nelieka ruda ar dar kokios morkines spalvos. Nors pats kremas stipriai rudos spalvos. Oda palieka kaip nematoma pudra padengta. Nemoku gal zodziais issireikst biggrin.gif
Tai tokie tie mano ispudziai.

bigsmile.gif kaip viliojančiai čia bigsmile.gif
tai gal jis atstotų bronzatą? rolleyes.gif
nors ne irnesakyk.gif visko reik hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 04 18, 21:12)
va bronzato aš ir labai noriu  ax.gif
va po to tavo lašelio dabar ir negaliu ramiai gyventi ir sau atleisti, kad jo nepasiėmiau su anuo traukiniu  cool.gif  lotuliukas.gif Tarela, atsargiai  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif
bigsmile.gif  kaip viliojančiai čia  bigsmile.gif
tai gal jis atstotų bronzatą?  rolleyes.gif
nors ne  irnesakyk.gif visko reik hihihi.gif

Aš labai stengiuosi atsargiai... unsure.gif , nes jau atsisakiau batų pavasarinių... unsure.gif unsure.gif Bijau, kad nereiktų atsisakyt degalų automobiliui unsure.gif lotuliukas.gif
Gal Astute turi miniukų to kremo su spalva... ax.gif Vėl pradedu... unsure.gif Laikykit mane kas nors doh.gif Junkit lauk iš eterio doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti