QUOTE(bryyla @ 2009 04 17, 21:00)
tai taip iseina, kad nera nuplaunamu vandeniu Hauschka kremu su spf?
tai labai blogai naudojant kasdienai?
Tam yra prausiklis ar pienelis ar dušo želė ir be problemų
Nematau, kame blogumas kasdienai naudoti, juk apsaugos reikia kas kartą būnant saulėje.
QUOTE(astute0210 @ 2009 04 17, 22:44)
sun scream spf 20 pabandziau ir as ant zando visai normaliai uzsitepe toks atrodo kaip su cinku butu balksvas biski bet jei neperdaug tepi tai viskas
Man rodos visi natūralūs kremai su SPF turi tą baltumą, nes tai yra titano oksidas, ar kokia ten apsauginė medžiaga, kuri atspindi saulės spindulius ir taip suteikia apsaugą. Pataisykit, jei klystu
Bet kremas su SPF 8 to baltumo praktiškai neturi ir tikrai yra labai lengvas. SPF 15 losjonas jau turi baltumą. Matyt priklauso ir nuo SPF laipsnio
QUOTE(astute0210 @ 2009 04 17, 23:09)
manau iki spf 8 galima naudot kokosu alieju ar taukmedi jie irgi turi spf kazkiek
as tai manau kad nesunaudociau visos tubeles per vasara, man tai norisi truputi sveikai idegti, as pvz tepu tik nosi ausis ar spuogiukus
Jei gerai pamenu, tie aliejai turi 2-4 SPF, o tai vargu ar pakankama
Na taip, tūbelę sunaudoti užtruks, bet saulė būna ne tik vasarą, bet ir visais metų laikais
Ir žinokit nereikia bijoti, kad neįdegsit. Puikiausiai įdegiau su SPF 15 pernai, nors anksčiau buvau pratusi rinktis SPF 6-8
QUOTE(Palomina @ 2009 04 18, 12:49)
gal kas prisimenat kiek Stepone kainuoja Hauschkos plauku balzamas? na apytiksliai..
Kai žiūrėjau prieš pusmetį, buvo 45 Lt