Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

QUOTE(bryyla @ 2009 04 17, 22:30)
ei nu as gal per daug skaiciuoju  biggrin.gif
lyginau su lt kainomis, mazdaug kur forumo pradzioje parasyti, nors gal jos pasikeitusios...
bet mane stabdo ir tai, jog per 2 savaites noriu ir kremo, ir prausiklio... o dar Weledos kremukas vilioja labai  ax.gif nezinau, ka daryti, mano nuomone kas pusvalandi keiciasi  blush2.gif  lotuliukas.gif

as manau jei tau tik 2 prekyciu reikia tai nelabai ir apsimoka, o jei dar nori pigiau tai pirk weleda koki analogiska varianta, vistiek tapati wala gamina..
Papildyta:
QUOTE(bryyla @ 2009 04 17, 22:34)
Astute, o gal tu esi naudojus koki Hauschkos krema veidui su spf?  smile.gif

buvo idejes Jens megineliu seniau visokiu rusiu, tai pasilikau dukrytei vasarai.
Neseniai viena isbandziau ant dukrytes zanduku, tik nezinau kiri jei labai reiks paziuresiu
taiva jis baltas klampus ir zandai liko balksvi sunkiai tepesi, man nepatiko ...
pati nebandziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 04 17, 22:36)
as manau jei tau tik 2 prekyciu reikia tai nelabai ir apsimoka, o jei dar nori pigiau tai pirk weleda koki analogiska varianta, vistiek tapati wala gamina..

va tas ir blogai, kad mazai siustis neapsimoka verysad.gif o man daug nereik, ka daryt g.gif
Papildyta:
QUOTE(astute0210 @ 2009 04 17, 22:39)
taiva jis baltas klampus ir zandai liko balksvi sunkiai tepesi, man nepatiko ...

kuri bandei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 17 balandžio 2009 - 21:40
kuri bandei?
[/quote]
einu ieskot kuri pradariau biggrin.gif tuoj parasysiu

sun scream spf 20 pabandziau ir as ant zando visai normaliai uzsitepe toks atrodo kaip su cinku butu balksvas biski bet jei neperdaug tepi tai viskas thumbup.gif
bet kad butu lengvas tai nepasakyciau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astute0210: 17 balandžio 2009 - 21:49
QUOTE(astute0210 @ 2009 04 17, 22:33)
Papildyta:
laseli as tau galiu ilasinti  smile.gif

bigsmile.gif notworthy.gif 4u.gif aciuks.gif Tarą savo turėt? Įduosiu tada broliui indeliuką
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 04 17, 22:44)
sun scream spf 20 pabandziau ir as ant zando visai normaliai uzsitepe toks atrodo kaip su cinku butu balksvas biski bet jei neperdaug tepi tai viskas  thumbup.gif

aisku, dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarela @ 2009 04 17, 22:52)
bigsmile.gif  notworthy.gif  4u.gif  aciuks.gif Tarą savo turėt? Įduosiu tada broliui indeliuką

labai fainiai lanstosi veideliai smile.gif
turiu ir as taros, bet jei susitiksi su broliu tai gali iduot smile.gif is savos gal mieliau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astute0210: 17 balandžio 2009 - 22:02
QUOTE(astute0210 @ 2009 04 17, 22:39)

gal ir tiesa... ax.gif aciu...

QUOTE(astute0210 @ 2009 04 17, 22:44)
sun scream spf 20 pabandziau ir as ant zando visai normaliai uzsitepe toks atrodo kaip su cinku butu balksvas biski bet jei neperdaug tepi tai viskas  thumbup.gif

ot as sito ir norejau, bet norejosi lengvo unsure.gif na nebent turetu su spf 8 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 04 17, 23:04)
gal ir tiesa...  ax.gif aciu...
ot as sito ir norejau, bet norejosi lengvo  unsure.gif na nebent turetu su spf 8  ax.gif

manau iki spf 8 galima naudot kokosu alieju ar taukmedi jie irgi turi spf kazkiek jei nedaznai reikia pvz tik savaitgaliais..
as tai manau kad nesunaudociau visos tubeles per vasara, man tai norisi truputi sveikai idegti, as pvz tepu tik nosi ausis ar spuogiukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 04 17, 23:09)
manau iki spf 8 galima naudot kokosu alieju ar taukmedi jie irgi turi spf kazkiek jei nedaznai reikia pvz tik savaitgaliais..
as tai manau kad nesunaudociau visos tubeles per vasara, man tai norisi truputi sveikai idegti, as pvz tepu tik nosi ausis ar spuogiukus  biggrin.gif

man aliejai nelabai tinka... ax.gif o sauleje labai daznai bunu, tai noretusi apsaugos smile.gif
Atsakyti
Mergaites,nusipirkau Dr.Hauschka biria pudryte veidui iš užsienietisko internetinio puslapio,ir noriu pas jus paklausti....Tik nepykit jei nusišnekesiu blush2.gif .Kazkaip tikejausi,kad ji bus be kvapo,o cia toks malonus žoleliu ar tai cinamono kvapas wub.gif Ar ji taip ir turi kvepeti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 04 17, 23:56)
Mergaites,nusipirkau Dr.Hauschka biria pudryte veidui iš užsienietisko internetinio puslapio,ir noriu pas jus paklausti....Tik nepykit jei nusišnekesiu blush2.gif .Kazkaip tikejausi,kad ji bus be kvapo,o cia toks malonus žoleliu ar tai cinamono kvapas wub.gif Ar ji taip ir turi kvepeti? bigsmile.gif

taip, turi 4u.gif ir bronzine maniske taip kvepia wub.gif man labai patinka, kad taip naturaliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 04 17, 22:12)
Sveikutes, jei norit galiu pagelbet su uzsakymu bet ne uz aciu  biggrin.gif  (as imu 5 lt nuo zmogaus)

Kad jums apsimoketu tai manau bent kokia 10 turetu jusu susirinkti, nes siuntimas apie 100 lt o gal ir daugiau kainuotu (kaina tokia del to kad as siunciu per patikima firma, galima ir uz 27 svarus atsisiusti 16 kg siuntini, bet didele tikimybe kad trecdalio prekiu negausite  doh.gif

galima nedideli siuntineli ir pastu siustis zymiai maziau kainuoja bet kiek zinau siuntinys nedraudziamas as pavyzdziui taip nesisiusciau...

o koki svaro kursa skaiciuotumet dabar uzsakinejant? ax.gif
Atsakyti