Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

QUOTE(Padange @ 2009 04 17, 21:18)
gal merginos pakomentuos, tos kurios naudoja. Atsparuma vandeniui suprantu kaip privaluma bunant sauleje, nusimaudai -o jis dar veiksnus. Del kasdieninio naudojimo nezinau....

va bunant sauleje ir maudantis tai liux, bet tikrai idomu, kaip kiekvienai dienai... g.gif
Atsakyti
jei kas iš vilniečių užsakinėtų iš to vokiečio, aš irgi prisidėčiau 4u.gif
Atsakyti
pasiskaiciavau, kad man tik 9 lt tesusitaupytu, mazoka nuo tokios sumos g.gif kazin ar verta sakytis... nes as per pora savaiciu noriu kremo verysad.gif na ir kodel as i praeita traukini nebesokau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 04 17, 12:16)
siaip as ir jungciaus prie greitesnio dr. H uzsakymo is vokiecio...
man kremo su spf reikia, CC (sandelin), ir anticeliulitinio aliejaus  biggrin.gif
gal iseitu keliom merginom susidet?
kazi, kiek ten siuntimas? ar tik nuo svorio priklauso? butume tik kelios,tarkim,tai nereiktu mestis jokio tarpininkavimo mokescio ir pan ax.gif  gal imanoma?

Jaučiu aš irgi norėsiu, nes tik nusiunčiau užsakymą Astutei, iš karto pradėjau naujų norų sąrašą darytis bigsmile.gif gerai kad MB nesidomi, kiek išleidžiu kosmetiką, jaučiu nugriūtų sužinojęs mega_shok.gif tease.gif
Atsakyti
uz siuntima priklausytu koki svori uzsisakytume. su kokiomis kainomis lygini Bryyla?
Atsakyti
QUOTE(Padange @ 2009 04 17, 21:18)
na 5 Lt tai simbolinis mokestis, ir pristatymo adresa galina n urodyti pvz kad vilnieciu, cia jau mes issidalintume...
Astute gal galetum uzklausti ar jis neturi veidui kremuko su SPF, ankstesniame kaininke lyg ir buvo Suncream Face SPF 8....

galima ir taip padaryt smile.gif
uzklausiu as jo del Suncream Face SPF 8 smile.gif
Atsakyti
o tai kas dr.Hauschka naudoja ir anksčiau užsakinėdavo gal ir dabar greitu laiku užsakinės, ne? blush2.gif gal atsargos link pabaigos eina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 04 17, 21:32)
pasiskaiciavau, kad man tik 9 lt tesusitaupytu, mazoka nuo tokios sumos  g.gif kazin ar verta sakytis... nes as per pora savaiciu noriu kremo  verysad.gif na ir kodel as i praeita traukini nebesokau...  unsure.gif

o del ko pirmai butu buve apsimokeje? unsure.gif
Atsakyti
Baikit mergos, aš jau nebesivaldau visai...dar iš paskutinio užsakymo negavau prekių, o jau naujas sąrašas galvoje sukasi... doh.gif Šiaip man tik to bronzanto...lašelio reikia. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Padange @ 2009 04 17, 21:42)
uz siuntima priklausytu koki svori uzsisakytume. su kokiomis kainomis lygini Bryyla?

QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 17, 22:07)

ei nu as gal per daug skaiciuoju biggrin.gif
lyginau su lt kainomis, mazdaug kur forumo pradzioje parasyti, nors gal jos pasikeitusios...
bet mane stabdo ir tai, jog per 2 savaites noriu ir kremo, ir prausiklio... o dar Weledos kremukas vilioja labai ax.gif nezinau, ka daryti, mano nuomone kas pusvalandi keiciasi blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 17, 22:07)

Papildyta:
QUOTE(Tarela @ 2009 04 17, 22:19)
Baikit mergos, aš jau nebesivaldau visai...dar iš paskutinio užsakymo negavau prekių, o jau naujas sąrašas galvoje sukasi... doh.gif Šiaip man tik to bronzanto...lašelio reikia.  ax.gif

laseli as tau galiu ilasinti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astute0210: 17 balandžio 2009 - 21:33
Astute, o gal tu esi naudojus koki Hauschkos krema veidui su spf? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 17 balandžio 2009 - 21:35