Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

QUOTE(bryyla @ 2009 04 17, 19:39)
nei to, nei to  doh.gif
aciu  4u.gif
as tai tik veidui noriu, kuno oda nera tokia isranki, tai koki pigesni naturalu rasiu, toki ir pirksiu  ax.gif o tu esi koki naudojusi is Hauschkos?

nea, naturalaus dar nesu jokio turejus...kiek ziurinejaus, kainos labai jau panasios naturaliu, nuo 35 iki 50 mazdaug g.gif
Papildyta:
QUOTE(Padange @ 2009 04 17, 19:55)
man irgi reiktu keliu lengvu prekyciu, kremuko veidui su SFP, ir dar kazkokios apsaugos nuo saules kunui. Taigii mielai prisijungciau prie skubaus uzsakymo is vokiecio  4u.gif  atsiuskit ir man kainininka man leguooo@gmail.com.
kazi kaip reiketu prikalbinti merginas, kurios uzsakineja, kad mums pagelbetu  4u.gif

nusiunciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Padange @ 2009 04 17, 19:55)
man irgi reiktu keliu lengvu prekyciu, kremuko veidui su SFP, ir dar kazkokios apsaugos nuo saules kunui. Taigii mielai prisijungciau prie skubaus uzsakymo is vokiecio  4u.gif  atsiuskit ir man kainininka man leguooo@gmail.com.
kazi kaip reiketu prikalbinti merginas, kurios uzsakineja, kad mums pagelbetu  4u.gif

issiunciau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 17, 19:59)
nusiunciau 4u.gif

biggrin.gif
Atsakyti
merginos, ir aš noriu pasicekavint į tą kainininką 4u.gif
Atsakyti
katik pasizvalgiau po kainininka, tai kainos tikrai nedideles ax.gif
o gal kas zinot, kuo skiriasi sie kremai?
Sun Lotion SPF 15
Sun Cream SPF 20
Sunsreen Spray SPF 15

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(emmute @ 2009 04 17, 20:09)
merginos, ir aš noriu pasicekavint į tą kainininką 4u.gif

o tai kur tau siust? tongue.gif parasyk el. pasta...
Atsakyti
dekui merginos smile.gif bet veidui nebeturi su SPF? kazkas darosi su hauschka... biologisch jos visai nebeliko, nors visai neseniai dar uzsakinejau, kitur irgi neperdidziausias sortimentas. Natractive irgi veidui nera... gal atsargas pradeti kaupti..? g.gif Linutiaaa esi pati uzsakinejusi is vokiecio?
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 04 17, 20:10)
o tai kur tau siust?  tongue.gif parasyk el. pasta...

parašiau až 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 04 17, 20:13)
parašiau až 4u.gif

nusiunciau smile.gif
Atsakyti
Sonnenspray - atsparus vandeniui, purskiamas

sonnenmilch SPF 15
pienelis, atsparus vandeniui

sonnenmilch SPF 20-kremas, irgi atsparus vandeniui.

Atsakyti
QUOTE(Padange @ 2009 04 17, 20:12)
dekui merginos smile.gif bet veidui nebeturi su SPF? kazkas darosi su hauschka... biologisch jos visai nebeliko, nors visai neseniai dar uzsakinejau, kitur irgi neperdidziausias sortimentas. Natractive irgi veidui nera... gal atsargas pradeti kaupti..?  g.gif  Linutiaaa esi pati uzsakinejusi is vokiecio?

nea, nesu, nepasidarau vis tos korteles doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Padange @ 2009 04 17, 20:36)
Sonnenspray - atsparus vandeniui, purskiamas

sonnenmilch SPF 15
pienelis, atsparus vandeniui

sonnenmilch SPF 20-kremas, irgi atsparus vandeniui.

tai taip iseina, kad nera nuplaunamu vandeniu Hauschka kremu su spf? unsure.gif tai labai blogai naudojant kasdienai?
Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 17, 20:38)
nea, nesu, nepasidarau vis tos korteles doh.gif

o gal atsirastu, kas turi ta kortele ir nori uzsisakyneti? ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, jei norit galiu pagelbet su uzsakymu bet ne uz aciu biggrin.gif (as imu 5 lt nuo zmogaus)

Kad jums apsimoketu tai manau bent kokia 10 turetu jusu susirinkti, nes siuntimas apie 100 lt o gal ir daugiau kainuotu (kaina tokia del to kad as siunciu per patikima firma, galima ir uz 27 svarus atsisiusti 16 kg siuntini, bet didele tikimybe kad trecdalio prekiu negausite doh.gif

galima nedideli siuntineli ir pastu siustis zymiai maziau kainuoja bet kiek zinau siuntinys nedraudziamas as pavyzdziui taip nesisiusciau...
Atsakyti
gal merginos pakomentuos, tos kurios naudoja. Atsparuma vandeniui suprantu kaip privaluma bunant sauleje, nusimaudai -o jis dar veiksnus. Del kasdieninio naudojimo nezinau....
na 5 Lt tai simbolinis mokestis, ir pristatymo adresa galina n urodyti pvz kad vilnieciu, cia jau mes issidalintume...
Astute gal galetum uzklausti ar jis neturi veidui kremuko su SPF, ankstesniame kaininke lyg ir buvo Suncream Face SPF 8....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padange: 17 balandžio 2009 - 20:27