Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

QUOTE(bryyla @ 2009 04 16, 16:49)
truputi jau bus per velu... per dvi savaites turiu krema ir prausimuisi pieneli koki nusipirkt  ax.gif

sveikuose produktuose atsirado aubrey organics bigsmile.gif galvoj uten paieskot dar galima kremuku vasarai. Ir Essential care (kur yra sveikuose produktuose) turi kazkoki kremuka su apsauga, tik internete nera patalpinta, idomu ar turi i LT parsiveze g.gif Pati noreciau isbandyt ax.gif

QUOTE(Rkatyte @ 2009 04 16, 18:20)
Aš žadėjau, bet dar tušo negavau, kai gausiu - būtinai mirksiukas.gif
(siuntinys Lt niekaip nepasiekia  blush2.gif )

as jau taip nekantrauju blush2.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deli~: 17 balandžio 2009 - 10:23
QUOTE(Deli~ @ 2009 04 17, 11:23)
sveikuose produktuose atsirado aubrey organics  bigsmile.gif  galvoj uten paieskot dar galima kremuku vasarai. Ir Essential care (kur yra sveikuose produktuose) turi kazkoki kremuka su apsauga, tik internete nera patalpinta, idomu ar turi i LT parsiveze  g.gif  Pati noreciau isbandyt  ax.gif

KN irgi yra kremu nuo saules
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 04 17, 11:39)
KN irgi yra kremu nuo saules

aha, skaiciau, tik dar nepriejau prie ju blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 04 15, 23:26)
Gal kas vel koki uzsakyma zada daryt is to vokiecio ar dar is kur nors, kad pigiau nei lt butu ?  ax.gif

siaip as ir jungciaus prie greitesnio dr. H uzsakymo is vokiecio...
man kremo su spf reikia, CC (sandelin), ir anticeliulitinio aliejaus biggrin.gif
gal iseitu keliom merginom susidet?
kazi, kiek ten siuntimas? ar tik nuo svorio priklauso? butume tik kelios,tarkim,tai nereiktu mestis jokio tarpininkavimo mokescio ir pan ax.gif gal imanoma?
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 04 17, 12:16)
man kremo su spf reikia, CC (sandelin), ir anticeliulitinio aliejaus  biggrin.gif
kazi, kiek ten siuntimas? ar tik nuo svorio priklauso? butume tik kelios,tarkim,tai nereiktu mestis jokio tarpininkavimo mokescio ir pan ax.gif  gal imanoma?

manyciau, kodel gi ne rolleyes.gif to paties ir man reiktu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 17 balandžio 2009 - 11:28
QUOTE(Sultry @ 2009 04 17, 12:16)
man kremo su spf reikia, CC (sandelin), ir anticeliulitinio aliejaus  biggrin.gif
kazi, kiek ten siuntimas? ar tik nuo svorio priklauso? butume tik kelios,tarkim,tai nereiktu mestis jokio tarpininkavimo mokescio ir pan ax.gif  gal imanoma?

man labai reikia kremo su spf ir tada gal dar CM paimciau ax.gif tik problema, kad as anglu nemoku, tai kuri galetu su vokieciu patarpininkaut? blush2.gif

beje, snd buvau stepono 6, galvojau meginuku su kremais spf nusipirkt, bet va snd nauja siunta Hauschkos jie gavo, bet ne vieno kremo su SPF, sake patys nustebo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 04 17, 18:09)
man labai reikia kremo su spf ir tada gal dar CM paimciau  ax.gif tik problema, kad as anglu nemoku, tai kuri galetu su vokieciu patarpininkaut?  blush2.gif

beje, snd buvau stepono 6, galvojau meginuku su kremais spf nusipirkt, bet va snd nauja siunta Hauschkos jie gavo, bet ne vieno kremo su SPF, sake patys nustebo  unsure.gif

o kuri planuoji pirktis?
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 17, 18:58)
o kuri planuoji pirktis?

dar nezinau blush2.gif va todel siandien ir ejau i Stepono 6, kad meginuku nusipirkt, nezinau, koks man tiktu unsure.gif galvoju apie SPF 8, jei toki turetu arba su SPF 20 krema... o kokio tu nori?
Papildyta:
o gal dar kuri turit kainininka is vokiecio? jei galit, atsiuskit i el. pasta bryyla@yahoo.com 4u.gif
Atsakyti
bryyla,o neturejo tik meginuku, ar ir pilnu pakuociu nebeturi visai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 04 17, 19:12)
dar nezinau blush2.gif va todel siandien ir ejau i Stepono 6, kad meginuku nusipirkt, nezinau, koks man tiktu  unsure.gif galvoju apie SPF 8, jei toki turetu arba su SPF 20 krema... o kokio tu nori?
Papildyta:
o gal dar kuri turit kainininka is vokiecio? jei galit, atsiuskit i el. pasta bryyla@yahoo.com  4u.gif

as tai mastau apie purskiama g.gif daugiau kunui as noriu rolleyes.gif kiekis siek tiek didesnis, o gal ir patogiau butu su purskiamu..

nusiunciau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 17 balandžio 2009 - 18:35
QUOTE(Sultry @ 2009 04 17, 19:19)
bryyla,o neturejo tik meginuku, ar ir pilnu pakuociu nebeturi visai? 4u.gif

nei to, nei to doh.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 17, 19:32)
as tai mastau apie purskiama g.gif daugiau kunui as noriu rolleyes.gif  kiekis siek tiek didesnis, o gal ir patogiau butu su purskiamu..

nusiunciau 4u.gif

aciu 4u.gif
as tai tik veidui noriu, kuno oda nera tokia isranki, tai koki pigesni naturalu rasiu, toki ir pirksiu ax.gif o tu esi koki naudojusi is Hauschkos?
Atsakyti
man irgi reiktu keliu lengvu prekyciu, kremuko veidui su SFP, ir dar kazkokios apsaugos nuo saules kunui. Taigii mielai prisijungciau prie skubaus uzsakymo is vokiecio 4u.gif atsiuskit ir man kainininka man leguooo@gmail.com.
kazi kaip reiketu prikalbinti merginas, kurios uzsakineja, kad mums pagelbetu 4u.gif
Atsakyti