Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai

QUOTE(Paladė @ 2013 10 05, 09:40)
taip, bet paskui vis tiek kerta pipiras smile.gif

Gal tada ir gerai, kad šiemet nesiryžau marinuot smile.gif kiek adžikos išviriau, kiek suėjo į kitas mišraines, kiek išdalinau ir aigta su čiliukais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2013 10 08, 22:59)
Gal tada ir gerai, kad šiemet nesiryžau marinuot smile.gif kiek adžikos išviriau, kiek suėjo į kitas mišraines, kiek išdalinau ir aigta su čiliukais smile.gif


mes patys grynų marinuotų pipirų beveik nevalgom, labiau adžikas ar aštrius pomidorų padažus, bet kokiam svečiui verta pasiūlyt, ypač kai pradeda sakyt, kad visai neaštrios jūsų adžikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2013 09 28, 17:57)
Aš ir gi daug dar čili turiu, išviriau adžiką, o ką su kitais daryt neįsivaizduoju. O kaip juos valgyt tuos kur darėt marinuotus? jie vistiek lieka labai aštrūs?  blush2.gif

As dariau pagal ta recepta, tik cukraus dejau, o kiek, nepamenu, reikia namuose uzrasuose ziureti.
Jau ragavom. Jokio baisaus astrumo, kada lupas iki pusliu sutraukia, tikrai nebera schmoll.gif Gaunasi panasiai kaip cili picerijoj ant picos "Cili" kad deda marinuotus pipirus, astru, bet galima suvalgyti visa net be mesos uzkandimo. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 10 09, 13:10)
As dariau pagal ta recepta, tik cukraus dejau, o kiek, nepamenu, reikia namuose uzrasuose ziureti.
Jau ragavom. Jokio baisaus astrumo, kada lupas iki pusliu sutraukia, tikrai nebera schmoll.gif Gaunasi panasiai kaip cili picerijoj ant picos "Cili" kad deda marinuotus pipirus, astru, bet galima suvalgyti visa net be mesos uzkandimo. drinks_cheers.gif

Ačiū 4u.gif
Vadinasi reik pasižymėt, kad kitąmet neduosiu niekam čiliukų, o jau geriau pasimarinuosiu thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2013 10 27, 14:14)
Ačiū  4u.gif
Vadinasi reik pasižymėt, kad kitąmet neduosiu niekam čiliukų, o jau geriau pasimarinuosiu  thumbup.gif    bigsmile.gif


čiliukus net šaldo. dar nebandžiau, bet tinka ir ant picų, ir aštrioms sriuboms žiemą.
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2013 10 02, 16:39)
O ar ragavot ar labai jie aštrūs išliko, kad ir marinuoti?



QUOTE(Zivukas.d @ 2013 10 03, 09:04)
dar neragavau, galvoju koki menesiuka palaukti, kad normaliai pasikonservuotu  g.gif



kadangi prasideda naujas sezonas, tai galiu pasakyti, kad pabandžiau pagal abu receptus darytus čiliukus.
Kai aš mėgstu aštriai, tai man super aštru nebuvo, gal tik pirmas kasnis, paskui jau normaliai, bet va mano bendradarbė paragavo ir .... viso nesuvalgė nes jai pasirodė per aštru.

Tai manau viskas priklauso nuo pačio žmogaus, nes vienam labai aštru kitam vos vos
Atsakyti
gal kas vakuojat įdarytus čilius? patys pipirai prieš tai būtų pamarinuoti, įdaryti pvz. sūriu. Ar užtektų užpilti verdančiu marinatu ir užsukt stiklainiukus, ar stiklainius dar vertėtų ir pakaitinti?
Atsakyti
As jau kelinti metai darau pagal Giedriu :My Webpage 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ALRENA @ 2014 08 28, 14:59)
As jau kelinti metai darau pagal Giedriu :My Webpage 4u.gif



kaip jūs galit valgyt tuos marinuotus pagal Giedrių pipirus? ten grynas actas. sugadinau net keletą stiklainių, primarinavus įdarymui. kai įdariau sūriu, užpyliau citrininiu aliejum, po paros valgėm, tai nuo dviejų pipiriukų paskui visą vakarą actą burnoj jaučiau, užmušė visą pipirų skonį, jokio pipirų aštrumo nebuvo, vien tik actas, brrrrrr... siaubiakas, kraupu prisimint....
gal žinot, kaip neutralizuot tą actą, gal kažkame juos pamirkyt prieš įdarymą, kad tą actą ištrauktų?
Atsakyti
radau daug pagyrimų Nerytės marinuotų meduj cili receptui, bet recepto neradau g.gif Gal kas parasytųmet, jei turit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Asane @ 2014 10 07, 12:56)
radau daug pagyrimų Nerytės marinuotų meduj cili receptui, bet recepto neradau g.gif  Gal kas parasytųmet, jei turit biggrin.gif

Aš tai suprantu, kad šitas
Meduje madinuoti peperoni
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2014 10 07, 18:32)
Aš tai suprantu, kad šitas
Meduje madinuoti peperoni


negaminkit aklai, pasitikrinkit acto kiekį. košmariškų receptų yra, kaip tą actą paskui valgyt, skrandžių gadinimas doh.gif Visus marinavimo receptus esu pasikoregavusi pagal save, 1 l vandens pilu ne daugiau 100 ml silpnesnio acto (obuolių ar vyno)
Atsakyti