Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai

QUOTE(regna @ 2010 10 26, 18:17)
bru,
šioje temukėje yra receptukas{jis nėra mano,tai Nerytės receptas}

Pasižiūrėk,gal tau patiks,jis nėra sudėtingas.

Pabandysiu,bet kita met ,nes nebeturiu pipiriuku doh.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti

1l vandens: 200g cukraus, 1valg š druskos, 200g acto. Viską užvirinti. Atšaldytu marinatu užpilti sudėtus i slovikus pipirus (nevalytus tik isplautus, su uodegytem). tada sterilizuoti apie 20min ir užsukti. Beje, kad būtu aštresni reikia neišiminėti sėklų, tada kuo ilgiau stovi tuo aštresni darosi.Nuotrauka nelabai gavosi,bet čiliukai tai liuks gavosi


user posted image
Atsakyti
QUOTE(lylu @ 2008 09 04, 09:09)
panos, gavau recepta marinavimo astriu pipiru.
1l vandens, 200g cukraus, 1valg s druskos, 200g acto. Viska uzvirinti. Atsaldytu marinadu uspilti sudetus i sloikus pipirus (nevalytus tik isplautus, su uodegytem). tada sterilizuoti apie 20min, pipirai pradeda keisti spalva. ir uzsukti.


sveikos,mes tai užsiauginom Jalopenų tai va su šitu receptuku tiką užkonservavom,žiūrėsim kas gausis tongue.gif g.gif
Atsakyti
[quote=regna,2010 10 26, 18:17]
bru,
šioje temukėje yra receptukas{jis nėra mano,tai Nerytės receptas}

Pasižiūrėk,gal tau patiks,jis nėra sudėtingas.


Labai atsiprašau, ar aš apakau, bet nematau Nerytės recepto doh.gif
Atsakyti
nematau ir as...
as tai galvoju pamarinuoti su agurkeliais. turetu but skanus astrus agurkeliai+ cili blush2.gif reikia legvo receptuko paieskoti cool.gif
Atsakyti
[quote=Mil@na,2011 07 30, 10:25]
[quote=regna,2010 10 26, 18:17]@@
bru,
šioje temukėje yra receptukas{jis nėra mano,tai Nerytės receptas}

Pasižiūrėk,gal tau patiks,jis nėra sudėtingas.
Labai atsiprašau, ar aš apakau, bet nematau Nerytės recepto doh.gif
[/quote]


Mil@na,

isivesk "meduje marinuoti papironai -Neringos blogas,ir rasi vaizdinga receptą.

Kas ieško,tas visad suranda.

Skanių papironų 4u.gif


Atsakyti
regna, nuoširdžiai dėkoju. Bijau dėl to kaitinimo-nesu to dariusi, bet gal kaip nors...
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2011 08 18, 23:58)
regna, nuoširdžiai dėkoju. Bijau dėl to kaitinimo-nesu to dariusi, bet gal kaip nors...


Mil@na,nebijok,o,drąsiai pabandyk,aš,taip pogiai bijojau,bet vieną sykį išbandžiau,ir,pavyko.

Skanių papironų. 4u.gif

aš, jau marinjuoju antri metai.
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2011 08 19, 00:13)
Mil@na,nebijok,o,drąsiai pabandyk,aš,taip pogiai bijojau,bet vieną sykį išbandžiau,ir,pavyko.

    Skanių papironų. 4u.gif

    aš, jau marinjuoju antri metai.

Aciu ,jau padariau lauksiu ziemuzes ax.gif
Atsakyti
Receptas tobuliūnas yra agurkėlių saldžiarūgštis biggrin.gif thumbup.gif , pagal jį marinuoju ir pipiriukus, tiesa deda neplaustytus ir su koteliais, būna pasakiškai skanūs. Buvau įpylus klevų sirupo biggrin.gif galvojau, kad gal kokį atradimą konservavime padarysiu, bet skonis toks pats. Tas receptėlis tikrai tobulas, tinka viskam drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš tai tiesiog suveriu ant siūlo ir išdžiovinu. Paprasta ir greita.
Atsakyti
Laba diena, atsidūriau šitoj temoj beieškodama recepto...tokį skanėstą turguj pas bobutę nusipirkau, pasakė tik tiek iš ko pagaminta: čili pipirai, spanguolė, vynuogių sultys, želatinas....neatsimenu ar minėjo česnaką...skonis dieviškas, o ir sveika-reik manyt -labai..aš tą košę ir vieną kabliavau, bet ypač skanu buvo ant makaronų-tiesiog šlakelis gero aliejaus ir šis pagardas...patiko net ir vaikams, kuriems visad tradiciškai reikia daug tiršto padažo ir daug sūrio...
Atsakyti