ant instrukcijos buna parasyta po kiek laiko vertinti rezultata.
visos žino, bent jau dauguma, kas parašyta instrukcijoje. Bet tai dar ne viskas
na va, isties intrukcija neatitinka realybes...nes is niekur II neatsiranda..kad ir po valandos...dariausi dar 4 testus..tik jau veliau...vienas toks vaiduoklis buvo, kad tik as galejau iziuret:)ginekologe patvirtino nestuma...taip kad vaiduokliai atsiranda ne veltui
Man NT visada vaiduokliauja pries mm dvigubas nusivylimas o kaip su OT? nes maciau kad pastojusiu mergyciu ir OT teigiami buna
asmeniškai aš OT niekad nesidariau
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 12 24, 16:38)
Man NT visada vaiduokliauja pries mm dvigubas nusivylimas o kaip su OT? nes maciau kad pastojusiu mergyciu ir OT teigiami buna
nevisada, buna kad OT teigemas iki mmm bet NT neigemi ir galiausei ateina mm
Man mmm velavo savaite (jos budavo ganetinai reguliarios), pasidariua testuka ir pamaciau vaiduokliuka, o dar po savaites dvi riebias II .
megraites, ir as neiskenciau nepasidalinus savo nesena patirtim.... pradejom darbus su brangiuoju bandydami sulaukti mezylio... pirmieji tik bandymai... mmmm velavo kazkur 5 dienas... pasidariau testuka - jupostele - vienas ryskus bruksnelis... net nelaukiau ilgiau, simeciau is karto.... po dieneles prasidejo mm.. skausmingos neiprastai... ir labai negausios.... vietoj 5 d tesesi tik 3.... kazkaip kestai viskas man - skrandukas streikuoja - nieko valgyt nesinori - maniau kad vis po to svenciu - juk tiek galrdumynu prisivalgiau.... bet va, neiskenciau, ir pasidariau vel testuka - kasete... is pradziu - 1 riebi juostele neziuriu i laikrodi, nestebiu kiek laiko rpaejo... nuejau i dusa, islipu, pasvelgiu i tetuka - o ten - neryskus vaiduokliukas antras.... net nezinau ne ka galvoti... niekada tiap anksciau nebudavo.... rankos dreba, nezinau ka galvoti... dziaugtis ar dar ne... jauciu, begsiu pikrti daug testuku i vaistine - gal ka konkretesnio parodys ....
QUOTE(mmeda @ 2009 12 30, 15:45)
megraites, ir as neiskenciau nepasidalinus savo nesena patirtim.... pradejom darbus su brangiuoju bandydami sulaukti mezylio... pirmieji tik bandymai... mmmm velavo kazkur 5 dienas... pasidariau testuka - jupostele - vienas ryskus bruksnelis... net nelaukiau ilgiau, simeciau is karto.... po dieneles prasidejo mm.. skausmingos neiprastai... ir labai negausios.... vietoj 5 d tesesi tik 3.... kazkaip kestai viskas man - skrandukas streikuoja - nieko valgyt nesinori - maniau kad vis po to svenciu - juk tiek galrdumynu prisivalgiau.... bet va, neiskenciau, ir pasidariau vel testuka - kasete... is pradziu - 1 riebi juostele neziuriu i laikrodi, nestebiu kiek laiko rpaejo... nuejau i dusa, islipu, pasvelgiu i tetuka - o ten - neryskus vaiduokliukas antras.... net nezinau ne ka galvoti... niekada tiap anksciau nebudavo.... rankos dreba, nezinau ka galvoti... dziaugtis ar dar ne... jauciu, begsiu pikrti daug testuku i vaistine - gal ka konkretesnio parodys ....
Kazkodel manau, kad jau dziaugtis nueiti i dusa neuzima labai daug laiko, taigi daugmaz viskas atrodo pagal instrukcijas... tyliai laukiame ziniu!
QUOTE(Evi @ 2009 12 30, 15:47)
Kazkodel manau, kad jau dziaugtis nueiti i dusa neuzima labai daug laiko, taigi daugmaz viskas atrodo pagal instrukcijas... tyliai laukiame ziniu!
kad tu butum teisi... butu geriausia kaledu dovana... deja, jokio pozymiu: ne krutine skauda, tik skrandis kazko streikuoja - valgyt visai nesinori ir kartasi pilvuka paskauda, lyg mmm laukciau... tik kad jos kaip ri rpaejo... na tikekimes... vis tiek testuku prisipirkisu.... butu suanu brangiausiam iteikti dar viena - si akrta naujametine dovanele
QUOTE(mmeda @ 2009 12 30, 15:50)
kad tu butum teisi... butu geriausia kaledu dovana... deja, jokio pozymiu: ne krutine skauda, tik skrandis kazko streikuoja - valgyt visai nesinori ir kartasi pilvuka paskauda, lyg mmm laukciau... tik kad jos kaip ri rpaejo... na tikekimes... vis tiek testuku prisipirkisu.... butu suanu brangiausiam iteikti dar viena - si akrta naujametine dovanele
Tai kad tu pozymiu is pat pradziu ir neturi buti.. o negausios mmm (apie 1.5 dienos) ir man buvo pirma nestumo menesi. Butent jos ir sukele itarima, kad galbut as nescia. NT tuomet parode II!
Sveiki. Aš pirmą NT kai pasidariu, nieko nerodė, tai padėjau ir išėjau, gal po poros val. žiūriu tokia linija http://s68.photobuck...nt=100_2533.jpg tik ji šiek tiek ryškesnė, nes fotikas nesugebėjo nufotkint gerai, po to tą pačią dieną nubėgau i vaistinę nusipirkau Violą testa ir šis parodė neryškius II, po kelių dienų vėl kartojau testuką, dariau su tuom puodeliu ir paprasta juostele ir abu parodė va ką http://s68.photobuck...nt=100_2540.jpg, na mano mmm turėtu būti tik sausio 2d. bet esu 100proc. įsitikinusi, kad jų nesulauksiu. Nes (.)(.)labai jau skaudūs ir į WC palakstau dažniau nei niekada. Be to netikiu,kad 4skirtingi testai imtu ir šiap sau rodytu vaiduokliukus. Nes mėn. prieš dariausi pora NT ir nieko nebuvo, net po paros buvo tuščia.