Sveikutes,pas mane tai tokia istorija.Priesmenesines bloga,pykino,mieguistumas pasidariau testa mmm diena parode neryske antra juostele(apsidziaugiau),bet vakare keli lasai kraujo,kita diena netepliojo net,dar po dienos tepliojimas o kita diena susirgau,tik sirgau dvi dienas(taip pas mane nebudavo).tai isvis nieko nesuprantu
tai visko gali buti, kad laukiesi, kitos net pastojusios serga mm dar 3 men. taip kad pasidaryk dar viena testuka, o paskui nuspresi, gal verta pas gine nueiti
pasidaryk pakartotinai,po 5-7 dienu.
pas mane rode laabai ryskiai,nors po pastojimo dar tebuvo tik 12 dienu praeje.kiti testai(PIGESNI-RODE NE TAIP RYSKIA JUOSTA)Nusipirk BITUTE-laabai gerai ir aiskiai parodo,nors ir labai ankstyva nestuma
pas mane rode laabai ryskiai,nors po pastojimo dar tebuvo tik 12 dienu praeje.kiti testai(PIGESNI-RODE NE TAIP RYSKIA JUOSTA)Nusipirk BITUTE-laabai gerai ir aiskiai parodo,nors ir labai ankstyva nestuma
QUOTE(sonkezz @ 2009 10 15, 22:32)
Sveikutes,pas mane tai tokia istorija.Priesmenesines bloga,pykino,mieguistumas pasidariau testa mmm diena parode neryske antra juostele(apsidziaugiau),bet vakare keli lasai kraujo,kita diena netepliojo net,dar po dienos tepliojimas o kita diena susirgau,tik sirgau dvi dienas(taip pas mane nebudavo).tai isvis nieko nesuprantu
manau kad laukiesi, matyt ivyko implantacija, todel taip patepliojo ir sirgai tik 2 dieneles, pasidaryk testuka dar karteli
QUOTE(eve.robert @ 2009 04 05, 12:34)
Noreciau pratesti tema apie NT, kurie antraja juostele rodo neryskia.
Mano istorija prasidejo 8 dienos pries mmm,praejus 6dienoms po lytiniu santykiu,pasidariau NT ir po kiek laiko pamaciau II juosteles ,bet viena tokia neryski .O ta pacia nakti as susirgau mmm.Pasakykit man ,kad as vistiek laukiuosi
Mano istorija prasidejo 8 dienos pries mmm,praejus 6dienoms po lytiniu santykiu,pasidariau NT ir po kiek laiko pamaciau II juosteles ,bet viena tokia neryski .O ta pacia nakti as susirgau mmm.Pasakykit man ,kad as vistiek laukiuosi
kiek teko susidurtis su tokiais atvejais tai čia jokių nėštumu ir nekvepia tai hormonų pokštai
labutis visoms
jungiuosi ir as i si buri
su vyru planuojame zirniuka jau menesiuka.
keleta savaiciu nerealiai kamavo ir tebekamuoja remuo, siaubas kazkoks. ko niekada gyvenime neteke patirti.
zodziu, si ryta abu nusorendem pasidayti testuka, menesio proga
nu ir ka... viena juostele is karto ryski, kaip ir priklauso, o kita is karto nepastebeta liko. po poros valandu taip netycia paziurejom - ogi vos matosi svelni juostele..
hm.. susinervinom , nur ir be galo apsidziaugem. na, vis dar netikim, kaip sakoma 50 ant 50.
grize vakare namo apie 20val. (sunkiai iziurima juostele isryskejo vos vos apie 12val) nustebome - tas vaiduokliukas pasidare be jokiu problemu iziurimas.
tai taip ir likome issizioje abu
kaip reaguoti nzn
nusorendem palaukti pora dieneliu ir pakartoti.
ka jus mergytes manot?
jungiuosi ir as i si buri
su vyru planuojame zirniuka jau menesiuka.
keleta savaiciu nerealiai kamavo ir tebekamuoja remuo, siaubas kazkoks. ko niekada gyvenime neteke patirti.
zodziu, si ryta abu nusorendem pasidayti testuka, menesio proga
nu ir ka... viena juostele is karto ryski, kaip ir priklauso, o kita is karto nepastebeta liko. po poros valandu taip netycia paziurejom - ogi vos matosi svelni juostele..
hm.. susinervinom , nur ir be galo apsidziaugem. na, vis dar netikim, kaip sakoma 50 ant 50.
grize vakare namo apie 20val. (sunkiai iziurima juostele isryskejo vos vos apie 12val) nustebome - tas vaiduokliukas pasidare be jokiu problemu iziurimas.
tai taip ir likome issizioje abu
kaip reaguoti nzn
nusorendem palaukti pora dieneliu ir pakartoti.
ka jus mergytes manot?
QUOTE(svaigutis @ 2009 11 16, 00:27)
ka jus mergytes manot?
niugi manau kad jau sveikint reik o kad but tikriau, pakartok testa po keliu dieneliu
nu bus matyt, treciadieni nusprendem pakartoti
nes kazkaip cia prisiskaiciusi ivairiu pasakojimu ir nuomoniu apie tuos vaiduokliukus, ir juosteliu isryskejima po keliu dienu, ar dienos, bijom puoseleti viltis
nu zodziu, bandysim vel
nes kazkaip cia prisiskaiciusi ivairiu pasakojimu ir nuomoniu apie tuos vaiduokliukus, ir juosteliu isryskejima po keliu dienu, ar dienos, bijom puoseleti viltis
nu zodziu, bandysim vel
QUOTE(svaigutis @ 2009 11 16, 09:21)
nu bus matyt, treciadieni nusprendem pakartoti
nu zodziu, bandysim vel
nu zodziu, bandysim vel
Vaiduokliai, isryskeje po ilgesnio laiko dazniausiai nepasiteisina
QUOTE(limpopooo @ 2009 11 16, 12:58)
Vaiduokliai, isryskeje po ilgesnio laiko dazniausiai nepasiteisina
sveikutes ir as pasidalinsiu savo nesena patirtimi. kai mmm nesulaukiau po savaites pasidariau NT ir iskart pasirode viena ryski, kita vaiduokliska, bet iziurima juostele. po 2 sav vel pasidariau NT ir vel tas pats bet nestumas buvo jau 7sav o juostele antra vistiek buvo sviesene . na o po dvieju dienu ivyko persileidimas tai gal sakau jau ir testas rode kad kazkas negerai kad antra juostele sviesesne?
QUOTE(vaidalius @ 2009 11 16, 14:44)
na o po dvieju dienu ivyko persileidimas tai gal sakau jau ir testas rode kad kazkas negerai kad antra juostele sviesesne?
Tik nereikia gasdinti busimu , kad jei viena I ryski, kita ne, tai jau su nestumu kazkas blogai Tuoj bijosim vaiduokliukus pamatyti
Pasidalinsiu ir as savo patirtimi
Kai menesines velavo pora dienu pasidariau testa ir viena I buvo ryski, o kita vos iziurima, bet kazkodel sirdyje tikejau, kad esu
Po keliu dienu pakartojau NT ir antra I buvo ryskesne. O dabar turim suneli.
Asmeniskai tikiu vaiduokliukais
Mums tas pats buvo.I ryski, II - ne.Bet svarbu kad rodo, jei nieko nebutu, tai ir neryskiai nerodytu.Gali buti kad naturaliai pasisalina, jei kazkas netaip, tad geriau iskart daryti kai mmm veluoja...kazkaip maziau nusivilimo... Laukiam kada veluos O taip norisi pasidaryti NT, jau net pora nusipirkau