Įkraunama...
Įkraunama...

Viena ryški juostelė, kita neryški II

QUOTE(Horo @ 2009 07 10, 19:09)
. Gal kartais tiesiog matoma ta vieta, kur įdėta ta jautri HCG vieta?

tikrai taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2009 08 11, 09:16)
tikrai taip smile.gif
ant testu juosteliu buna 2 balti dryziukai,pagrindine juostele isryskeja to dryzelio vietoje ,o kita salia bet ne balto dryzelio vietoje ,as kai dariau savo paskutinius 2 testus tai isryskejo pagrindine juostele balto druzelio vietoje o antta salia pirmo o 2 baltas dryzelis liko nenudazytas.
Atsakyti
Man nėštumą pirmiausiai ir parodė blausi antra juostelė. Po kiek laiko pirkau dar kelis testus, tie jau buvo ryškesni. Atsimenu man ta antra, nors ir neryški, juostelė sukėlė nuostabių emocijų ... wub.gif
Atsakyti
Sveikos ir as isiterpsiu. Na mes 3 menesiai vis planuojam leliuka, kolkas nesekmingai, bet va siandien ryte pries isbegant i darba galvoju reikia pasidaryti, nes toks biski negerumas buvo, susilasinau tuos laselius ir padejau vonioj spintelej islekiau dazytis, o poto ziuriu, kad jau beveik veluoju ir islekiau visai pamirsusi, kad ten guli tas testas, kai gryzau namo pietauti pasiziuriu ir matosi toki neitin ryski juostele,tad ir nebezinau ka galvoti, ten po 7min. testo jau nebevertinti, tad nezinau, vertinti ji ar ne. Su MB ir taip ir taip ziurejom, nu blausi ta juostele, nu bet ji yra bigsmile.gif ziuresiu ryt ryte biggrin.gif
Atsakyti
Na nesamone, kad negalima vertinti po kurio laiko, rezultatas niekur neisnyksta ir neatsiranda po kiek laiko. As ir pirmo ir antro nestumo testukus esu pasilikusi prisiminimui ir jie neikiek nepasikeite - rodo vis dar ta pati mirksiukas.gif pirmam testui jau daugiau nei trys metai, o rezultatas tas pats rolleyes.gif

Mano antro nestumo teste buvo neryski antra juostele ir tai jau reiske nestuma, net kai kuriuose testuose yra parasyta, kad ir neryski juostele parodo teigiama rezultata. Na bet tiksliai gali pasakyti tik gydytoja. Tad dziugiu rezultatu 4u.gif
Atsakyti
Ir kagi, mano ta blausi juostele, kuri atsirado po kiektai laiko (2teste kuri dariau, juostele atsirado tik po 20min.) visgi parode teigiama nestuma!!!!!!!!! Siandien pasake, 4 savaites smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zilile.c @ 2009 08 24, 21:39)
Ir kagi, mano ta blausi juostele, kuri atsirado po kiektai laiko (2teste kuri dariau, juostele atsirado tik po 20min.) visgi parode teigiama nestuma!!!!!!!!! Siandien pasake, 4 savaites smile.gif

Didžiausi sveikinimaithumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pati pati...: 24 rugpjūčio 2009 - 20:58
QUOTE(zilile.c @ 2009 08 24, 22:39)

man besilaukiant pirmojo maziuko, testas ilga laika nerode net 2 blausios juosteles schmoll.gif bet nesulaukus mm daugiau kaip 1 sav., NT rode lb blausia antra juostele, kuri beje isryskejo tik po 20 min. Nuejus pas ginekologe suzinojau, kad laukiuosi jau 6 sav. 4u.gif taip, kad merginos, ne visada testukai parodo per tas 5min ax.gif
Atsakyti
sveikutes,

Sita tema man buvo ziauriai aktuali pries 3-4 m. Kaip paklaikusi planavau ir laukiau II. Isbandziau ivairius testukus.

Man pasitaike abu variantai - kai rode blausia antra juostele.

Tik vienu atveju nebuvo jokio nestumo ir vis prasidedavo mmm (galimi atvejai, kad tai buvo labai ankstyvi persileidimai), o kitu atveju - blausia juostele rode testukas (pats pigiausias) juostelinis likus 4-5 d. iki mmm numatomos dienos.
Kadangi buvau pametusi prota del teigiamo testo laukimo, tai pirkau daug ir ivairiu testuku. Ta karta galvojau, kad pigus testukai kaip visada meluoja. Kai pasidariau testuka -puoduka mmm numatoma diena - jame isryskejo antra juostele pakankamai greitai, bet buvo nelabai ryski. Tada tikrai patikejau, kad esu nestuke.gif .

Bet labai daznai, kai noredavau iziureti bent menka rausva siuliuka, nusivildavau - II juosteles vieta budavo balta kaip sniegas.

Sekmingu testuku laukiancioms leliuko mirksiukas.gif
Atsakyti
Man taip pat du testai (tos pačios firmos, pirkti Šeimos vaistinėje) po kokios valandos parodė antrą blyškų, tačiau gerai matomą pagaliuką. Po to daryti du Eurovaistinės testai net po valandos neparodė II. Po poros dienų vėl darysiu NT, tikiuosi pamatyti ryškius II wub.gif
Atsakyti
kai bandziau pastoti pirma karta, sugadinau eile NT ir visi rode tik viena I, nors bandziau iziureti ir II. Tada nuejau pas gydytoja, pasidariau tyrimukus. Apziurint gydytoja manes paklause ar nesu nestuke.gif, tyrimu rezultatu nesulaukiau, nes teko i koomandiruote islekt. Grizus mm nesulaukiau, pasiskambinau gydytojai del rezultatu,o ji vel manes klausia ar nesu nestuke.gif tai tuomet begau tuoj pat daryti NT ir rezultatas buvo II thumbup.gif thumbup.gif
dabar planuojame antra klecka, ir NT man parode antra I nerysku, vos iziurima...nieko dabar nevertinu o lauksiu dar keleta dieneliu ir ziuresim ar mums pasiseke ar dar ne ax.gif
Atsakyti
Dariausi tris testukus- tai pirmaji ismeciau vos pamaciusi tik viena juostele, nors tada galvoju kad reikejo palaukti. Tada dvieju savaiciu begyje pasidariau dar du ir abudu rode vaiduokliukus, tik paskutiniajame teste ta juostele buvo ryskiausia.
Geriausia darytis jau po menesiniu datos. Tik zinau pati kaip sunku islaukti ir norisi greiciau sulaukti atsakymo:)
Atsakyti