Įkraunama...
Įkraunama...

Viena ryški juostelė, kita neryški II

Na nesu NT didelė žinovė, bet ir man yra buvę.. vėlavo mm, o dar nelabai planavom... pasidariau...po kiek laiko buvo vos matoma II juostelė, bet tikrai matoma doh.gif nebuvo nestuke.gif apsiraminau (nors būčiau ir apsidžiaugusi) ir atėjo mano dienos smile.gif
Atsakyti
o man taip buvo pirmi du NT visai I rode po to pasidariau dar viena tai taip pat po kokiu 20 min isryskejo nekreipiau demesio po to kiek bedariau vis ryskejo ir vis greiciau atsirasdavo ax.gif taip kad pasidaryk po keliu dienu dar viena NT ir suzinosi ar nestuke.gif
Atsakyti
aš ant visų testų matydavau blankų brūkšnį. bet jis net ne ružavas. tiesiog ten ta įspausta vieta, kur turėtų matytis antras brūkšniukas 4u.gif
ir kai tvarkau stalčius, randu užsilikusius kelių mėnesių ar pusmečio NT, tai matosi tas antras brūkšnelis blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

1. Jei matosi spalvos pokytis (šioks toks rausvumas) - galima įtarti hcg. Nors ir rašom, kad po 15 min. testo nevertinti - tačiau esant mažam hcg kiekiui reagentas gali pakeisti spalvą ir šiek tiek vėliau.

2. Jei matosi intensyvumo pokytis (kaip čia išsireiškus - pilkas atspalvis) - paprasčiausiai matote vietą, kurioje buvo užneštas reagentas.

Pasakymą "po kelių valandų - kitą rytą" pamačiau dvi juosteles - negalima vertinti vienareikšmiškai. Tai gali būti tiek 2 variantas, tiek paprasta akim drėgnoje testo juostelėje nematyta, bet juostelei išdžiūvus - išryškėjusi rausva spalva.

Paprasčiausias būdas įsitikinti - atlikti rapipreg po kelių dienų. Kadangi hcg koncentracija nėštumo metu privalo didėti (normalaus nėštumo) - T juostelę pamatysite ryškiau.

paulius,
eurotestas
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2009 07 10, 19:31)
o man taip buvo pirmi du NT visai I rode po to pasidariau dar viena tai taip pat po kokiu 20 min isryskejo nekreipiau demesio po to kiek bedariau vis ryskejo ir vis greiciau atsirasdavo  ax.gif taip kad pasidaryk po keliu dienu dar viena NT ir suzinosi ar  nestuke.gif

Kaip suprantu, laukiesi? O kiek buvo DPO, kai pamatei antrą brūkšniuką-vaiduokliuką?

QUOTE(pauliusk @ 2009 07 11, 00:40)
Sveikos,

1. Jei matosi spalvos pokytis (šioks toks rausvumas) - galima įtarti hcg. Nors ir rašom, kad po 15 min. testo nevertinti - tačiau esant mažam hcg kiekiui reagentas gali pakeisti spalvą ir šiek tiek vėliau.

2. Jei matosi intensyvumo pokytis (kaip čia išsireiškus - pilkas atspalvis) - paprasčiausiai matote vietą, kurioje buvo užneštas reagentas.

Pasakymą "po kelių valandų - kitą rytą" pamačiau dvi juosteles - negalima vertinti vienareikšmiškai. Tai gali būti tiek 2 variantas, tiek paprasta akim drėgnoje testo juostelėje nematyta, bet juostelei išdžiūvus - išryškėjusi rausva spalva.

Paprasčiausias būdas įsitikinti - atlikti rapipreg po kelių dienų. Kadangi hcg koncentracija nėštumo metu privalo didėti (normalaus nėštumo) - T juostelę pamatysite ryškiau.
paulius,
eurotestas

Man atrodo bus 2-as variantas. Nors kaži ką aš galėčiau matyti 8 DPO, net jei būčiau nestuke.gif ?
Atsakyti
dar tiksliai nezinau ar as nestuke.gif bet trys is eiles NT negaletu meluoti tai pirmasdieni eisiu poas gine ir issiaiskinsiu ar as tikrai nestuke.gif
Atsakyti
as manau kad tai tik didelis noras but nestuke.gif , nes is tiesu beveik visada matosi tas mazas bruksnelis. Testai zinoma nera 100% patikimi, pasitaiko visko mirksiukas.gif
as bent jau kiek dariausi tai vis matydavosi labai labai neryskus, bet i tai nekreipdavau demesio, nes jau kai tikrai nestuke.gif tai tikrai ir pasimatys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nerva @ 2009 07 11, 16:32)
as manau kad tai tik didelis noras but  nestuke.gif  , nes is tiesu beveik visada matosi tas mazas bruksnelis. Testai zinoma nera 100% patikimi, pasitaiko visko  mirksiukas.gif
as bent jau kiek dariausi tai vis matydavosi labai labai neryskus, bet i tai nekreipdavau demesio, nes jau kai  tikrai  nestuke.gif  tai tikrai ir pasimatys 

Tikrai nevisada schmoll.gif Greiciau jau niekada nemaciau antros netikros juosteles
Kiek darius NT, o daryta per ~12 metu ir ivairiu formu ir jautrumu - niekada nemaciau jokio vaiduoklio. Jei jau nera - tai tik vienas I ir rodosi, o kai pamaciau II tai ir auga dabar bernuzelis thumbup.gif
Gal tiesiog kazkurios organizme gaminasi harmono kokio, kuris uzrausvina NT juostele ir tada vaiduokliauja NT? g.gif Bet cia grynai spelioju, jokio tvirtinimo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nerva @ 2009 07 11, 16:32)
as manau kad tai tik didelis noras but  nestuke.gif  , nes is tiesu beveik visada matosi tas mazas bruksnelis. Testai zinoma nera 100% patikimi, pasitaiko visko  mirksiukas.gif
as bent jau kiek dariausi tai vis matydavosi labai labai neryskus, bet i tai nekreipdavau demesio, nes jau kai  tikrai  nestuke.gif  tai tikrai ir pasimatys  mirksiukas.gif

Žinai, man atrodo, kad tai tiesa 4u.gif Tik vaikiuko mes visai neplanuojam šiuo metu, nes mums dviejų zuikių kokiems 7 metams, jei ne daugiau sočiai lotuliukas.gif
Bet pernai man irgi buvo nuotykis nutikęs panašus. Du testai rodė blausias (abu rapipreg, bet vienas kasetė, kitas juostelė), bet rožines juosteles, pasidariau HCG ir kraujo tyrimas buvo absoliučiai neigiamas, na o po to susirgau mmm. Jei būčiau nedarius tyrimo būčiau galvojus, kad buvo ankstyvas persileidimas, bet dabar galvoju, kad NT išdaigos.
Atsakyti
QUOTE(Puccha @ 2009 07 10, 19:09)
Labas 4u.gif
Nusprendžiau temą užvesti čia, nes manau, kad čia daugiausia mergyčių besidarančiu NT.
Pradėjo imti mane paranoja, kad labai nepatikimai man tie prezervatyvai kaip apsaugos priemonė atrodo ir šiandien popiet pasidariau NT. Na ir po 5 min, kai testas visai išdžiūvo atsirado blausi antra juostelė. Tikriausiai dabar truputį nervinčiausi, nes visgi 3 pametinukai man būtų per daug biggrin.gif jei man to nebūtų nutikę pernai žiemą, prieš planuojant antrą mažiuką. Testas rapipreg firmos, tą kart irgi tas pats buvo, pasidariau HCG tyrimą ir jokio  nestuke.gif nebuvo  doh.gif Dabar man 8 DPO. Gal kartais tiesiog matoma ta vieta, kur įdėta ta jautri HCG vieta?

po keletos dienų pakartok NT - viskas bus aišku
Atsakyti
QUOTE(aisstte @ 2009 07 13, 15:35)
po keletos dienų pakartok NT - viskas bus aišku

Pakartojau - after10 - neigiamas 4u.gif
Atsakyti
Na as kai skaiciau tai ant pacio nestumo testo parasyta, kad atsakymas tiksliausias po 5min, o paskui jau neuzsiskaito, bet visada galima pasidaryti dar viena testa.
Atsakyti