Įkraunama...
Įkraunama...

Viena ryški juostelė, kita neryški II

QUOTE(kaupai @ 2009 04 09, 16:08)
na ka as galiu dadeti is savo patirties tai NT vaiduokliuku veltui nerodo

Jei mmm veluoja ir yra vaiduokliai, tai jie tikrai ne be reikalo, bet 6 dienos po lytiniu santykiu (kaip raso temos autore) matomi vaiduokliai yra tik fantazijos arba nekokybisku testu rezultatas mirksiukas.gif
Atsakyti
nu pasakysiu,kad baigesi man mmm ir nescia tikrai nesijauciu.Jauciuosi puikiai.Tai bandysim dar karteli tapti nestuke.gif ,aisku po Velyku drinks_cheers.gif .Su artejanciom Sv.Velykom,mergaites
Atsakyti
na toki testa galima nusipirkti anglijoj,mes cia gyvenam tai pagrinde skaitmeninius ir pardavineja ir manau jie labai jautrus nes savaite iki mmm gali darytis nes jie taip raso,ir manes tikrai nenuvyle,ju kaina uz viena 7.5£ o uz du apie 10£ biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eve.robert @ 2009 04 05, 12:34)
Noreciau pratesti tema apie NT, kurie antraja juostele rodo neryskia.
Mano istorija prasidejo 8 dienos pries mmm,praejus 6dienoms po lytiniu santykiu,pasidariau NT ir po kiek laiko pamaciau II juosteles  laugh.gif ,bet viena tokia neryski  g.gif .O ta pacia nakti as susirgau mmm.Pasakykit man ,kad as vistiek laukiuosi  wub.gif

Žinai, netikiu aš tom neryškiom juostelėm, nes esu prigadinus per pora ciklų va tiek ir dar va tiek laugh.gif Ir kas kart mačiau neryškų vaiduoklį laugh.gif manau, tai vieta, pažymėta kažkaip, na gamykliškai. Nes faktas tas, kad nesilaukiau, o ir nebuvo užkibę, nes ryškėtų, jei būtų užkibę ir pabėgtų.

Tai va. Jei ilgai tektų planuot, pirkčiau skaitmeninį ir nesukčiau galvos. Daryčiau ne anksčiau 10DPO. Bet tikrai ne 6 dienos, kai jokie testai neparodys jokio neštumo, nes jo dar ir būt negali umn.gif:

Sėkmės visom 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(tindiriushka @ 2009 04 09, 19:41)
o kur čia tokių NT perki?  bigsmile.gif

Ebay pilna, vaistinėse jaučiu LT retai kur yra. Aš tai parsisiųsiu, jei ilgai nesiseks pagamint. Na, kad tais juosteliniai snesinaudot, nes aš visada matau vaiduoklius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 10 balandžio 2009 - 21:18
Buvo kažkada ir man I ryški ir I neryški.Pasirodo,kad buvau pastojusi tik buvo negimdinis nėštumas.Kitą mėn pastojau iš karto,nes hormonai dar pas mane buvo užsilikę.Kaip sakoma,kad po gimdymų galima labai greitai vėl pastoti tai aš pastojau greitai po negimdinio nėštumo.
Atsakyti
Žinote kaip, ryškumas ryškumui nelygus. Vienam tas ryškumas niekinis, kitas įsitikinęs, kad tai nėštumas.

Tavo atveju aišku kitaip, jei buvo nustatyta, na bet jau matau esi jau laiminga biggrin.gif
Atsakyti
as tai patarciau mergaitems ir ovuliacijos testus pirkti skaitmeninius,tai lengviausias budas pastoti,aisku jie kainuoja 19.95£uz sesis vienetus bet duoda savo rezultatus,o su tais juosteliniais tai irgi tai ryskios juosteles tai blankios tai ir nesuprasi kada galima jau planuoti vaikuti o skaitmeninis tai iskarto tau rodo sypsenele arba tuscia apskritima tada zinai kad siandien tavo diena wub.gif na bent jau man padejo iskarto kai juos nusipirkau o kai be ju pati gaudziau savo vaisingas dienas tai niekaip nepavyko pastoti,vieni sako sekti reikia isskyras bet pas mane ju visada yra ir aisku bazine temperatura matuotis tai matavau 3men.ir kas is to ji pas mane visada aukstesne nei turi buti, schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutės, žiuriu apie elektroninius testukus kalbat, galiu pora parduoti Vilniuje, vienas testukas+ekranėlis - 9Lt 4u.gif Jie Clearblue firmos. rodo šypsenėlę 4u.gif
user posted image
O NT juostelės kadaise ir man parodė vieną ryškią, o kitą - visiškai blankią, kuri išryškėjo tik po poros valandų, bet neapsiriko, vaikutis buvo pilvelyje wub.gif
Atsakyti
Sveikutės,

pasidalinsiu savo situacija. mmm vėlavo kelias dienas, pasidariau testuką - I ryški, kita - po kokios valandos išryškėjo, bet vos įžiūrima. Kitą dieną - tas pats. Kadangi testų per gyvenimą esu pagadinusi blush2.gif nemažai ir niekada nieko panašaus nebuvo, jau pradėjau mąstyti, kad gal laukiuosi rolleyes.gif . Tačiau šiandien dariausi hcg kraujo tyrimą (nerimtas, pasirodė tas žaidimas su vaiduokliais) ir, deja deja, kraujo tyrimas rodo - nėštumo nėra unsure.gif verysad.gif . mmm dar nesulaukiau, tie vaiduokliukai akis bado (beje, prieš pat kraujo tyrimą dar vieną tokį besivaidenantį "pagavau"), bet suprantu, kad ne kiekvienas vaiduoklis - gera žinia...
Atsakyti
QUOTE(Ugniukė @ 2009 04 13, 17:14)
Sveikutės, žiuriu apie elektroninius testukus kalbat, galiu pora parduoti Vilniuje, vienas testukas+ekranėlis - 9Lt 4u.gif Jie Clearblue firmos. rodo šypsenėlę 4u.gif
user posted image
O NT juostelės kadaise ir man parodė vieną ryškią, o kitą - visiškai blankią, kuri išryškėjo tik po poros valandų, bet neapsiriko, vaikutis buvo pilvelyje wub.gif

Vajetus.....ryte dariaus testą, išryškėjo viena juostelė, susinervinus išmečiau....grįžtu namo, kažką mečiau į šiuklių dėžę ir akis už testo užkliuvo. Nepatikėsit - vaiduoklis biggrin.gif Bet tai ar galima tikėti velnias žinopo kiek laiko atsiradusia juostele?
Atsakyti
Kelinta tau ciklo diena? Jei jau arteja menesiniu diena tai aš tavo vietoj tikėčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Čeruti @ 2009 04 17, 18:41)
Kelinta tau ciklo diena? Jei jau arteja menesiniu diena tai aš tavo vietoj tikėčiau mirksiukas.gif

man jau 6 dienos vėluoja smile.gif
Atsakyti