Įkraunama...
Įkraunama...

Viena ryški juostelė, kita neryški II

Merginos prasau patarimo. Man veluoja mano dienos pasidariau Rapi preg testa, akivaizdus vaiduoklis kokios spalvos pasakyti negaleciau, gal ten taip buna, kad praejus kiek laiko matosi ta vieta kur antra linija turetu buti??? Tiesa testas darytas su rytiniu slapimu, tas pats testas darytas su dienos slapimu nerodo jokios antros II. Plius kuno temeratura virs 37 nors nesijauciu persalusi Ar teko susidurti su siu testu isdaigomis?
Atsakyti
QUOTE(nature @ 2010 06 20, 21:17)
Merginos prasau patarimo. Man veluoja mano dienos pasidariau Rapi preg testa, akivaizdus vaiduoklis  kokios spalvos pasakyti negaleciau, gal ten taip buna, kad praejus kiek laiko matosi ta vieta kur antra linija turetu buti??? Tiesa testas darytas su rytiniu slapimu, tas pats testas darytas su dienos slapimu nerodo jokios antros II. Plius kuno temeratura virs 37 nors nesijauciu persalusi  Ar teko susidurti su siu testu isdaigomis?

Man taip buvo, kai suzinojau kad laukiuosi savo pirmagimio smile.gif Pirma juostele labai ryski, o antra labai blanki, bet kai nuejau pas savo gine, ji iskart be jokiu papildomu tyrimu pasake, kad aisku , jog laukiuosi, o neryski juostele todel, kad tik tik uzsimezge gyvybe ax.gif
Aisku, kiekvienas atvejis gali but kitoks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetka* @ 2010 06 20, 19:31)
Man buvo taip : menesines velavo jau pora dienu, dariausi kruva testu, visi po kiek laiko pradedavo vaiuokliuka rodyti... Nulekiau pas gydytoja savo, padarem kraujo tyrima, bet ne, testas melavo smile.gif todel toli grazu ne visada bet kokio ryskumo juostele reiskia nestuma...

O tai kiek testu darei, kad rode vaiduoklius? ir kas kiek laiko?
Nes va as darausi, jau 3 testa (kas dvi dienas) ir pas visus vaiduokliukai... g.gif
iki mmm liko dar daug laiko, ale sakau arba nestuke.gif arba uzdegimas kazkoks g.gif nes labai jau savijauta nekokia t.y. kuno temp. 37 - 37,2 apie 3 savaites; paskutines mmm tetruko 1 diena (ale gausios); pilva (tai sona, tai apacia pilvo) skauda tiksliau tempia ir t.t... tai va ir neramu ar cia uzdegimas ar siaip organizmas kvailioja... o pas gine tik po savaites.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nature @ 2010 06 20, 21:17)
Merginos prasau patarimo. Man veluoja mano dienos pasidariau Rapi preg testa, akivaizdus vaiduoklis  kokios spalvos pasakyti negaleciau, gal ten taip buna, kad praejus kiek laiko matosi ta vieta kur antra linija turetu buti??? Tiesa testas darytas su rytiniu slapimu, tas pats testas darytas su dienos slapimu nerodo jokios antros II. Plius kuno temeratura virs 37 nors nesijauciu persalusi  Ar teko susidurti su siu testu isdaigomis?

as lygiai taip pat abejojau - pamacius vaiduokliuka, siaip pasidariau 2 testus, pirma - Easy cup, tai buvo neryskus vaiduokliukas, kt dienuke Biocard - tai buvo jau ryskesne juostele. Tikrinausi lb anskti, vos dienukei uztrukus mm, bet temperat. buvo irgi 37. Man atrodo, kad tau bus tas pats thumbup.gif Tarp kitko - dieninis slapimas gali suklaidinti, geriau rytinis - daug tikslesnis.
Atsakyti
pirma nestuma testa dariau kai velavo 2d tai buvo antra juostele neryski gerokai, antra nestuma velavo apie 3-4d, tai dariau po pietu, link vakaro, ir antra juostele buvo labai ryski.
testai abu kart juosteles uz 3-4 lt wink.gif
Atsakyti
man irgi antroji juostele buvo labai neryski kai pirma karta dariausi, buvo ta diena, kai turejo pasirodyti mmm. Po keliu dienu parode daug ryskesne juostele, tada jau issisklaide abejones smile.gif
Atsakyti
O man jau du paskutinius mėnesius NT rodo neryškią, bet matomą antrą juostelę, o tada galiausiai ateina mmm, tad nėštumo kaip ir nėra, nors NT rodo kažką unsure.gif Dabar bandau išsiaiškinti kas su manimi vyksta doh.gif
Atsakyti
Padekit! Turiu siokia tokia problemele,kurios nesuprantu g.gif Zinot pries MM pasidariau tris vienos firmos NT ir visi jie man rode vaiduokliukus,dabar nesulaukiu MM mazdaug 3 dieneles,krutine skauda kai prisilieciu,karts nuo karto sonuose jauciu sunkuma,bet pasidariau du testukus ir jie man nieko nerodo unsure.gif tai kaip visa sita dilema man isspresti? po nakteles praejo mazdaug 11dienu. ar per anksti man kazka spresti? g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrikietiska @ 2010 08 13, 15:21)
Padekit! Turiu siokia tokia problemele,kurios nesuprantu g.gif  Zinot pries MM pasidariau tris vienos firmos NT ir visi jie man rode vaiduokliukus,dabar nesulaukiu MM mazdaug 3 dieneles,krutine skauda kai prisilieciu,karts nuo karto sonuose jauciu sunkuma,bet pasidariau du testukus ir jie man nieko nerodo unsure.gif  tai kaip visa sita dilema man isspresti? po nakteles praejo mazdaug 11dienu. ar per anksti man kazka spresti? g.gif  verysad.gif

Siaip tai neturetum buti pastojus, nes mano paskaiciavimu santykiai ivyko 8 d iki mm. Dazniausiai sis laikas buna nevaisingas mirksiukas.gif
Atsakyti
O kodel man tada MM taip veluoja ir krutine skauda? tai visgi nesu pastojusi? tie pirmieji testai su vaiduokliais mane apgavo? Kaip gaila...sad.gif (o as tikejau)
Atsakyti
sveikutes, turiu klausimeli jum. mmm velavo 2 dienas, trys dienas pykino, i maista paziuret negalejau, buvo silpnumas. siand pasidariau testa ir buvo vaiduokliukas neryskus, o po poros valandu prasidejo mm. nezinau ka ir galvoti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrikietiska @ 2010 08 13, 16:32)
O kodel man tada MM taip veluoja ir krutine skauda? tai visgi nesu pastojusi? tie pirmieji testai su vaiduokliais mane apgavo? Kaip gaila...sad.gif (o as tikejau)

QUOTE(iewwasta @ 2010 08 14, 15:05)
sveikutes, turiu klausimeli jum. mmm velavo 2 dienas, trys dienas pykino, i maista paziuret negalejau, buvo silpnumas. siand pasidariau testa ir buvo vaiduokliukas neryskus, o po poros valandu prasidejo mm. nezinau ka ir galvoti. g.gif

Gal kabinosi zirniukas, bet pabego verysad.gif 4u.gif
Atsakyti