Įkraunama...
Įkraunama...

Viena ryški juostelė, kita neryški II

[quote=sandrakavo,2010 05 28, 14:26]
SVEIKA, MAN IRGI VAIDUOKLIUKAI VAIDENOSI. MENESINES VELUOJA JAU LYGIAI MENESI. BET PASIDARIAU KRAUJO TYRIMA IR PAAISKEJO, KAD AS NE NESCIA verysad.gif LABAI NULIUDAU. BET VA, PASIDARE AISKU, KAD VAIDUOKLIUKAI NE VISADA VIRSTA ZMOGELIUKAIS. NORS, VIS DAR BLOGAI JAUCIUOSI: SVAIGSTA GALVA, PYKINA IR PAN., BET KRAUJO TYRIMAI SUKLYSTI NEGALEJO. NORS... MANAU NE verysad.gif

sveika, o tu taip pat KT geri? testa kartosiu pirmadieni..tikrai..
Atsakyti
Sveikutes visoms smile.gif
Esu tik naujoke vis paskaitinedavau cia visokius forumiukus kol nusprendziau,kad laikas ir man cia prisiregistruot, nes irgi jau nerami jauciuosi ax.gif laukiu rytojaus ryto ir darysius antra testuka nes sio ryto vaiduokliukas toks labai greit isriskejo kazkaip bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Pas mane abi mergytes yra is vaiduokliuku ax.gif Tiesiog, kad anksciau pasidarydavau, nei islaukdavau ryskesniu juosteliu rolleyes.gif
Atsakyti
o mas mane trys testai rode vaiduoklius ir uzvakar nuejau pas daktara... kraujo tyrimas parode,kad nestumo nera... doh.gif nebezinau net ka galvoti... schmoll.gif
Atsakyti
Penktadienį ryte dariausi testuką. Praėjus 5 minutėms vis dar rodė neigiamą, tad įmečiau jį į stalčių. Vakar žvilgtelėjusi pamačiau aiškią antrą rausvą juostelę. Mano O buvo tik prieš kokias 7 dienas (ot aš nekantruolė), tad kažin ar čia kažkas jau užkibo g.gif
Atsakyti
o as nusivyliau schmoll.gif
trys juosteliniai testai rode gan matomus vaiduoklius!
paskui pasidariau kasetini ir viena after 10 ir jie nieko nerode verysad.gif nesamone, o as jau tikejausi!
Atsakyti
QUOTE(*Azianė* @ 2010 06 07, 11:44)
o as nusivyliau  schmoll.gif
trys juosteliniai testai rode gan matomus vaiduoklius!
paskui pasidariau kasetini ir viena after 10  ir jie nieko nerode verysad.gif  nesamone, o as jau tikejausi!

Nepraraskime vilties - vis tiek anksčiau ar vėliau būsime tokios - nestuke.gif
Atsipalaiduokime ir svajokime. Juk gamybos procesas gan malonus blush2.gif - ko juo ilgiau nepasimėgavus biggrin.gif , kai nebebijome pastoti
Atsakyti
nors du leliukus turiu (na vienas jau nemazas toks lotuliukas.gif leliukas) bet taip isejo,kad norim ir trecio. Jau dvi sav po santykiu, tik as labai nekantri. Siandien turejo buti menesines, bet veluoja, dariausi testa, idomiai ten. Antra juostele isryskejo tik, pamazu jau po antrosios kontrolines isryskejimo. Vaiduokliukas ar ne nezinau...ar gali taip buti nestumas, slapimas net nerytinis (as sakiau kad begalo nekantri as), ar gali testas meluoti...juk ta koncentracija vakare mazesne nei ryta tos medziagos kuri ir parodo nestuma. testukas- juostele mirkoma slapime, gal nepatikimas? jei as nescia tai reik nustoti maziu su vezimu nesioti ir greiciausiai ir maitinti ji...bet ar buna taip kad nestumo testo 2 juostele isryskeja tik veliau ir testas nemeluoja? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2010 06 18, 22:36)
nors du leliukus turiu (na vienas jau nemazas toks  lotuliukas.gif leliukas) bet taip isejo,kad norim ir trecio. Jau dvi sav po santykiu, tik as labai nekantri. Siandien turejo buti menesines, bet veluoja, dariausi testa, idomiai ten. Antra juostele isryskejo tik, pamazu jau po antrosios kontrolines isryskejimo. Vaiduokliukas ar ne nezinau...ar gali taip buti nestumas, slapimas net nerytinis (as sakiau kad begalo nekantri as), ar gali testas meluoti...juk ta koncentracija vakare mazesne nei ryta tos medziagos kuri ir parodo nestuma. testukas- juostele mirkoma slapime, gal nepatikimas? jei as nescia tai reik nustoti maziu su vezimu nesioti ir greiciausiai ir maitinti ji...bet ar buna taip kad nestumo testo 2 juostele isryskeja tik veliau ir testas nemeluoja?  g.gif  g.gif  g.gif

Zinoma buna bigsmile.gif buna juk kad ir neisryskeja antra juostele o nestumas yra, o jus gal jau reiktu sveikinti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2010 06 18, 21:36)
bet ar buna taip kad nestumo testo 2 juostele isryskeja tik veliau ir testas nemeluoja?  g.gif  g.gif  g.gif

turbut buna smile.gifsmile.gifsmile.gif laimes pilnos kelnes. Ir antrasis rytinis testas taip pat rodo antra neryskia juostele smile.gifsmile.gifsmile.gif pirmadieni eisiu pas gydytoja. thumbup.gif
Atsakyti
Man buvo taip : menesines velavo jau pora dienu, dariausi kruva testu, visi po kiek laiko pradedavo vaiuokliuka rodyti... Nulekiau pas gydytoja savo, padarem kraujo tyrima, bet ne, testas melavo smile.gif todel toli grazu ne visada bet kokio ryskumo juostele reiskia nestuma...
Atsakyti
Man iš vis nėštumo testas rodo tik nuo 7 sav. smile.gif
Atsakyti