[quote=sandrakavo,2010 05 28, 14:26]
SVEIKA, MAN IRGI VAIDUOKLIUKAI VAIDENOSI. MENESINES VELUOJA JAU LYGIAI MENESI. BET PASIDARIAU KRAUJO TYRIMA IR PAAISKEJO, KAD AS NE NESCIA LABAI NULIUDAU. BET VA, PASIDARE AISKU, KAD VAIDUOKLIUKAI NE VISADA VIRSTA ZMOGELIUKAIS. NORS, VIS DAR BLOGAI JAUCIUOSI: SVAIGSTA GALVA, PYKINA IR PAN., BET KRAUJO TYRIMAI SUKLYSTI NEGALEJO. NORS... MANAU NE
sveika, o tu taip pat KT geri? testa kartosiu pirmadieni..tikrai..
Sveikutes visoms
Esu tik naujoke vis paskaitinedavau cia visokius forumiukus kol nusprendziau,kad laikas ir man cia prisiregistruot, nes irgi jau nerami jauciuosi laukiu rytojaus ryto ir darysius antra testuka nes sio ryto vaiduokliukas toks labai greit isriskejo kazkaip
Esu tik naujoke vis paskaitinedavau cia visokius forumiukus kol nusprendziau,kad laikas ir man cia prisiregistruot, nes irgi jau nerami jauciuosi laukiu rytojaus ryto ir darysius antra testuka nes sio ryto vaiduokliukas toks labai greit isriskejo kazkaip
Sveikutes
Pas mane abi mergytes yra is vaiduokliuku Tiesiog, kad anksciau pasidarydavau, nei islaukdavau ryskesniu juosteliu
Pas mane abi mergytes yra is vaiduokliuku Tiesiog, kad anksciau pasidarydavau, nei islaukdavau ryskesniu juosteliu
o mas mane trys testai rode vaiduoklius ir uzvakar nuejau pas daktara... kraujo tyrimas parode,kad nestumo nera... nebezinau net ka galvoti...
o as nusivyliau
trys juosteliniai testai rode gan matomus vaiduoklius!
paskui pasidariau kasetini ir viena after 10 ir jie nieko nerode nesamone, o as jau tikejausi!
paskui pasidariau kasetini ir viena after 10 ir jie nieko nerode nesamone, o as jau tikejausi!
QUOTE(*Azianė* @ 2010 06 07, 11:44)
o as nusivyliau
Nepraraskime vilties - vis tiek anksčiau ar vėliau būsime tokios -
Atsipalaiduokime ir svajokime. Juk gamybos procesas gan malonus - ko juo ilgiau nepasimėgavus , kai nebebijome pastoti
nors du leliukus turiu (na vienas jau nemazas toks leliukas) bet taip isejo,kad norim ir trecio. Jau dvi sav po santykiu, tik as labai nekantri. Siandien turejo buti menesines, bet veluoja, dariausi testa, idomiai ten. Antra juostele isryskejo tik, pamazu jau po antrosios kontrolines isryskejimo. Vaiduokliukas ar ne nezinau...ar gali taip buti nestumas, slapimas net nerytinis (as sakiau kad begalo nekantri as), ar gali testas meluoti...juk ta koncentracija vakare mazesne nei ryta tos medziagos kuri ir parodo nestuma. testukas- juostele mirkoma slapime, gal nepatikimas? jei as nescia tai reik nustoti maziu su vezimu nesioti ir greiciausiai ir maitinti ji...bet ar buna taip kad nestumo testo 2 juostele isryskeja tik veliau ir testas nemeluoja?
QUOTE(juraciuxzx @ 2010 06 18, 22:36)
nors du leliukus turiu (na vienas jau nemazas toks leliukas) bet taip isejo,kad norim ir trecio. Jau dvi sav po santykiu, tik as labai nekantri. Siandien turejo buti menesines, bet veluoja, dariausi testa, idomiai ten. Antra juostele isryskejo tik, pamazu jau po antrosios kontrolines isryskejimo. Vaiduokliukas ar ne nezinau...ar gali taip buti nestumas, slapimas net nerytinis (as sakiau kad begalo nekantri as), ar gali testas meluoti...juk ta koncentracija vakare mazesne nei ryta tos medziagos kuri ir parodo nestuma. testukas- juostele mirkoma slapime, gal nepatikimas? jei as nescia tai reik nustoti maziu su vezimu nesioti ir greiciausiai ir maitinti ji...bet ar buna taip kad nestumo testo 2 juostele isryskeja tik veliau ir testas nemeluoja?
Zinoma buna buna juk kad ir neisryskeja antra juostele o nestumas yra, o jus gal jau reiktu sveikinti
QUOTE(juraciuxzx @ 2010 06 18, 21:36)
bet ar buna taip kad nestumo testo 2 juostele isryskeja tik veliau ir testas nemeluoja?
turbut buna laimes pilnos kelnes. Ir antrasis rytinis testas taip pat rodo antra neryskia juostele pirmadieni eisiu pas gydytoja.
Man iš vis nėštumo testas rodo tik nuo 7 sav.