Įkraunama...
Įkraunama...

Viena ryški juostelė, kita neryški II

QUOTE(sandrakavo @ 2010 05 19, 16:44)
KAI TIK ZINOSIU, PRANESIU. ACIU, KAD JUMS IDOMU rolleyes.gif
GAL ZINOTE KA GALETU REIKSI KARTAIS UZEINANTIS STRENU SKAUSMAS IR PILVO APACIOS SKAUSMAS?  g.gif

oi mergyt, per daug variantu- ateina mmm, laukies ir dideja gimda, negimdinis(nelinkiu sito!).
Kada hcg darysi smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(sandrakavo @ 2010 05 19, 14:44)
KAI TIK ZINOSIU, PRANESIU. ACIU, KAD JUMS IDOMU rolleyes.gif
GAL ZINOTE KA GALETU REIKSI KARTAIS UZEINANTIS STRENU SKAUSMAS IR PILVO APACIOS SKAUSMAS?  g.gif

Galetu reiksti nestumo pozymius smile.gif Pilvo apacia gali paskaudeti , tik skausmas neturetu buti stiprus ir pastovus. O strenu skausmas sako atsiranda del to, kad ima spausti didejanti gimda. Man pirma nestuma jis buvo baisiai didelis, savaite is lovos negalejau atsikelti. Galbut tai ir buvo blogai, nes maziukas pabego 11 savaite. Kazkur skaiciau kad pradzioje nestumo strenu stipriai neturetu skaudeti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aisy @ 2010 05 19, 21:01)
Galetu reiksti nestumo pozymius smile.gif  Pilvo apacia gali paskaudeti , tik skausmas neturetu buti stiprus ir pastovus. O strenu skausmas sako atsiranda del to, kad ima spausti didejanti gimda. Man pirma nestuma jis buvo baisiai didelis, savaite is lovos negalejau atsikelti. Galbut tai ir buvo blogai, nes maziukas pabego 11 savaite. Kazkur skaiciau kad pradzioje nestumo strenu stipriai neturetu skaudeti g.gif

skausmas, dekui dievui, nera pastovus. tikiuosi viskas bus gerai: nei mmm, nei negimdinis, o tik eilinio nestumo pozymis nestuke.gif . svarbiausia - pozityvus mastymas rolleyes.gif viena kolege prisikaite visokiu knygu, prisiziurejo filmu apie pozityvu mastyma ir mane tuo uzkrete. ir jus visos esamos nestuke.gif mastykit, kad jusu zirniukai auga sveiki ir grazus - taip ir bus. o visos kurios nori buti nestuke.gif , galvikit apie ta dziaugsma, kai pamatysit tas dvi ryskias issvajotas linijas. bei prasykit, kad leliukas pas jus ateitu, nes jus busit mylincios, globojancios, saugancios mamos - jis ir ateis. pamatysit... cia ir as viena knyga skaiciau biggrin.gif bet tikrai tikiu, kad tai mums pades.
o kraujo tyrimus pas savo gydytoja siuntimo reikia, ar juos visur daro ar tik kur specialiai? gal zinot kur klaipedoje tai daroma?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrakavo: 19 gegužės 2010 - 20:29
QUOTE(orhid @ 2010 05 12, 09:40)
Sveikos na norejau paklausti  smile.gif  tikiuosi pataikiau cia g.gif
na va mano mmm budavo visad reguliarios ir niekad neveluodavo g.gif
bet atsitiko taip jog jau 7 diena kaip veluoja dariau NT ispirmo nieko bet po 2 val jau galejau isziureti ir antra juostele :  tai ar gali buti kas as  nestuke.gif 

sveikinimai, tikrai esi nescia. linkiu, kad rysketu wink.gif

QUOTE(orhid @ 2010 05 12, 10:04)

man sake jog testa reike daryti tik po 10 dienu kai veluoja mmm nes nerodo testas anksciau  g.gif  g.gif  man bent jau taip sake bet galvoju kaip cia is tiesu blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

nu jau nu lotuliukas.gif doh.gif doh.gif kas tau taip pasake? testai rodo jau kita diena po implantacijos, jei uztenka hcg nestumo hormono, ir jei testas jautrus. su visais savo nestumais (kurie baigesi nesekme) antra juostele labai neryskia jau iziuredavau nuo 8 dienos po ovuliacijos (pastojimo). iki mm budavo likusios 6 dienos.

QUOTE(Aisy @ 2010 05 12, 18:12)
Na nenoreciau numusti visos vilties, bet zinau kad pries pat mmm buna kad nerysku vaiduokliuka parodo NT.

tokiu atveju yra cheminis nestumas, jis labai labai anksti ir baigiasi- panasiai su mm dienom ar siek tiek uzvelavusiom mmm. Tai yra visiskai nomalus nestumas, tik...baigiasi ankstyvu persileidimu. negali rodyti II, jei nestumo nera, b una tiesa labai reti atvejai, kai augli piktybini (bijau sumeluot, bet kazka ten rodo, navika ar pan)- bet cia taip buna LABAI LABAI retai. 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos,

as siandien pasidariau kraujo tyrimus. terciadieni bus aisku as nescia ar ne. ir bijau ir laukiu atsakymu. endemic centruose daro kraujo tyrimus. kaina buvo 44 lt. cia kam idomu smile.gif
gailiuosi, kad anksciau nejau kraujo tyrimu darytis. testams isleidau dar daugiau pinigu.
Atsakyti
QUOTE(sandrakavo @ 2010 05 20, 19:51)
sveikos merginos,

as siandien pasidariau kraujo tyrimus. terciadieni bus aisku as nescia ar ne. ir bijau ir laukiu atsakymu. endemic centruose daro kraujo tyrimus. kaina buvo 44 lt. cia kam idomu smile.gif
gailiuosi, kad anksciau nejau kraujo tyrimu darytis. testams isleidau dar daugiau pinigu.

keista. Kaune kiek dariausi hcg tyrimus, atsakymas po 2 valandu budavo.
ir kainavo pries metus pigiau, apie 32 lt.
o testai, tai pvz as sumokejau apie 80 lt, ir gavau 100 ovuliaciniu bei 50 nestumo testu, tai savikaina vieno isejo 66 CENTAI. nezinau, kraujo tyrimas tikrai brangiau iseina, taciau tiksliai skaiciuka pasako, tas gerai:)
Atsakyti
Jau kuri laika pykina, ir siandien rapipreg'e radau vaiduokliuka. Is pradziu, T juosteles vietoje isryskejo tik konturai, pati juostele buvo balta. Paziurejau i testa po 4 valandu - jau buvo parausvejusi. aisku, nedaug.
Aš, žinoma, tikrai net neabejoju , kad galiu buti nėsčia, tik štai vienas dalykelis – geriu kontraceptikus. Ir saziningai. Ir be jokiu vemimu ir pan. Dabar kaip tik savaites pertrauka, įtariu jau ir nebepradesiu naujos pakuotes. Jeigu mazylis net sitaip saugantis sugalvojo ateit... kazkaip sunku patiket smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atari_Mom @ 2010 05 27, 22:56)
Jau kuri laika pykina, ir siandien rapipreg'e radau vaiduokliuka. Is pradziu, T juosteles vietoje isryskejo tik konturai, pati juostele buvo balta. Paziurejau i testa po 4 valandu - jau buvo parausvejusi. aisku, nedaug.
Aš, žinoma, tikrai net neabejoju , kad galiu buti nėsčia, tik štai vienas dalykelis – geriu kontraceptikus. Ir saziningai. Ir be jokiu vemimu ir pan. Dabar kaip tik savaites pertrauka, įtariu jau ir nebepradesiu naujos pakuotes.  Jeigu mazylis net sitaip saugantis sugalvojo ateit... kazkaip sunku patiket smile.gif

galima kraujo hcg tyrima pasidaryt, tada bus aisku, gert KT ar ne 4u.gif
Atsakyti
Gyvenu ne didžiuosiuose miestuose, mano miestelyje nedaro tokių tyrimų. blink.gif ir nebespėsiu jų pasidaryti, jau pirmadieni baigiasi pertrauka. Ech....
Aišku, čia nė toji tema, bet jei žinot... - Ar gali būti, kad mėnesinių nebūna keriant KT dėl kitokių priežasčių?
Atsakyti
QUOTE(Atari_Mom @ 2010 05 28, 02:56)
Aš, žinoma, tikrai net neabejoju , kad galiu buti nėsčia, tik štai vienas dalykelis – geriu kontraceptikus. Ir saziningai. Ir be jokiu vemimu ir pan. Dabar kaip tik savaites pertrauka, įtariu jau ir nebepradesiu naujos pakuotes.  Jeigu mazylis net sitaip saugantis sugalvojo ateit... kazkaip sunku patiket smile.gif

SVEIKA, MAN IRGI VAIDUOKLIUKAI VAIDENOSI. MENESINES VELUOJA JAU LYGIAI MENESI. BET PASIDARIAU KRAUJO TYRIMA IR PAAISKEJO, KAD AS NE NESCIA verysad.gif LABAI NULIUDAU. BET VA, PASIDARE AISKU, KAD VAIDUOKLIUKAI NE VISADA VIRSTA ZMOGELIUKAIS. NORS, VIS DAR BLOGAI JAUCIUOSI: SVAIGSTA GALVA, PYKINA IR PAN., BET KRAUJO TYRIMAI SUKLYSTI NEGALEJO. NORS... MANAU NE verysad.gif

O TESTA SIULAU PAKARTOTI PO KELIU DIENU smile.gif
Atsakyti
o musu maziuke ir atsirado is vaiduokliuko wub.gif vos vos matesi isdziuvus testui, bijojau patiket, bet kita diena vel dariausi,ir irgi buvo vos izvelgiamas vaiduokliukas,tik po geros savaites atsirado du normalus bruksniukai wub.gif
Atsakyti
Teisybe...Daug man testu po 1-2 valandos 'suvaiduokliaudavo' ir kiek tada prisisvajota...et wub.gif doh.gif
Atsakyti