Įkraunama...
Įkraunama...

Viena ryški juostelė, kita neryški II

Ir man po 5 min testas parode II, bet 3 testai meluoti negali g.gif
Atsakyti
pastvirtino.
Atsakyti
QUOTE(PaulaL @ 2010 05 13, 19:44)
man sis testas parode antra juostele uz 5 min ir blankesne. pirma testa isviso ismeciau...nesulaukiau,o ryte noredama mesti siuksle ...ziuriu ogi dvi

man sis testas taip pat siandien po ilgelesnio laiko parode gana ryskia antra juostele, o mm veluoja 13 dienu, tad manau nera kuo abejoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponckyte777 @ 2010 05 15, 19:06)
man sis testas taip pat siandien po ilgelesnio laiko parode gana ryskia antra juostele, o mm veluoja 13 dienu, tad manau nera kuo abejoti  thumbup.gif

man jis labai ryskia parode 1 diena pries turejusias ateiti mmm thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ixchel @ 2010 05 16, 02:29)
man jis labai ryskia parode 1 diena pries turejusias ateiti mmm thumbup.gif

sveikinu visas, kurios pagaliau pamate tas issvajotas dvi juosteles. tikiuosi, kad vaiduokliukai pavirs dideliu dziaugsmu.
as naujoke pas jus todel papasakosiu savo istorija.
man menesines veluoja 16 dienu. testai neigiami. pries savaite buvau pas gine, sake, kad gimda biski padidejusi, bet nestumo nepatvirtino. sake, gali buti ir taip, ir taip. pries pora dienu Rapi Preg parode neryskia antra juostele. taciau ji isryskejo po geru poros valandu. antradieni einu pas gine vel. bus aisku. as nestuke.gif ar ne g.gif
Atsakyti
Sveikinu!!! Manau, kad tu nestuke.gif Man irgi pirmasis tik po keliu valandu parode vos vos iziurima juostele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kursuotoja @ 2010 05 17, 18:05)
Sveikinu!!! Manau, kad tu  nestuke.gif  Man irgi pirmasis tik po keliu valandu parode vos vos iziurima juostele  smile.gif

as labai to tikiuosi bigsmile.gif
as kai laukiausi austejos, testas iskart parode dvi ryskias juosteles, tai dabar kiek neramu, kad simtomai sako viena, o testai ka kita blink.gif
Atsakyti
Hmmm o as ir mastau ar mums pagaliau pasiseke..? nestuke.gif Nes va siandien pasidariau testa tai po 5 min buwo II bet antroji siektiek sviesesne o va dabar paziurejau po gal 1h tai antroji dar labiau pasviesejo bet yra tai cia gerai..?Teigiamas..?Ar as cia veltui dziaugiuosi...?***** einu i darba tai reikia nusipirkt dar pora NT..
Atsakyti
QUOTE(Euforija911 @ 2010 05 18, 14:34)
Hmmm o as ir mastau ar mums pagaliau pasiseke..? nestuke.gif Nes va siandien pasidariau testa tai po 5 min buwo II bet antroji siektiek sviesesne o va dabar paziurejau po gal 1h tai antroji dar labiau pasviesejo bet yra tai cia gerai..?Teigiamas..?Ar as cia veltui dziaugiuosi...?***** einu i darba tai reikia nusipirkt dar pora NT..

SVEIKIOS,
SIANDIENA BUVAU PAS GINE. NUNESIAU TESTUS SU TOM SVIESIOM JUOSTELEM. TRAKTAVO KAIP NEIGIAMUS IR NIEKAIP KITAIP. LIEPE ATEITI DAR PO DVIEJU SAVAICIU. ISPROTETI GALIMA NUO TO LAUKIMO. O DAR SLOGA PRISIKABINO... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrakavo @ 2010 05 18, 21:40)
SVEIKIOS,
SIANDIENA BUVAU PAS GINE. NUNESIAU TESTUS SU TOM SVIESIOM JUOSTELEM. TRAKTAVO KAIP NEIGIAMUS IR NIEKAIP KITAIP. LIEPE ATEITI DAR PO DVIEJU SAVAICIU. ISPROTETI GALIMA NUO TO LAUKIMO. O DAR SLOGA PRISIKABINO... verysad.gif

kazkokia nesamone. nuieik kraujo hcg tyrimo pasidaryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrakavo @ 2010 05 18, 20:40)
SVEIKIOS,

butinai pranesk kaip tau seksis.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponckyte777 @ 2010 05 19, 17:05)
butinai pranesk kaip tau seksis..  4u.gif

KAI TIK ZINOSIU, PRANESIU. ACIU, KAD JUMS IDOMU rolleyes.gif
GAL ZINOTE KA GALETU REIKSI KARTAIS UZEINANTIS STRENU SKAUSMAS IR PILVO APACIOS SKAUSMAS? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrakavo: 19 gegužės 2010 - 15:45