Įkraunama...
Įkraunama...

Viena ryški juostelė, kita neryški II

Man vaiduokliuka parode tik viena karta, deja nebuvau pastojus schmoll.gif O tiek buvo vilciu...
Atsakyti
Man labai labai nerysku vaiduokliuka- vioenos mate, kitos- ne, bet siai dienai as nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos na norejau paklausti smile.gif tikiuosi pataikiau cia g.gif
na va mano mmm budavo visad reguliarios ir niekad neveluodavo g.gif
bet atsitiko taip jog jau 7 diena kaip veluoja dariau NT ispirmo nieko bet po 2 val jau galejau isziureti ir antra juostele ax.gif ax.gif ax.gif tai ar gali buti kas as nestuke.gif wub.gif ?
Atsakyti
QUOTE(orhid @ 2010 05 12, 10:40)
Sveikos na norejau paklausti  smile.gif  tikiuosi pataikiau cia g.gif
na va mano mmm budavo visad reguliarios ir niekad neveluodavo g.gif
bet atsitiko taip jog jau 7 diena kaip veluoja dariau NT ispirmo nieko bet po 2 val jau galejau isziureti ir antra juostele ax.gif  ax.gif  ax.gif  tai ar gali buti kas as  nestuke.gif  wub.gif  ?

sunku pasakyt, ar tikrai, reiktu testuka pakartoti ryte. Nes man tik 5 dieneles veluoja, o testas jau ryskutelis wub.gif
Atsakyti
As testa dariau pries ketures dienas kai velavo dar tik 3 g.gif g.gif g.gif g.gif
man sake jog testa reike daryti tik po 10 dienu kai veluoja mmm nes nerodo testas anksciau g.gif g.gif man bent jau taip sake bet galvoju kaip cia is tiesu blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(orhid @ 2010 05 12, 11:04)
As testa dariau pries ketures dienas kai velavo dar tik 3  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif
man sake jog testa reike daryti tik po 10 dienu kai veluoja mmm nes nerodo testas anksciau  g.gif  g.gif  man bent jau taip sake bet galvoju kaip cia is tiesu blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

dar priklauso nuo testo jautrumo, bet greiciausiai laukiates 4u.gif Juk gali buti, kad veliau pastojot.Gal kiek maziau hcg gaminas.
Atsakyti
QUOTE(ixchel @ 2010 05 12, 14:08)
dar priklauso nuo testo jautrumo, bet greiciausiai laukiates 4u.gif Juk gali buti, kad veliau pastojot.Gal kiek maziau hcg gaminas.

na is tiesu butu labai miela bet reiks nuipirkti testuka ir pameginti dar karteli ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif o gal zinot kokie geresni ar jautresni nes as sitoj sryti zalia doh.gif doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(belerana @ 2010 05 11, 11:55)
laba diena visoms, nezinau ar cia pataikiau bet tikiuosi, kad pasidalinsite savo nuomone;) o buvo taip....mm veluoja pora dienu, sendien 33 CD, bet man jos buna nereguliarios...29 CD dariausi NT ir rode visiskai neigiama, isryskejo kontroline linija ir jokio vaiduokliuko uzuomazgos net NT isdziuvus, si ryta pasidariau kitos firmos nt, ir kai isdziuvo testas, pamaciau vos vos matoma vaiduokli na bet labai jau isiziureti reikejo...bet gal galiu jau tureti vilciu, rolleyes.gif kad kazkas pilvelyje gyvena, ar tuoj gyvens?kaip manot?

Na nenoreciau numusti visos vilties, bet zinau kad pries pat mmm buna kad nerysku vaiduokliuka parodo NT. Bandyk daryti testa vel. Jei nestumas yra, tai bruksniukas bus tikrai ryskesnis jau smile.gif

QUOTE(orhid @ 2010 05 12, 09:04)
As testa dariau pries ketures dienas kai velavo dar tik 3  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif
man sake jog testa reike daryti tik po 10 dienu kai veluoja mmm nes nerodo testas anksciau  g.gif  g.gif  man bent jau taip sake bet galvoju kaip cia is tiesu blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Testai jau puikiai turetu rodyti pirma diena nesulaukus mmm. Tik kai kurioms kuriu kraujyje mazai hormono gaminasi, ima rodyti kiek veliau. Gal stresu turejai kokiu, gal veluoja mmm? Man praita menesi velavo savaite, nors visada reguliarios. Pasitaiko kartais juk blush2.gif Bet jei neatsiras dar, darykis kita NT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(orhid @ 2010 05 12, 13:27)
na is tiesu butu labai miela bet reiks nuipirkti testuka ir pameginti dar karteli ax.gif  : o gal zinot kokie geresni ar jautresni nes as sitoj sryti zalia doh.gif  doh.gif  g.gif

na, i tokio laiko nestuma jau reaguoja 25 jautrumo. Man kazkaip patiko RAPID TEST Ameritek firmos user posted image Ziuriu farmos vaistinej parduoda juos. As kitoj pirkau, mokejau 6.6lt. Tikrai aiskiai isryskeja juosteles.
Jau jums turbut neverta pirkt Violos testo- jie labai jautrus, bet jei po mmm dienos, neverta moket tokiu pinigu (Bijau suklyst, netoli 20lt).
Atsakyti
QUOTE(ixchel @ 2010 05 13, 01:01)
na, i tokio laiko nestuma jau reaguoja 25 jautrumo. Man kazkaip patiko RAPID TEST Ameritek firmos user posted image Ziuriu farmos vaistinej parduoda juos. As kitoj pirkau, mokejau 6.6lt. Tikrai aiskiai isryskeja juosteles.
Jau jums turbut neverta pirkt Violos testo- jie labai jautrus, bet jei po mmm dienos, neverta moket tokiu pinigu (Bijau suklyst, netoli 20lt).

na aciu uz patarimus reikes nusipirkti snd ir pameginti ryte wub.gif wub.gif
Atsakyti
man sis testas parode antra juostele uz 5 min ir blankesne. pirma testa isviso ismeciau...nesulaukiau,o ryte noredama mesti siuksle ...ziuriu ogi dvi
Atsakyti
QUOTE(PaulaL @ 2010 05 13, 20:44)
man sis testas parode antra juostele uz 5 min ir blankesne. pirma testa isviso ismeciau...nesulaukiau,o ryte noredama mesti siuksle ...ziuriu ogi dvi

ar pasitvirtino? nestuke.gif
Atsakyti