Įkraunama...
Įkraunama...

Darbelių įrėminimas

QUOTE(Agni @ 2005 08 24, 09:00)
Na, pirmiausiai išplaunu, išdžiovinu ir išlyginu darbą. Jei kanva minkšta, o plotas ne visas išsiuvinėtas, išpurškiu krakmolu, skirtu rūbams, kad fonas būtų kietesnis. O tada jau nešu į rėminimo centrą. Anksčiau rėminau pati, bet dabar turiu gerą rėmintoją, su juo išrenkam pasportą, rėmus. Aišku, kainuoja kiek brangiau, bet kai daug darbo įdedi, nebegaila tų kelių litų. Iš kokio miesto esi, jei vilnietė, galėčiau rekomenduoti savo rėmintoją. O dėl kainos: priklauso ir nuo rėmo, ir nuo dydžio. Net ir nuo to, ar paveikslas turės vieną rėmą, ar du (būna ir taip)

As Vilniete, gal gali rekomenduot savo remintoja?
Atsakyti
Daug tapau, tačiau dauguma paveikslų voliojasi be rėmų doh.gif
Gal žinote kur vilniuje galima būtų nebrangiai įsigyti rėmų paveikslams (visokio dydžio).
Mačiau Rimi tokius tokius berėmius stiklinius smile.gif Bet aš norėčiau medinių, o tie kurie buvo, ganėtinai brangus... Gal galėtumėte patarti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(a-liberty @ 2006 01 03, 20:35)
Gal galėtumėte patarti? smile.gif

Kaziukas jau ne už kalnų smile.gif
Atsakyti
Hmm... smile.gif rimtai biggrin.gif gera mintis
Atsakyti
man taip pat idomu kur galima isireminti pigiau, bet kokybiskai Kaune g.gif
Atsakyti
dabar tikrai nemazai reminimo centru Kauen, bet i kuri nesti savo darbeli, i kuri idejai t g.gif iek daug silumos, laiko ir t.t.??? g.gif
Atsakyti
aš tai darbelius siuvinėtus ir ne tik ( foto, paveikslus ) rėminu Dysnos gatvėje, man patinka thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes darbstuoles thumbup.gif Gal kartais zinote, kur galetu padaryti sirdeles formos pasporta, t. y. skyle? Labai reikia! Ir dar- siuo metu labai striuka su pinigeliais, galvoju, gal galima kaip nors pasidaryti remeliu darbeliams paciai. Gal kas turite ideju? Aciu! g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agni @ 2005 08 24, 10:00)
Na, pirmiausiai išplaunu, išdžiovinu ir išlyginu darbą. Jei kanva minkšta, o plotas ne visas išsiuvinėtas, išpurškiu krakmolu, skirtu rūbams, kad fonas būtų kietesnis. O tada jau nešu į rėminimo centrą. Anksčiau rėminau pati, bet dabar turiu gerą rėmintoją, su juo išrenkam pasportą, rėmus. Aišku, kainuoja kiek brangiau, bet kai daug darbo įdedi, nebegaila tų kelių litų. Iš kokio miesto esi, jei vilnietė, galėčiau rekomenduoti savo rėmintoją. O dėl kainos: priklauso ir nuo rėmo, ir nuo dydžio. Net ir nuo to, ar paveikslas turės vieną rėmą, ar du (būna ir taip)

Sveikutė,
norėjau paklausti, o kas per krakmolas? Ar čia būna tokio purškiamo pirkti ir kur? Kažkaip anksčiau neteko su tokiu susidurti, o viską krakmolydavau su valgomu krakmolu doh.gif
Atsakyti
sveikutės. Norėčiau įrėminti ovalo formos darbelį(gana nemazas), bet niekur negaliu gauti rėmelio. Mačiau vieną pirkti, bet baisiai brangus buvo. Ar įmanoma tokį gauti rėminimo centruose? Ar daug kainuioja?
Atsakyti
QUOTE(virmantė @ 2006 10 10, 11:35)
Sveikutė,
norėjau paklausti, o kas per krakmolas? Ar čia būna tokio purškiamo pirkti ir kur? Kažkaip anksčiau neteko su tokiu susidurti, o viską krakmolydavau su valgomu krakmolu doh.gif

Yra purškiamo. Pirkti didesniuose prekybos centruose. Siuvinėtiems darbeliams tinka, serveteles geriau krakmolyti su valgomu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mildux79 @ 2006 06 30, 14:49)
man taip pat idomu kur galima isireminti pigiau, bet kokybiskai Kaune g.gif

Kaune prie Merkurijaus yra "Savex galerija", S.Daukanto g. 26, ten patyrusios konsultantės padeda pasirinti rėmelius , platesni medinia rėmeliai yra brangesni, bet yra siaurų rėmelių, kurie nedaug kainuoja Jos padeda pasirinti ir pagal kainą, labai priklauso kaip rėminsi, ar reikės pasportuoti (uždėti foną), kokį stiklą rinksies, ir žinoma nuo pačio rėmelio, ten jų laaaaabai daug.
Ta pati "Savex galerija" yra ir prekybos centre SAVAS, kainos tos pačios, rėmelių irgi gausu, be to ten prekiauja įvairiomis dovaninėmis prekėmis, suvenyrais, kaip tik Kalėdoms.
Va visų Savex galerijų adresai yra čia: http://www.savex.lt/...ybos_vietos/727
Atsakyti