Įkraunama...
Įkraunama...

SPSS programa

AS turiu SPSS 12 versija. Gyvenu Vilniuje, savaitgaliais bunu Kaune. Galit kreiptis tongue.gif
Atsakyti
Labas Mil@na smile.gif

Internete ieskojau SPSS programos ir radau knyga, kuripos autore yra: Terese Leonaviciene. Knygos pavadinimas: SPSS programu paketo taikymas statistiniuose tyrimuose.

Ar galetum man padeti... Nerandu SPSS programos... Ar galetum man ja astiusti? Buciau begalo dekinga. Mano emailas: oksssy@hotmai.com arba oksssy@one.lt

Papildyta:
Labas ruduo smile.gif Ar pagelbesi? Man laaaaaabai reikia Spss programos smile.gif Kartais bunu Vilniuje. Kaune reciau
Atsakyti
Merginos, kurios naudojasi sia programa, gal galetumet man pagelbet. Reik su duomunim pazaist. Parasykit man i az, kas sutiktu padet
Atsakyti
Sveiki,

Ieškau žmogaus, kuris dirba su SPSS programėle. Gal atsirastų Šiauliečių, bet tiktų ir žmogutis kur nors nepertoliausiai Šiaulių gyvenantis 4u.gif Jei atsiras kas nors norintis man pagelbėti prašom kreiptis į AŽ drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozhena @ 2005 09 10, 23:19)
Rasyte, ar tai problema?  mirksiukas.gif juk gyvename 21 amziuje, kuris yra toks zavus del telefonu, interneto ir visokiu kitu virtualiu gudrybiu, padedanciu bendrauti tongue.gif
nuosirdziai sakau - jei tau kyla koks nedidelis klausimas, gali rasyti cia (gal ir kitiem skaitytojams butu idomu), o jei koks rimtesnis, rasyk i az, susibendrausime emailu, ok?  drinks_cheers.gif

Gal galetumet duot savo emaila? Noreciau paprasyt pagalbos.
Atsakyti
Labas "Pavamiva" biggrin.gif Kokiu emailu butu galima i tave kreiptis del SPSS rogramos smile.gif ? Jaigu perskaitei sia zinute duok zinia i mano si el. pst. oksssy@hotmail.com smile.gif

P.S dar nemoku gerai naudotis siuo forumu schmoll.gif , todel galiu ka ir netaip padaryti...

Oksana
Atsakyti
Sveiki visi,
draugei iskilo kalnas klausimu del SPSS'o. Jai liko 2 sav. iki magistrinio darbo pristatymo.. gal kas zinot/galit parekomenduoti ar pagelbeti pacios ne uz aciu su tuom darbu?
Vilmantas
phila00@hotmail.com
Atsakyti
Sveikos merginos,
man irgi reikia duomenis apdoroti SPSS programa, o as kadangi su ja nedirbus, sunku man ja perkasti, o jau beliko tik 2 sav. iki magistrinio atidavimo verysad.gif Gal kuri žinot kaip paaiskinti chi kvadrata ir pasikliautinius intervalus, nes pasiskaiciuot tai as pasiskaiciavau, bet kaip paaiškinti ir nezinau g.gif Ir kaip reiketu pasklaiciuoti p reiksme?

Atsakyti
QUOTE(sypsiuke @ 2007 04 25, 19:25)
Sveikos merginos,
man irgi reikia duomenis apdoroti SPSS programa, o as kadangi su ja nedirbus, sunku man ja perkasti, o jau beliko tik 2 sav. iki magistrinio atidavimo  verysad.gif Gal kuri žinot kaip paaiskinti chi kvadrata ir pasikliautinius intervalus, nes pasiskaiciuot tai as pasiskaiciavau, bet kaip paaiškinti ir nezinau  g.gif Ir kaip reiketu pasklaiciuoti p reiksme?

Pasikliautinis intervalas yra intervalas, kuriame yra 95% reiksmiu. P reiksme yra eiluteje, kuri angliskai vadinasi Asymp.Sig (2-tailed). O kaip trumpai paaiskinti kaip analizuoti Chi kvadrata as nezinau 4u.gif
Atsakyti
[quote=*plepute*,2007 04 25, 15:26]
Pasikliautinis intervalas yra intervalas, kuriame yra 95% reiksmiu. P reiksme yra eiluteje, kuri angliskai vadinasi Asymp.Sig (2-tailed). O kaip trumpai paaiskinti kaip analizuoti Chi kvadrata as nezinau 4u.gif
[/quote

Vis tiek ačiū smile.gif
Tai kaip suprantu 95% PI nera labai svarbus, o gal klystu? unsure.gif Svarbiausia duomenis analizuojant žiūrėti kokia yra p reikšme?
Atsakyti
QUOTE(sypsiuke @ 2007 04 26, 15:37)
Vis tiek ačiū smile.gif
Tai kaip suprantu 95% PI nera labai svarbus, o gal klystu? unsure.gif Svarbiausia duomenis analizuojant žiūrėti kokia yra p reikšme?
Taip, p reiksme yra svarbiausia. Ji tau parodo ar yra statistiniskai patikimas skirtumas tarp kintamuju / imciu smile.gif
Atsakyti
sveiki,gal zinote is kur galima butu parsisiusti sia nemokama programa???
Atsakyti