Įkraunama...
Įkraunama...

SPSS programa

Gerai dirbu SPSS programa. Del kainos susitarsim. Rašykit į AŽ.
Atsakyti
O gal galite pasidalinti: kiek imate / mokate uz aprasomaja statistika ir statistine analize? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2006 04 09, 19:43)
O gal galite pasidalinti: kiek imate / mokate uz aprasomaja statistika ir statistine analize? 4u.gif

Kokios analizės reikia?
Atsakyti
QUOTE(Ginija @ 2006 04 09, 19:51)
Kokios analizės reikia?
Na, tiksliai tai pasakyti negaliu. Man siaip kainos idomios. Pvz., atlikti aprasomaja statistika ir padaryti analize - patikrinti ar yra skirtumas tarp imciu (tam yra kokios 2-3 hipotezes), koreliacija paskaiciuoti. Kiek tai kainuotu?
Atsakyti
Sveiki,
Man taip pat ši problema aktuali. Studijuoju VDU sociologiją, bet apie statistiką ir duomenų apdorojimą nieeeeeko nesuprantu. Po poros metų teks ir diplominį rašyti. Gal galėsiu tikėtis pagalbos? Manau, jei jau "prsikapstysiu" iki diplomo, kaina pagelbstint jį rašant man jau neberūpės... Todė einu taupyt.
Atsakyti
QUOTE(Klumpė @ 2006 04 12, 18:22)
Sveiki,
Man taip pat ši problema aktuali. Studijuoju VDU sociologiją, bet apie statistiką ir duomenų apdorojimą nieeeeeko nesuprantu. Po poros metų teks ir diplominį rašyti. Gal galėsiu tikėtis pagalbos?  Manau, jei jau "prsikapstysiu" iki diplomo, kaina pagelbstint jį rašant man jau neberūpės... Todė einu taupyt.

Draugiškai mes visos tau pagelbėsim thumbup.gif Iki to laiko šitą programą gali neblogai įvaldyt ax.gif
Atsakyti
Sveikos, gal yra Klaipėdiečių, kurios galėtų duoti įsirašyti šitą programėlę? 4u.gif
Atsakyti
Turiu klausima toms kurios naudojasi SPSSu, kokio pobudzio tai yra programa, ji skirta vartojimui, ar kai kurios dalykus reikia suprogramuoti paciam. Ar ten yra tokie metodai kaip bootstrap (resampling), jackknife ir pan.
Ar su juo imanoma išrinkti padaryti pvz. rolling regression?
Atsakyti
sveikutes...
turiu padaryt koreliacine analize paga Spearman, atkreipiant demesi i du probleminius klausimus, gal kas galit patart, kaip tai padaryt?
esu issirinkusi statisktiskai patikimus rysius, tik va toliau niekaip..kaip pradeti, akip analizuoti... verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2006 05 28, 12:45)
sveikutes...
turiu padaryt koreliacine analize paga Spearman, atkreipiant demesi i du probleminius klausimus, gal kas galit patart, kaip tai padaryt?
esu issirinkusi statisktiskai patikimus rysius, tik va toliau niekaip..kaip pradeti, akip analizuoti... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Jei turi statistiskai patikimus rysius, gali pradeti juos analizuoti - jei koreliacija teigiama, vadinasi didejant vienam kintamajam, dideja ir kitas. O jei neigiama - didejant vienam kintamajam, mazeja kitas. Taip ir yra analizuojama... Jei teisingai supratau tavo klausima unsure.gif
Atsakyti
thumbup.gif kaip smagu kad tokia temele cia yra! thumbup.gif Man arteja egzaminas is SPSS ir statistikos teorijos, jei ka - uzversiu klausimais.. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2006 05 29, 13:09)
thumbup.gif kaip smagu kad tokia temele cia yra!  thumbup.gif Man arteja egzaminas is SPSS ir statistikos teorijos, jei ka - uzversiu klausimais..  ax.gif  4u.gif
Daug nezinau (cia yra rimciau zinanciu), bet jei kas bandysim atsakyti ax.gif
Atsakyti