Įkraunama...
Įkraunama...

SPSS programa

QUOTE(Ginija @ 2006 02 08, 16:12)
Jurgitat> apie kokią knygą kalba eina? Gal apie Pūkėno?

tap, jukėno, dabar kaip tik man siunčiasi thumbup.gif
Atsakyti
gal galit pasakyt, pagal kurį kriterijų reikia skaičiuoti chi testą? pagal pūkėną tai lyg ir tik Pearson chi-Square ir Likelihood Ratio. bet jei vienas didesnis nei 0,05?
Atsakyti
Ir kas sugalvojo tokius dalykiukus...Rašau magistrinį darbelį, reik rezultatus apdorot su šia programa, o aš nieko nesuprantu šioj srity nors tu ką doh.gif . Tad gal yra žinančių kur Kaune galima rasti žmogų, mokantį su SPSS'u elgtis, ir kiek man kainuotų ax.gif Net nežinau iš kur tą programą gauti, nete nemokamai nėr parsisiųsti g.gif
Atsakyti
As turiu ta programa, pernai ar uzpernai turejau ekonometrija, tai mokino truputi dirbt su ja. Tik nelabai ka prisimenu.. mano destytojas tai garantuotai moka rolleyes.gif
programa galeciau duot, bet su darbu kazin ar padesiu, nes labai jau laiko reiketu viska prisimint.
Atsakyti
Sveiki,

man ši programa taip pat aktuali nes studijuoju dabar finansus universitete ir reikia mokintis su šia programa, bet jos neturiu ir net nezn kur gauti ir inete ner sad.gif universitete ner ir dest neturi verysad.gif
Laimingiausia, jei butu galimybe ir jei nesunku, ar galetum man atsiusti SPSS? rolleyes.gif
Atsakyti
kam reikia as gerai moku SPSS dirbt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KMU_studente @ 2006 02 09, 18:21)
Ir kas sugalvojo tokius dalykiukus...Rašau magistrinį darbelį, reik rezultatus apdorot su šia programa, o aš nieko nesuprantu šioj srity nors tu ką  doh.gif . Tad gal yra žinančių kur Kaune galima rasti žmogų, mokantį su SPSS'u elgtis, ir kiek man kainuotų  ax.gif  Net nežinau iš kur tą programą gauti, nete nemokamai nėr parsisiųsti  g.gif

mes buvom iš neto parsisiuntę tą kur 15 dienų dirbi, o paskui šnipštas, bet mums laikrodis sublūdo kompo ir programai šakes doh.gif

beje yra kita spss tema šiek tiek žemiau pažiūrėkit, ten yra žmogiukų, kurie padės dirbti su šita programa, arba už atitinkamą mokestį jums ir darbelį padarys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dianullka @ 2006 02 11, 00:00)
Sveiki,

man ši programa taip pat aktuali nes studijuoju dabar finansus universitete ir reikia mokintis su šia programa, bet jos neturiu ir net nezn kur gauti ir inete ner sad.gif universitete ner ir dest  neturi  verysad.gif
Laimingiausia, jei butu galimybe ir jei nesunku, ar galetum man atsiusti SPSS? rolleyes.gif

rasyk asmenine jei dar reikes smile.gif
Atsakyti
As ta programa turiu
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2006 02 11, 12:01)
mes buvom iš neto parsisiuntę tą kur 15 dienų dirbi, o paskui šnipštas, bet mums laikrodis sublūdo kompo ir programai šakes doh.gif

ne nesubludo jusu laikrodis. taip jau yra kad demontracine programa veikia tik 15 dienu tongue.gif nes pati originali programa yra ziauriai brangi.. reikia medziot piratine:))
Atsakyti
tikrai laikrodis kaltas buvo, nes net poros dienų nensinaudojom... be to parsisiuntėm creką ar ką ten, kad paskui po tų 15 dienų vėl glėtume susiinstalint.
ačiū dievui, kad nuo dėstytojo nupiratinom... ketvirtam kurse dar pravers
Atsakyti
QUOTE(KMU_studente @ 2006 02 09, 18:21)
Ir kas sugalvojo tokius dalykiukus...Rašau magistrinį darbelį, reik rezultatus apdorot su šia programa, o aš nieko nesuprantu šioj srity nors tu ką  doh.gif . Tad gal yra žinančių kur Kaune galima rasti žmogų, mokantį su SPSS'u elgtis, ir kiek man kainuotų  ax.gif  Net nežinau iš kur tą programą gauti, nete nemokamai nėr parsisiųsti  g.gif

Programa turiu, galiu duoti, jei dar reikia
Atsakyti