Įkraunama...
Įkraunama...

SPSS programa

Laba dienas, gal kas nors galite rekomenduoti is kur atsisiusti spss programa? Atsiunciau is zMule's, bet ji 'galios' tik 14, o reikes jos man gerokai ilgiau... O gal kaz zinote kaip apieti ta dalyka? Is anksto aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2009 10 02, 18:04)
Laba dienas, gal kas nors galite rekomenduoti is kur atsisiusti spss programa? Atsiunciau is zMule's, bet ji 'galios' tik 14, o reikes jos man gerokai ilgiau... O gal kaz zinote kaip apieti ta dalyka? Is anksto aciu uz atsakymus 4u.gif

programu pilnas intikas. as net savo Mac'ui radau per 5 min.
google/ yandex ir t.t. blogai ieskai
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2009 10 02, 17:04)

Praeitais metais as siunciausi sia programa is torrent'u 17 versija.
Atsakyti
QUOTE(krishana @ 2009 10 03, 13:22)
programu pilnas intikas. as net savo Mac'ui radau per 5 min.
google/ yandex ir t.t. blogai ieskai

QUOTE(aguoniuke @ 2009 10 04, 12:56)
Praeitais metais as siunciausi sia programa is torrent'u 17 versija.

Aciu, jau atsisiunciau, cia tik pirminis sokas buvo doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2009 10 04, 13:20)
Aciu, jau atsisiunciau, cia tik pirminis sokas buvo  doh.gif  blush2.gif

Gal turi kokiu knygu ar nuorodu kur butu galima ismokti ja naudotis? Man reikia tyrima padaryti ( rinkos ir dar is ekonometrijos viena analize) bet programa pirma karta matau .
Atsakyti
QUOTE(krishana @ 2009 10 04, 14:23)
Gal turi kokiu knygu ar nuorodu kur butu galima ismokti ja naudotis? Man reikia tyrima padaryti ( rinkos ir dar is ekonometrijos viena analize) bet programa pirma karta matau .

Parsisiunciaujau mineta K. Pukeno knyga, kol kas daugiau nieko neturiu. As irgi pirma karta matau sita programa, bet kiek skaiciau ji turetu 'daryti' panasius dalykus kaip ir "statistica".
Atsakyti
Sveiki, pagaliau galiu nors kazka padaryti SPSS'e, bet kylo kitas klausimas.
Ar reikia transformuoti duomenis? T.y. jeigu pradzios taskas buvo didesnis nei pabaigos tai reikia transformuoti? Ar reikia transformuoti todel kad mano NT kainos keiciasi ?

user posted image
Atsakyti
Cia gal geriau matosi

user posted image
Atsakyti
Sveikos,

Susiduriau su tokia problema: koki metoda taikyti, jei galimi keli atsakymo variantai? Nes kaip suprantu Chi-kvadrat cia jau netinka..Reikia palyginti pagal amziaus grupes kelis klausimus.

blush2.gif
Atsakyti
Gal kas gali pasakyti kur spausti kad transformuotu duomenis?
Atsakyti
Negali buti taip, kad niekas nezino kaip su SPSS paskaiciuoti Y'
Atsakyti
Is kur parsisiusti nukrekinta 17.0 versija? Kiek siunciau visur praso kodu schmoll.gif
Atsakyti