Tai jei univere legali - ten ir prašyk - mums reikėdavo atsinešti diską ir dėstytojas įrašydavo be problemų. Aš pati turiu 10 ar 11 - esu išinstaliavus, tai negaliu pasitikslinti. Senokai jau dirbau.
Mielosios, man magistrinis ant nosies ir reikia padirbet su tuo nelemtu SPSS'u (visus duomenis excelyje turiu). Gal galeciau kazkuria is Jusu - nusimanancia kas per daiktas tas SPSS, artimiausiu metu pagauti Vilniuje?
Skolinga neliksiu...
Skolinga neliksiu...
QUOTE(Laimutux @ 2006 01 17, 12:55)
Mielosios, man magistrinis ant nosies ir reikia padirbet su tuo nelemtu SPSS'u (visus duomenis excelyje turiu). Gal galeciau kazkuria is Jusu - nusimanancia kas per daiktas tas SPSS, artimiausiu metu pagauti Vilniuje?
Skolinga neliksiu...
Skolinga neliksiu...
Sveiki.
Uz skaiciavima imu nuo 50Lt, uz aprasyma - nuo 50 Lt (~7 psl.).
Jei tinka toks variantas, tai gali parasyti man e-mail:
natalijad@mail.lt
QUOTE(Mil@na @ 2005 08 25, 21:52)
o iš kur tu esi? Matai, aš manau, kad Vilniuje ar Kaune susirasi pakankamai nesunkiai, o va Siauliuose - tai jau problema...
api eta prograa man pasake destytojas, pas kuri rasau bakalaura. sake duos kontaktinius duomenis kaip susirasti zmogu del to spss
jei ka rasyk - i a.z. paprasysiu destytojo
Dirbu SPSS programa, jei kam reikia galiu padėt
O iš kokio tu miesto?
QUOTE(Mil@na @ 2006 01 27, 15:29)
O iš kokio tu miesto?
Kelmė-Kaunas
Kaunas - kelmė
O kiek tai kainuotų? Ar tai priklauso nuo anketų skaičiaus ar nuo ko kito?
Sveikos,
jei kas norit pacios pasimokyt ir padaryt savo uzduotis su SPSS, tai galiu pasiulyti medziagos (lietuviskai) kaip su ta programele dirbti, ka galima su ja padaryti. Dideliu projektu su ta literatura nepadarysit, bet kiek suprantu visoms reikia padaryti kazka paprasto su anketomis. Jei kam reikalinga literatura, rasykit i az ir atsiusiu kiekvienai asmeniskai
jei kas norit pacios pasimokyt ir padaryt savo uzduotis su SPSS, tai galiu pasiulyti medziagos (lietuviskai) kaip su ta programele dirbti, ka galima su ja padaryti. Dideliu projektu su ta literatura nepadarysit, bet kiek suprantu visoms reikia padaryti kazka paprasto su anketomis. Jei kam reikalinga literatura, rasykit i az ir atsiusiu kiekvienai asmeniskai
reikia padaryti nedidelį darbuką, bet nelabai suprantu...
reikia parašyti statistinį ryšį tarp klausimų per Crosstabs. nežinau, kuriuos sulyginti, ir kuriuos įdėti į darbą. tiek supratau, kad p<0,05
ir kas tas X kvadratu testas?
žodžiu, gūdus miškas...
reikia parašyti statistinį ryšį tarp klausimų per Crosstabs. nežinau, kuriuos sulyginti, ir kuriuos įdėti į darbą. tiek supratau, kad p<0,05
ir kas tas X kvadratu testas?
žodžiu, gūdus miškas...