Įkraunama...
Įkraunama...

SPSS programa

Tai jei univere legali - ten ir prašyk - mums reikėdavo atsinešti diską ir dėstytojas įrašydavo be problemų. Aš pati turiu 10 ar 11 - esu išinstaliavus, tai negaliu pasitikslinti. Senokai jau dirbau.
Atsakyti
Mielosios, man magistrinis ant nosies ir reikia padirbet su tuo nelemtu SPSS'u (visus duomenis excelyje turiu). Gal galeciau kazkuria is Jusu - nusimanancia kas per daiktas tas SPSS, artimiausiu metu pagauti Vilniuje?

Skolinga neliksiu...
Atsakyti
QUOTE(Laimutux @ 2006 01 17, 12:55)
Mielosios, man magistrinis ant nosies ir reikia padirbet su tuo nelemtu SPSS'u (visus duomenis excelyje turiu). Gal galeciau kazkuria is Jusu - nusimanancia kas per daiktas tas SPSS, artimiausiu metu pagauti Vilniuje?

Skolinga neliksiu...

Sveiki.

Uz skaiciavima imu nuo 50Lt, uz aprasyma - nuo 50 Lt (~7 psl.).
Jei tinka toks variantas, tai gali parasyti man e-mail:
natalijad@mail.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elocka: 18 sausio 2006 - 16:20
QUOTE(Mil@na @ 2005 08 25, 21:52)
o iš kur tu esi? Matai, aš manau, kad Vilniuje ar Kaune susirasi pakankamai nesunkiai, o va Siauliuose - tai jau problema...

api eta prograa man pasake destytojas, pas kuri rasau bakalaura. sake duos kontaktinius duomenis kaip susirasti zmogu del to spss
jei ka rasyk - i a.z. paprasysiu destytojo smile.gif
Atsakyti
Dirbu SPSS programa, jei kam reikia galiu padėt mirksiukas.gif
Atsakyti
O iš kokio tu miesto? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2006 01 27, 15:29)
O iš kokio tu miesto? rolleyes.gif

Kelmė-Kaunas
Kaunas - kelmė
Atsakyti
O kiek tai kainuotų? Ar tai priklauso nuo anketų skaičiaus ar nuo ko kito?
Atsakyti
Sveikos,
jei kas norit pacios pasimokyt ir padaryt savo uzduotis su SPSS, tai galiu pasiulyti medziagos (lietuviskai) kaip su ta programele dirbti, ka galima su ja padaryti. Dideliu projektu su ta literatura nepadarysit, bet kiek suprantu visoms reikia padaryti kazka paprasto su anketomis. Jei kam reikalinga literatura, rasykit i az ir atsiusiu kiekvienai asmeniskai
Atsakyti
reikia padaryti nedidelį darbuką, bet nelabai suprantu...
reikia parašyti statistinį ryšį tarp klausimų per Crosstabs. nežinau, kuriuos sulyginti, ir kuriuos įdėti į darbą. tiek supratau, kad p<0,05
ir kas tas X kvadratu testas?
žodžiu, gūdus miškas... doh.gif
Atsakyti
Dirbu su šita programa ir aš.
Naudojau darant magistrinį darbą
Naudoju darbe
Padedu studentams, atlieku skaičiavimus

Reikia pagalbos - kreipkitės ax.gif
Atsakyti
Jurgitat> apie kokią knygą kalba eina? Gal apie Pūkėno?
Atsakyti