Įkraunama...
Įkraunama...

SPSS programa

QUOTE(Gruod @ 2009 05 12, 11:40)
Net nebežinau, buvau susiradusi internetu, reiktu paieškoti iš naujo, gal vis dar yra jos skelbimas. Tikrai nemalonu...Pimkie, ar didelė paslaptis, kiek už tokį darbą ima atliekantys paslaugą? Klausiu, nes gal į jos kainą neįeina paaiškinimai, gal su viskuo daugiau kainuoja?
Nenoriu apšmeižti žmogaus, jei tai nesusipratimas...Bet bent į "SOS" laiškus galėtų atsakyti verysad.gif

Nežinau, kainos tikrai skiriasi, priklauso tiek nuo darbo sudėtingumo, tiek nuo kiekvienos SPSS skaičiuotojos, bet manau, kad elementariai, ką bedarytum, žmogui, kuris Tau moka pinigus, turi paaiškinti, kaip ir kodėl ką darei (juk net kai blondinė nuveža mašiną į autoservisą, tepaluoti meistrai elementariausiais žodžiais bando jai pasakyti, už kokį remontą pinigai mokami biggrin.gif ) Galų gale ji galėtų Tau bent atsakyti: už tiek pinigų, kiek man sumokėjai, paaiškinimas nepriklauso, vis būtų žmoniškiau, nei tyla...
Papildyta:
QUOTE(Darida1 @ 2009 05 12, 16:18)
Heeeelp  4u.gif
Gal kas apsiimtumet uz pinigelius padaryti analize? Anketinius duomenis suvedziau(atsiusciau visa " matrica" ), sociodemografinius duomenis isanalizavau, o toliau, jauciu, pati nebespesiu, o ir nesugebesiu taip kaip reikia. patyrusioms Spss - sesininkems butu visai nedaug darbo, o man, zaliai - amen  doh.gif

parasykit, jei kas sutiktumet  ax.gif  bigsmile.gif

Atsakiau Tau į AŽ.
Atsakyti
sveikos, as su klausimu: kaip issaugoti lenteles SPSS programoj? na tarkim padariau tyrima stjudento t-testo pagalba, ismeta lentele su visais vidurkiais ir pan, o kaip man ja issaugoti kad kaireje lapo puseje matyciau sarasa visu atliktu darbu? jei spaudziu Save as tai issaugo My documents, o ten sone nerodo...
pamenu per paskaitas moke destytoja, tada atsidarai ir gali paziuret visas lenteles kurias darei tam darbe, bet nebepamenu...
Atsakyti
Sveiki, man spss neleidzia padaryti grafiko sus kirtingu spalvu stulpeliais. Per otions nustaciau cycle through color, taciau vistiek neleidzia. Gal kas gali patarti? Aciu
Atsakyti
QUOTE(edirola @ 2009 05 15, 08:21)
Sveiki, man spss neleidzia padaryti grafiko sus kirtingu spalvu stulpeliais. Per otions nustaciau cycle through color, taciau vistiek neleidzia. Gal kas gali patarti? Aciu

as grafikus darau Excelyje - ten zymiai didesne veiksmu laisve mirksiukas.gif o SPSS pritaikytas skaiciavimams, o ne grafikams, todel ten galimybes kazka daryti pagal savo norus gan ribotos...
Atsakyti
bet kai nera laiko, tai gerai ir spss, sbalona pasidarai ir visiems klausimams padarai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(edirola @ 2009 05 15, 11:47)
bet kai nera laiko, tai gerai ir spss, sbalona pasidarai ir visiems klausimams padarai  bigsmile.gif

nu jo, tada jo smile.gif
Atsakyti
as vel su klausimu:
padariau lentele Wilcoxon'o testo pagalba, reikejo palyginti kaip jautesi 2 grupes pries filmo perziura ir po. viskas taip gerai gavosi, tik vieno stulpelio vidurkis kazkokius kosmosus rodo - reikejo ivertinti nuo 1 iki 9, ir visur vidurkis gavosi 4, 5, 6, o to stulpelio 11 ir net 13 blink.gif is kur toks vidurkis? klaidos tikrai nepadariau, jau tikrinau, gal per daug tiriamuju? toj grupej 21 tiriamasis
Atsakyti
QUOTE(zazaza @ 2009 05 15, 13:06)
as vel su klausimu:
padariau lentele Wilcoxon'o testo pagalba, reikejo palyginti kaip jautesi 2 grupes pries filmo perziura ir po. viskas taip gerai gavosi, tik vieno stulpelio vidurkis kazkokius kosmosus rodo - reikejo ivertinti nuo 1 iki 9, ir visur vidurkis gavosi 4, 5, 6, o to stulpelio 11 ir net 13  blink.gif  is kur toks vidurkis? klaidos tikrai nepadariau, jau tikrinau, gal per daug tiriamuju? toj grupej 21 tiriamasis

reiskia kazkur padarei klaida - tikriausiai ivedei ne ta stulpeli, kai perkelinejai duomenis g.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2009 05 15, 13:38)
reiskia kazkur padarei klaida - tikriausiai ivedei ne ta stulpeli, kai perkelinejai duomenis g.gif

nu kad ne, vakar daug kartu bandziau - nesigavo, siryt vel tas pats, nepatingejau duomenis is naujo suvest, bet vistiek 10, 11.5 ir 13 vidurkiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(zazaza @ 2009 05 15, 14:24)
nu kad ne, vakar daug kartu bandziau - nesigavo, siryt vel tas pats, nepatingejau duomenis is naujo suvest, bet vistiek 10, 11.5 ir 13 vidurkiai  g.gif

Tai gal ten ne vidurkiai, o vidutiniai rangai? Koki testa tiksliai naudojai?
Atsakyti
QUOTE(laputaitexxx @ 2009 05 15, 14:46)
Tai gal ten ne vidurkiai, o vidutiniai rangai? Koki testa tiksliai naudojai?

wilcoxon signed ranks test

o Mean Rank - vidutiniai rangai?
Atsakyti
taip, mean rank yra vidutiniai rangai smile.gif nepergyvenk, jei ten rangai, viskas gerai smile.gif
Atsakyti