QUOTE(Gruod @ 2009 05 12, 11:40)
Net nebežinau, buvau susiradusi internetu, reiktu paieškoti iš naujo, gal vis dar yra jos skelbimas. Tikrai nemalonu...Pimkie, ar didelė paslaptis, kiek už tokį darbą ima atliekantys paslaugą? Klausiu, nes gal į jos kainą neįeina paaiškinimai, gal su viskuo daugiau kainuoja?
Nenoriu apšmeižti žmogaus, jei tai nesusipratimas...Bet bent į "SOS" laiškus galėtų atsakyti
Nenoriu apšmeižti žmogaus, jei tai nesusipratimas...Bet bent į "SOS" laiškus galėtų atsakyti
Nežinau, kainos tikrai skiriasi, priklauso tiek nuo darbo sudėtingumo, tiek nuo kiekvienos SPSS skaičiuotojos, bet manau, kad elementariai, ką bedarytum, žmogui, kuris Tau moka pinigus, turi paaiškinti, kaip ir kodėl ką darei (juk net kai blondinė nuveža mašiną į autoservisą, tepaluoti meistrai elementariausiais žodžiais bando jai pasakyti, už kokį remontą pinigai mokami ) Galų gale ji galėtų Tau bent atsakyti: už tiek pinigų, kiek man sumokėjai, paaiškinimas nepriklauso, vis būtų žmoniškiau, nei tyla...
Papildyta:
QUOTE(Darida1 @ 2009 05 12, 16:18)
Heeeelp
Gal kas apsiimtumet uz pinigelius padaryti analize? Anketinius duomenis suvedziau(atsiusciau visa " matrica" ), sociodemografinius duomenis isanalizavau, o toliau, jauciu, pati nebespesiu, o ir nesugebesiu taip kaip reikia. patyrusioms Spss - sesininkems butu visai nedaug darbo, o man, zaliai - amen
parasykit, jei kas sutiktumet
Gal kas apsiimtumet uz pinigelius padaryti analize? Anketinius duomenis suvedziau(atsiusciau visa " matrica" ), sociodemografinius duomenis isanalizavau, o toliau, jauciu, pati nebespesiu, o ir nesugebesiu taip kaip reikia. patyrusioms Spss - sesininkems butu visai nedaug darbo, o man, zaliai - amen
parasykit, jei kas sutiktumet
Atsakiau Tau į AŽ.