Įkraunama...
Įkraunama...

SPSS programa

Gan keista, kad p = 1. Ar tikrai viskas gerai skaiciavimuose? P turetu buti maziau uz 1...
Atsakyti
Sveikos super mamos, man labai reikia pagalbos, visai uzsiknisau su duomenų apdorojimu SPSS programa, gal kas galit uz pinigus pakonsultuoti, o jeigu jau visai nesuprasiu, tai ir padaryti statistine analize. Mano e-mail pieva5@yahoo.com, labai lauksiu pasiulymu, nes laiko iki darbo atidavimo jau visai mazai unsure.gif
Atsakyti

Na pas mane ta pati beda, laikas spaudzia, o pati as tos SPSS nieko nesuprantu, gal kas noretu uzsidirbti...Pasipiniguoti blush2.gif ...ai labai labai lauksiu zinutes el.p. dzintarijaxxx@gmail.com, beja as esu is Kauno...ir tiriamojo darbo sritis socialiniai mokslai - pedagogika

dekui...
Atsakyti
Sveiki
man irgi reikia tos pacios pagalbos.
jei kas mokate naudotis sia programa prasyciau uz atlygi man padeti smile.gif
mano email. burbuliukass@gmail.com
aciu
Atsakyti
kaip ir kur ivest kelis atsakymu variantus?
Atsakyti
labas vakarelis 4u.gif

Kurie skaiciai sioje lenteleje zymi koreliacijos koeficienta? ir ka reiskia likusieji g.gif ?? Pagal ka skaiciuoti, ar sttistinis rysys reiksmingas ar ne? Padekit prasau smile.gif blush2.gif
(cia kendalo tau kof.)

-------------------- Value Asymp. Std. Approx. Approx. Sig.
Ordinal by Ordinal ,003 ,085 ,038 ,969
N of Valid Cases 91
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qwee: 05 gegužės 2009 - 18:31
Gaila, nemoku as lenteles ikelti, na bet gal suprasit, ko klausiu smile.gif nors as pati nelabai suprantu biggrin.gif

Na, tai gavau lentele su koreliacija. Ji gavos neigiama (-,304)
Sig (2 tailed) - 0.02.

Lyginau: Aš su mokytoju sutariu (labai gerai gerai, vidutiniskai blogai, labai blogai)
ir - Man patinka eiti į mokyklą (taip/ne).

Tai ar cia kazkas reiksmingo gavosi?
Atsakyti
QUOTE(qwee @ 2009 05 05, 19:46)
Gaila, nemoku as lenteles ikelti, na bet gal suprasit, ko klausiu smile.gif nors as pati nelabai suprantu  biggrin.gif

Na, tai gavau lentele su koreliacija. Ji gavos neigiama (-,304)
Sig (2 tailed) - 0.02.

Lyginau: Aš su mokytoju sutariu (labai gerai gerai, vidutiniskai blogai, labai blogai)
ir - Man patinka eiti į mokyklą (taip/ne).

Tai ar cia kazkas reiksmingo gavosi?

Reiskia kad koreliacija reiksminga, kuo geriau sutaria, tuo maziau patinka eit i mokykla. Gal patikrink kaip suvedei kodus.. Be to labai abejoju ar cia koreliacija tinka. ( jei pvz suvedei patinka- nepatinka 0, 1, tai nera prasminga)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sottile: 05 gegužės 2009 - 21:23
jo, pritariu, koreliacija cia netinka. geriau jau tada taikyti chi-kvadrata... smile.gif
Atsakyti
plepute, dėl standartinio, atrodo yra taip, 'pesimistiniai' standartinio nuokrypio įverčiai su 95% garantija:
10 balų skalėje >= 2,375.
7 balų skalėje >=1,625.
5 balų skalėje >= 1,125. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ellenyte @ 2009 05 06, 12:27)
plepute, dėl standartinio, atrodo yra taip, 'pesimistiniai' standartinio nuokrypio įverčiai su 95% garantija:
10 balų skalėje >= 2,375.
7 balų skalėje >=1,625.
5 balų skalėje >= 1,125. smile.gif

Aciu 4u.gif ziuriu, kad apie 23% iseina... smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas padetu padaryti nedideli darbeli su SPSS, zinoma ne uz dyka 4u.gif Skubiai! ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAXIMALISTE: 07 gegužės 2009 - 13:41