Įkraunama...
Įkraunama...

SPSS programa

as univere ismokau spss. visiems aplinkui padejau, tai ir suzinojau visokiu gudrybiu apie sia programa ir jos taikymo galimybes mirksiukas.gif dabar dar ir darbe siek tiek naudoju smile.gif pagal mastyma as tokia matematike, skaiciukus megstu, statistika nuo mokyklos domejausi, todel ir spss prie sirdies buvo...
Atsakyti
o knygose tai jooooo, ten neimanoma nieko suprasti. kol pats nepabandei, knygu skaitymas sia tema - tik tuscias laiko leidimas.....
Atsakyti
Gaila, kad tu iš Vilniaus, o aš iš Šiaulių sad.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte31 @ 2005 09 10, 23:11)
Gaila, kad tu iš Vilniaus, o aš iš Šiaulių sad.gif

Rasyte, ar tai problema? mirksiukas.gif juk gyvename 21 amziuje, kuris yra toks zavus del telefonu, interneto ir visokiu kitu virtualiu gudrybiu, padedanciu bendrauti tongue.gif
nuosirdziai sakau - jei tau kyla koks nedidelis klausimas, gali rasyti cia (gal ir kitiem skaitytojams butu idomu), o jei koks rimtesnis, rasyk i az, susibendrausime emailu, ok? drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pritariu - is knygu nieko nebus, as mokiausi, atsiskaitinejau - bet kol pati neprisedau ir neisbandziau, tol pasirodo nieko gero neismaniau. O ir "bandyti" cia reiskia, kad reikia minimum kelis tyrimelius padaryti. Svarbiausia pasirinkti tinkama kriteriju, tada labai gerai isiskaityti ka jis reiskia - ka jis sako, kad galima butu duomenis atitinkamai interpretuoti.
O duomenis susivesti lengviau exeliu - po to kai ka ten paspaudi - ir spss programoje atsiranda.
Beje Siauliuose pazistu keleta si reikla gerai ismananciu zmoniu, tad ne tik sostineje ju yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū, gerietės, ką be jūsų daryčiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte31 @ 2005 09 11, 20:41)
Ačiū, gerietės, ką be jūsų daryčiau wub.gif

dabar belieka tik pasinaudoti tuo mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Va, tik susivesiu duomenis, o tada be jūsų, kaip be rankų smile.gif
Atsakyti
Mokausi SPSS ir as, ale man tokis klausimas, gal kas turit ar zinot kur gauti sena 9 versija ?
nes universitete tik sita legali smile.gif)) o su aukstesne versija tingiu mokytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melka @ 2005 09 13, 07:58)
Mokausi SPSS ir as, ale man tokis klausimas, gal  kas turit ar zinot kur gauti sena 9 versija ?
nes universitete tik sita legali smile.gif)) o su aukstesne versija tingiu mokytis smile.gif

aukstesnej versijoj daug viskas paprasciau:) jei moki su 9 tai labai viskas lengva
as ismokau ant 11.5, o univere buvo 9, tai greit viska perpratau, o dabar jokio skirtumo su kuria dirbti
Atsakyti
Ar turi kokia nors mergaite spss 9 arba gal zino kur rast ?
Atsakyti
QUOTE(Melka @ 2005 09 13, 12:56)
Ar turi kokia nors mergaite spss 9 arba gal zino kur rast ?

pritariu edkai - jei moki su 9 dirbti, su 11 bus dar lengviau mirksiukas.gif as turiu tik 11...
Atsakyti