Gaila, kad tu iš Vilniaus, o aš iš Šiaulių
QUOTE(rasyte31 @ 2005 09 10, 23:11)
Gaila, kad tu iš Vilniaus, o aš iš Šiaulių
Rasyte, ar tai problema? juk gyvename 21 amziuje, kuris yra toks zavus del telefonu, interneto ir visokiu kitu virtualiu gudrybiu, padedanciu bendrauti
nuosirdziai sakau - jei tau kyla koks nedidelis klausimas, gali rasyti cia (gal ir kitiem skaitytojams butu idomu), o jei koks rimtesnis, rasyk i az, susibendrausime emailu, ok?
Pritariu - is knygu nieko nebus, as mokiausi, atsiskaitinejau - bet kol pati neprisedau ir neisbandziau, tol pasirodo nieko gero neismaniau. O ir "bandyti" cia reiskia, kad reikia minimum kelis tyrimelius padaryti. Svarbiausia pasirinkti tinkama kriteriju, tada labai gerai isiskaityti ka jis reiskia - ka jis sako, kad galima butu duomenis atitinkamai interpretuoti.
O duomenis susivesti lengviau exeliu - po to kai ka ten paspaudi - ir spss programoje atsiranda.
Beje Siauliuose pazistu keleta si reikla gerai ismananciu zmoniu, tad ne tik sostineje ju yra
O duomenis susivesti lengviau exeliu - po to kai ka ten paspaudi - ir spss programoje atsiranda.
Beje Siauliuose pazistu keleta si reikla gerai ismananciu zmoniu, tad ne tik sostineje ju yra
Ačiū, gerietės, ką be jūsų daryčiau
Va, tik susivesiu duomenis, o tada be jūsų, kaip be rankų
Mokausi SPSS ir as, ale man tokis klausimas, gal kas turit ar zinot kur gauti sena 9 versija ?
nes universitete tik sita legali )) o su aukstesne versija tingiu mokytis
QUOTE(Melka @ 2005 09 13, 07:58)
Mokausi SPSS ir as, ale man tokis klausimas, gal kas turit ar zinot kur gauti sena 9 versija ?
aukstesnej versijoj daug viskas paprasciau:) jei moki su 9 tai labai viskas lengva
as ismokau ant 11.5, o univere buvo 9, tai greit viska perpratau, o dabar jokio skirtumo su kuria dirbti
Ar turi kokia nors mergaite spss 9 arba gal zino kur rast ?