Sweikos
KAzkada dirbus su SPSS, ale jau primirsau... bet kadangi mamytei padet reikia, tai teks prisiminti, tik va programo sneturiu, gal kas skype'u galetu atsiusti? ACIUUUU
Papildyta:
na va parasiau , ir dingo, nera mano postas Tai trumpai tada, gal kuri gali skype'u atsiusti SPSS? ACIUU
Sveikos, gal kas apsiimtumete atlikti anketu analize su SPSS programa uz uzmokesti
QUOTE(ausryteDi @ 2009 03 19, 11:56)
Sveikos, gal kas apsiimtumete atlikti anketu analize su SPSS programa uz uzmokesti
Rasykite i az
QUOTE(Mil@na @ 2005 08 24, 00:03)
Ačiū tau labiausiai Kai tik galėsiu-lėksiu tos knygos ieškoti. Jei ne paslaptis, ar labai sunkiai ,,įkandama" ta programa, ar įmanoma su ja ,,susidoroti"?
Įmanoma
QUOTE(tause @ 2005 08 24, 01:24)
taip, taip Čekanavičius ir Murauskas "Statistika ir jos taikymai", yra dvi dalys, knygynuose pilna.O dėl pačios programos, tai iš pradžių atrodo ragai, po to truputį pasimokai (teorijos) ir pasidaro idomu (tyrimus atlikinėt).Sėkmes mokantis
Sveiki,
Gal kas gali man suvesti domenys ir apdoroti su spss programa. Atliekau tyrima (anketavymas) mokykloje. apie 80 anketu. esu is Klaipedos. sumokesiu.
Gal kas gali man suvesti domenys ir apdoroti su spss programa. Atliekau tyrima (anketavymas) mokykloje. apie 80 anketu. esu is Klaipedos. sumokesiu.
Labutis, gal kas galite priminti, kaip SPSS programoje nustatyti lietuviškus rašmenis, laukiu pagalbos
atsisiunčiau programą, tačiau paleisti nemoku, gal pagelbėsit kuri
O gal kuri galit atsiūst per skype?
O gal kuri galit atsiūst per skype?
Sveiki, siuo metu atlieku tyrima, reikes apdoroti apie 50 anketu SPSS programa. Ar butu galinciu padeti man? Nes jau primirsau, kaip su ta programa dirbti ir nelabai isivaizduoju, ka su tais duomenimis apskritai reikes veikti Sakykit, kokios vyrauja kainos uz tokias paslaugas?
Pagalbos reikia Vilniuje, rasykite az kas apsiimtumete ir kokie jusu ikainiai
Pagalbos reikia Vilniuje, rasykite az kas apsiimtumete ir kokie jusu ikainiai
QUOTE(*plepute* @ 2008 10 14, 16:56)
Tokiu atveju tau reikia sudaryti ne viena matria, o penkias. Kiekvienam atsakymo variantui bus po stulpeli (arba matrica kaip ji vadini). Pvz., pirmas stulpelis skirtas atsakymams "nelaikau jokio gyvuno". Values bus dvi - 1 jei laiko, 0 jei nelaiko. Tada antram stulpely bus atsakymai apie kate. ir vel values - 1 jei laiko, 0 jei nelaiko. Ir t.t. Tokiu budu siam klausimui gausi penkis stulpelius su atsakymais 1 arba 0. Jei zmogus laiko ir suni, i kate, jo atsakymai atrodys taip: 0,1,1,0,0
Tai yra pats bjauriausias duomenu tipas ir statistikos su jais dideles nepritaikysi, todel jei pasirinkusiu daugiau nei viena atsakyma yra ne daug, geriau vesk kaip pradejai, bet tada savo nuoziura is zmogaus dvieju atsakymu pasirink viena
Tai yra pats bjauriausias duomenu tipas ir statistikos su jais dideles nepritaikysi, todel jei pasirinkusiu daugiau nei viena atsakyma yra ne daug, geriau vesk kaip pradejai, bet tada savo nuoziura is zmogaus dvieju atsakymu pasirink viena
Aš SPSS naujokė, žalia ir noriu pramokt. Kaip paskui pagal šį pvz. atrasti kokių gyvių laikoma iš viso procentais?
Sveikos, mamytes
Turiu dideli sunkuma... Tad ieskau pas jus pagalbos
Praeitais metais del savo mazes, siekdama jai skirti kuo daugiau menesio, nuzprendziau atsideti diplominio gynimasi. Siemet, kaip ir nesiruosiau irgi gintis, nes istojau dar i vienas studijas, bet staiga susigundziau galimybe siemet apsiginti ir daugiau neatidelioti sio darbo. Tad laiko liko labai nedaug.. Sedziu dabar tarp knygu ir zaliuoju su teorija, o apie tyrimo analize net bijau pagalvoti.. visai nieko nespeju Matau, kad yra is jusu, kas gerai gaudos spss'e ir gal galetu man padeti ir apsiimti parasyti ta nelemta analize (del visko susitartume)
Dekui uz demesi
Turiu dideli sunkuma... Tad ieskau pas jus pagalbos
Praeitais metais del savo mazes, siekdama jai skirti kuo daugiau menesio, nuzprendziau atsideti diplominio gynimasi. Siemet, kaip ir nesiruosiau irgi gintis, nes istojau dar i vienas studijas, bet staiga susigundziau galimybe siemet apsiginti ir daugiau neatidelioti sio darbo. Tad laiko liko labai nedaug.. Sedziu dabar tarp knygu ir zaliuoju su teorija, o apie tyrimo analize net bijau pagalvoti.. visai nieko nespeju Matau, kad yra is jusu, kas gerai gaudos spss'e ir gal galetu man padeti ir apsiimti parasyti ta nelemta analize (del visko susitartume)
Dekui uz demesi