Įkraunama...
Įkraunama...

SPSS programa

Sweikos smile.gif
KAzkada dirbus su SPSS, ale jau primirsau... bet kadangi mamytei padet reikia, tai teks prisiminti, tik va programo sneturiu, gal kas skype'u galetu atsiusti? ACIUUUU smile.gif
Papildyta:
na va parasiau , ir dingo, nera mano postas sad.gif Tai trumpai tada, gal kuri gali skype'u atsiusti SPSS? biggrin.gif ACIUU
Atsakyti
o koks skype adresas?
Atsakyti
Sveikos, gal kas apsiimtumete atlikti anketu analize su SPSS programa uz uzmokesti ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryteDi @ 2009 03 19, 11:56)
Sveikos, gal kas apsiimtumete atlikti anketu analize su SPSS programa uz uzmokesti ax.gif  smile.gif

Rasykite i az mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2005 08 24, 00:03)
Ačiū tau labiausiai 4u.gif Kai tik galėsiu-lėksiu tos knygos ieškoti. Jei ne paslaptis, ar labai sunkiai ,,įkandama" ta programa, ar įmanoma su ja ,,susidoroti"? ax.gif

Įmanoma

QUOTE(tause @ 2005 08 24, 01:24)
taip, taip Čekanavičius ir Murauskas "Statistika ir jos taikymai", yra dvi dalys, knygynuose pilna.O dėl pačios programos, tai iš pradžių atrodo ragai, po to truputį pasimokai (teorijos) ir pasidaro idomu (tyrimus atlikinėt).Sėkmes mokantis rolleyes.gif

drinks_cheers.gif

Atsakyti
Sveiki,
Gal kas gali man suvesti domenys ir apdoroti su spss programa. Atliekau tyrima (anketavymas) mokykloje. apie 80 anketu. esu is Klaipedos. sumokesiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo COYOTA: 19 kovo 2009 - 22:45
Labutis, gal kas galite priminti, kaip SPSS programoje nustatyti lietuviškus rašmenis, laukiu pagalbos help.gif
Atsakyti
atsisiunčiau programą, tačiau paleisti nemoku, gal pagelbėsit kuri g.gif
O gal kuri galit atsiūst per skype?
Atsakyti
jei kam reiks pagalbos su apdorojimu,rasykit wink.gif
Atsakyti
Sveiki, siuo metu atlieku tyrima, reikes apdoroti apie 50 anketu SPSS programa. Ar butu galinciu padeti man? Nes jau primirsau, kaip su ta programa dirbti ir nelabai isivaizduoju, ka su tais duomenimis apskritai reikes veikti blush2.gif Sakykit, kokios vyrauja kainos uz tokias paslaugas?
Pagalbos reikia Vilniuje, rasykite az kas apsiimtumete ir kokie jusu ikainiai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aguoniuke: 21 kovo 2009 - 15:05
QUOTE(*plepute* @ 2008 10 14, 16:56)
Tokiu atveju tau reikia sudaryti ne viena matria, o penkias. Kiekvienam atsakymo variantui bus po stulpeli (arba matrica kaip ji vadini). Pvz., pirmas stulpelis skirtas atsakymams "nelaikau jokio gyvuno". Values bus dvi - 1 jei laiko, 0 jei nelaiko. Tada antram stulpely bus atsakymai apie kate. ir vel values - 1 jei laiko, 0 jei nelaiko. Ir t.t. Tokiu budu siam klausimui gausi penkis stulpelius su atsakymais 1 arba 0. Jei zmogus laiko ir suni, i kate, jo atsakymai atrodys taip: 0,1,1,0,0
Tai yra pats bjauriausias duomenu tipas ir statistikos su jais dideles nepritaikysi, todel jei pasirinkusiu daugiau nei viena atsakyma yra ne daug, geriau vesk kaip pradejai, bet tada savo  nuoziura is zmogaus dvieju atsakymu pasirink viena smile.gif

Aš SPSS naujokė, žalia ir noriu pramokt. Kaip paskui pagal šį pvz. atrasti kokių gyvių laikoma iš viso procentais?
Atsakyti
Sveikos, mamytes smile.gif
Turiu dideli sunkuma... Tad ieskau pas jus pagalbos blush2.gif
Praeitais metais del savo mazes, siekdama jai skirti kuo daugiau menesio, nuzprendziau atsideti diplominio gynimasi. Siemet, kaip ir nesiruosiau irgi gintis, nes istojau dar i vienas studijas, bet staiga susigundziau galimybe siemet apsiginti ir daugiau neatidelioti sio darbo. Tad laiko liko labai nedaug.. Sedziu dabar tarp knygu ir zaliuoju su teorija, o apie tyrimo analize net bijau pagalvoti.. frusty.gif visai nieko nespeju verysad.gif Matau, kad yra is jusu, kas gerai gaudos spss'e ir gal galetu man padeti ir apsiimti parasyti ta nelemta analize blush2.gif (del visko susitartume)
Dekui uz demesi smile.gif
Atsakyti