Įkraunama...
Įkraunama...

SPSS programa

QUOTE(*plepute* @ 2009 02 18, 20:58)
Nu tada net nezinau ka patarti... Tada padaryciau ta nelaiminga regresija jai ir koreliacijas, atnesciau ir ta, ir ta - gal tada ji susiprotes, kad nusisnekejo? smile.gif

nedarysiu regresijos, jei ką, pasakysiu, kad tai makes no sense 4u.gif aptarsiu vidurkius ir koreliacijas ir turės būti gerai, dar protingai akytėmis paklapsėsiu hihihi.gif
Atsakyti
panos sveikutes, as cia naujoke todel dar nieko nezinau kas cia vyksta:)) o ta spss programa ir man lb reikalinga bet manau kad as pati su ja nesusitvarkysiu, tad gal zinot kas moka ja naudotis ir kas gali padeti? tik aisku patikima zmogu siulykit o ne tiek pat "zinancia" kiek as:))))
Atsakyti
QUOTE(Jaskolka @ 2009 02 18, 22:09)
nedarysiu regresijos, jei ką, pasakysiu, kad tai makes no sense  4u.gif aptarsiu vidurkius ir koreliacijas ir turės būti gerai, dar protingai akytėmis paklapsėsiu hihihi.gif

na ziurek, sekmes tau rolleyes.gif
Atsakyti
laba diena,
gelbekit pradeda pulti jau depresija su tuo magistriniu... zodziu jei analizuoju duomenis t.y. vidurkius.. tai man reikia imti vieno klausimo didziausia ir maziausia vidurki ir ziureti ar jie nesikerta ? o jei pvz pagal amziu nesikerta tik viename klausime o kituose keturiuose kertasi.. cia blogai ? jau nebesuprantu nieko
Atsakyti
QUOTE(mur`miaw @ 2009 02 19, 11:22)
laba diena,
gelbekit pradeda pulti jau depresija su tuo magistriniu... zodziu jei analizuoju duomenis t.y. vidurkius.. tai man reikia imti vieno klausimo didziausia ir maziausia vidurki ir ziureti ar jie nesikerta ?  o jei pvz pagal amziu  nesikerta tik viename klausime o kituose keturiuose kertasi.. cia blogai ? jau nebesuprantu nieko

is tavo klausimu as suprantu tik tiek, kad tau reikia kreiptis pagalbos i zmogu, kuriam sumokesi pinigus ir jis tau viska paaiskins 4u.gif
Atsakyti
aha tik kur toki rasti nes jau kuo toliau i miska tuo tamsiau man
Atsakyti
QUOTE(mur`miaw @ 2009 02 19, 12:06)
aha tik kur toki rasti  nes jau kuo toliau i miska tuo tamsiau man

Jei nebuciau tokia uzsiemusi, pasisiulyciau biggrin.gif kiek pamenu, sioje temoje lankosi zmones, kurie skaiciuoja SPSS. Tiesiog parasyk didelem raidem, kad turi uzsakyma mirksiukas.gif
Atsakyti
situacija tokia kad turiu su SPSS padarytas lenteles o dabar bandau analizuoti ir zodziu juodas miskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mur`miaw @ 2009 02 19, 12:35)
situacija tokia kad turiu su SPSS padarytas lenteles o dabar bandau analizuoti ir zodziu juodas miskas doh.gif

o kas tau padare tas lenteles? t.y. kokia tikimybe, kad jos padarytos teisingai ir tau reikia butent ju? smile.gif
Atsakyti
dabar kaip užklausiu, tai pleputė mane iš klasės išvarys turbūt, bet juk mes mokomės darydami ir klysdami rolleyes.gif
Skaičiuojant koreliaciją, ar man reikia rinktis kiekvieną klausimą atskirai ir tada lyginti su overall satisfaction, ar galiu pasirinkti visus trylika klausimų kaip nepriklausomus kintamuosius ir lyginti su overall satisfaction? mastau.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaskolka @ 2009 02 19, 13:15)
dabar kaip užklausiu, tai pleputė mane iš klasės išvarys turbūt, bet juk mes mokomės darydami ir klysdami  rolleyes.gif
Skaičiuojant koreliaciją, ar man reikia rinktis kiekvieną klausimą atskirai ir tada lyginti su overall satisfaction, ar galiu pasirinkti visus trylika klausimų kaip nepriklausomus kintamuosius ir lyginti su overall satisfaction? mastau.gif  blush2.gif

pasirink is karto visus klausimus, tai matysi ju koreliacija su overall satisfaction ir tarpusavy. gausiu didziule lentele, kur bus visos, visos koreliacijos smile.gif
Atsakyti
taip ir padariau, bet nieko aš ten nesuprantu unsure.gif nu tarkim kokia man prasmė koreliuoti tokius teiginius:

Rate the overall satisfaction of services given by university ir vienas klausimas iš kategorijos - I am satisfied with teachers being qualified unsure.gif kokias išvadas iš to padaryti galima? unsure.gif doh.gif
Atsakyti