Įkraunama...
Įkraunama...

SPSS programa

nes mažai respondentų, ir prieš tai naudotas modelis pasirodė netinkamas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaskolka @ 2009 02 18, 20:43)
nes mažai respondentų, ir prieš tai naudotas modelis pasirodė netinkamas  smile.gif

regresijai reikia ypac geru duomenu, daug respondentu. jai likerto skale netinka, jai reikia intervaliniu duomenu...
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2009 02 18, 19:46)
regresijai reikia ypac geru duomenu, daug respondentu. jai likerto skale netinka, jai reikia intervaliniu duomenu...

man pati dėstytoja sakė regresija naudoti unsure.gif
tai ką tada skaičiuoti? mastau.gif
kokia aš durna, žiūriu input ir nematau duomenų doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jaskolka: 18 vasario 2009 - 20:51
QUOTE(Jaskolka @ 2009 02 18, 20:50)
man pati dėstytoja sakė regresija naudoti  unsure.gif
tai ką tada skaičiuoti? mastau.gif
kokia aš durna, žiūriu input ir nematau duomenų  doh.gif  blush2.gif

nu nezinau. bijau kazka pripainioti. kai nematau duomenu ir nezinau tavo hipoteziu, gal ir nelisiu su savo komentarais biggrin.gif jei destytoja sake taikyti regresija, bandyk taikyti. bet as netaikyciau.
Atsakyti
o ką taikytum? mastau.gif
mes čia matuojam kaip studentų lūkesčiai atitinka pasitenkinimą studijų procese unsure.gif Pradžioj respondentai įvertina savo lūkesčius, labai žemi, labai aukšti, paskui Yra trylika klausimų, apie paskaitų kokybė, organizuotumą, naujumą, aktualumą, dėstytojų kompetenciją, ir juos reikia įvertinti nuo vieno iki penkių, kur vienas - visiškai nesutinku, penki - visiškai sutinku 4u.gif Na, pvz teiginys, Aš manau, kad studijų medžiaga yra nauja ir aktuali unsure.gif ir paskutinis klausimas/teiginys, prašome įvertinti bendrą pasitenkinimą, kuri jums teikia universitetas smile.gif
atsiprašau už nerišlius sakinius, verčiu iš anglų 4u.gif Tai pagrinde hipotezė būtų, kad Studentų lūkesčiai atitinka satisfaction 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaskolka @ 2009 02 18, 21:11)
o ką taikytum? mastau.gif
mes čia matuojam kaip studentų lūkesčiai atitinka pasitenkinimą studijų procese  unsure.gif Pradžioj respondentai įvertina savo lūkesčius, labai žemi, labai aukšti, paskui Yra trylika klausimų, apie paskaitų kokybė, organizuotumą, naujumą, aktualumą, dėstytojų kompetenciją, ir juos reikia įvertinti nuo vieno iki penkių, kur vienas - visiškai nesutinku, penki - visiškai sutinku  4u.gif Na, pvz teiginys, Aš manau, kad studijų medžiaga yra nauja ir aktuali  unsure.gif ir paskutinis klausimas/teiginys, prašome įvertinti bendrą pasitenkinimą, kuri jums teikia universitetas  smile.gif
atsiprašau už nerišlius sakinius, verčiu iš anglų  4u.gif Tai pagrinde hipotezė būtų, kad Studentų lūkesčiai atitinka satisfaction  4u.gif

tai jie lukescius vertina tik pagal dvieju balu skale - labai zemi ir labai auksti?
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2009 02 18, 20:14)
tai jie lukescius vertina tik pagal dvieju balu skale - labai zemi ir labai auksti?

nea, penkių 4u.gif labai žemi, žemi, vidutiniai, aukšti, labai aukšti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaskolka @ 2009 02 18, 21:19)
nea, penkių  4u.gif labai žemi, žemi, vidutiniai, aukšti, labai aukšti  4u.gif

As pravaryciau klausimus su koreliacijos koeficientu.
Atsakyti
plepute, ačiū už šiokį tokį užvedimą ant kelio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaskolka @ 2009 02 18, 21:36)
plepute, ačiū už šiokį tokį užvedimą ant kelio  smile.gif

Pasitark su destytoja, ar tikrai reikia tos regresijos. Ji cia nelabai man limpa. O koreliacija grazi gautusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2009 02 18, 20:39)
Pasitark su destytoja, ar tikrai reikia tos regresijos. Ji cia nelabai man limpa. O koreliacija grazi gautusi smile.gif

negaliu tartis, nes susimoviau per egzą, perlaikant jokios advisor help rolleyes.gif blush2.gif pati kalta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaskolka @ 2009 02 18, 21:42)
negaliu tartis, nes susimoviau per egzą, perlaikant jokios advisor help  rolleyes.gif  blush2.gif pati kalta  blush2.gif

Nu tada net nezinau ka patarti... Tada padaryciau ta nelaiminga regresija jai ir koreliacijas, atnesciau ir ta, ir ta - gal tada ji susiprotes, kad nusisnekejo? smile.gif
Atsakyti