QUOTE(Jaskolka @ 2009 02 18, 20:43)
nes mažai respondentų, ir prieš tai naudotas modelis pasirodė netinkamas
regresijai reikia ypac geru duomenu, daug respondentu. jai likerto skale netinka, jai reikia intervaliniu duomenu...
QUOTE(*plepute* @ 2009 02 18, 19:46)
regresijai reikia ypac geru duomenu, daug respondentu. jai likerto skale netinka, jai reikia intervaliniu duomenu...
man pati dėstytoja sakė regresija naudoti
tai ką tada skaičiuoti?
kokia aš durna, žiūriu input ir nematau duomenų
QUOTE(Jaskolka @ 2009 02 18, 20:50)
man pati dėstytoja sakė regresija naudoti
tai ką tada skaičiuoti?
tai ką tada skaičiuoti?
nu nezinau. bijau kazka pripainioti. kai nematau duomenu ir nezinau tavo hipoteziu, gal ir nelisiu su savo komentarais jei destytoja sake taikyti regresija, bandyk taikyti. bet as netaikyciau.
o ką taikytum?
mes čia matuojam kaip studentų lūkesčiai atitinka pasitenkinimą studijų procese Pradžioj respondentai įvertina savo lūkesčius, labai žemi, labai aukšti, paskui Yra trylika klausimų, apie paskaitų kokybė, organizuotumą, naujumą, aktualumą, dėstytojų kompetenciją, ir juos reikia įvertinti nuo vieno iki penkių, kur vienas - visiškai nesutinku, penki - visiškai sutinku Na, pvz teiginys, Aš manau, kad studijų medžiaga yra nauja ir aktuali ir paskutinis klausimas/teiginys, prašome įvertinti bendrą pasitenkinimą, kuri jums teikia universitetas
atsiprašau už nerišlius sakinius, verčiu iš anglų Tai pagrinde hipotezė būtų, kad Studentų lūkesčiai atitinka satisfaction
mes čia matuojam kaip studentų lūkesčiai atitinka pasitenkinimą studijų procese Pradžioj respondentai įvertina savo lūkesčius, labai žemi, labai aukšti, paskui Yra trylika klausimų, apie paskaitų kokybė, organizuotumą, naujumą, aktualumą, dėstytojų kompetenciją, ir juos reikia įvertinti nuo vieno iki penkių, kur vienas - visiškai nesutinku, penki - visiškai sutinku Na, pvz teiginys, Aš manau, kad studijų medžiaga yra nauja ir aktuali ir paskutinis klausimas/teiginys, prašome įvertinti bendrą pasitenkinimą, kuri jums teikia universitetas
atsiprašau už nerišlius sakinius, verčiu iš anglų Tai pagrinde hipotezė būtų, kad Studentų lūkesčiai atitinka satisfaction
QUOTE(Jaskolka @ 2009 02 18, 21:11)
o ką taikytum?
tai jie lukescius vertina tik pagal dvieju balu skale - labai zemi ir labai auksti?
QUOTE(*plepute* @ 2009 02 18, 20:14)
tai jie lukescius vertina tik pagal dvieju balu skale - labai zemi ir labai auksti?
nea, penkių labai žemi, žemi, vidutiniai, aukšti, labai aukšti
QUOTE(Jaskolka @ 2009 02 18, 21:19)
nea, penkių labai žemi, žemi, vidutiniai, aukšti, labai aukšti
As pravaryciau klausimus su koreliacijos koeficientu.
QUOTE(Jaskolka @ 2009 02 18, 21:36)
plepute, ačiū už šiokį tokį užvedimą ant kelio
Pasitark su destytoja, ar tikrai reikia tos regresijos. Ji cia nelabai man limpa. O koreliacija grazi gautusi
QUOTE(*plepute* @ 2009 02 18, 20:39)
Pasitark su destytoja, ar tikrai reikia tos regresijos. Ji cia nelabai man limpa. O koreliacija grazi gautusi
negaliu tartis, nes susimoviau per egzą, perlaikant jokios advisor help pati kalta
QUOTE(Jaskolka @ 2009 02 18, 21:42)
negaliu tartis, nes susimoviau per egzą, perlaikant jokios advisor help pati kalta
Nu tada net nezinau ka patarti... Tada padaryciau ta nelaiminga regresija jai ir koreliacijas, atnesciau ir ta, ir ta - gal tada ji susiprotes, kad nusisnekejo?