Įkraunama...
Įkraunama...

SPSS programa

Va cia yra pora knygu, gal pagelbes mirksiukas.gif http://www.lkka.lt/index.php?cid=934
Atsakyti
QUOTE(MAXIMALISTE @ 2009 02 11, 14:53)
Va cia yra pora knygu, gal pagelbes mirksiukas.gif http://www.lkka.lt/index.php?cid=934

labai Aciu, isgelbejai mane 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos brangiosios smile.gif iskart einu prie reikaliuko... smile.gif reikia zmogucio, kuris apdorotu duomenis naudojantis spss programa biggrin.gif kadangi magistrinis darbas jau dega, tai tikiuosi sulauksiu pagalbos smile.gif aisku skolinga neliksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Individualiste @ 2009 02 11, 19:50)
Sveikos brangiosios smile.gif  iskart einu prie reikaliuko... smile.gif  reikia zmogucio, kuris apdorotu duomenis naudojantis spss programa biggrin.gif  kadangi magistrinis darbas jau dega, tai tikiuosi sulauksiu pagalbos smile.gif aisku skolinga neliksiu smile.gif

Atsakiau tau i AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MAXIMALISTE @ 2009 02 07, 19:05)
Sveikos mergaites, gal kuri turite pasidalinti SPSS programa, geriausia butu 16 versija, bet tiks ir kitos ax.gif  Visur isieskojau, niekur nerandu parsisiusti doh.gif

SPSS Statistics (legalia programa su visais moduliais) galima atsisiusti is interneto 30 dienu laikotarpiui. Instrukcijas atsisiuntimui ziurekite www.spss.lt/pdf/17demodiegimas.pdf Jei reikia ilgiau, ja galima pirkti, studentams viso labo 25 Lt i men. kainuoja.
Atsakyti
Sveikos,
gal kas galėtumėt man atsiųsti tą lietuvišką medžiagą apie kurią kalbama temos pradžioje? unsure.gif
Ir gal galėtumėt pasakyti, ką reiškia, kai rašo "string variables are not allowed", kai bandau regresiją skaičiuot? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaskolka @ 2009 02 18, 18:43)
Sveikos,
gal kas galėtumėt man atsiųsti tą lietuvišką medžiagą apie kurią kalbama temos pradžioje?  unsure.gif
Ir gal galėtumėt pasakyti, ką reiškia, kai rašo "string variables are not allowed", kai bandau regresiją skaičiuot?  unsure.gif

na, atrodo, supratau, bet ar tai string variable, kai prašoma įvertinti pagal Likerto skalę nuo vieno iki penkių? mastau.gif ir jei dabar padaryta kaip string variable, ar galima pakeisti į numeric? unsure.gif mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaskolka @ 2009 02 18, 20:02)
na, atrodo, supratau, bet ar tai string variable, kai prašoma įvertinti pagal Likerto skalę nuo vieno iki penkių? mastau.gif ir jei dabar padaryta kaip string variable, ar galima pakeisti į numeric?  unsure.gif mastau.gif

Galima smile.gif Ten,kur surasyti visu kintamuju properties, ten ieskok. As siame kompe neturiu SPSS, tai negaliu tiksliau surasyti, jei nieks tiksliau neatsakys, kai busiu prie kito, parasysiu. Bet ieskok ten, kur visa informacija apie kintamuosius.
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2009 02 18, 19:22)
Galima smile.gif Ten,kur surasyti visu kintamuju properties, ten ieskok. As siame kompe neturiu SPSS, tai negaliu tiksliau surasyti,  jei nieks tiksliau neatsakys, kai busiu prie kito, parasysiu. Bet ieskok ten, kur visa informacija apie kintamuosius.

tai kaip suprantu, prie variable view, paspaudus dešinį klavišą, pasirenki numeric, bet ar neatsiras man kokių missing data? unsure.gif žinau, kad klausimai durni, bet aš žalia blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaskolka @ 2009 02 18, 20:29)
tai kaip suprantu, prie variable view, paspaudus dešinį klavišą, pasirenki numeric, bet ar neatsiras man kokių missing data?  unsure.gif žinau, kad klausimai durni, bet aš žalia  blush2.gif  ax.gif

jei visur ivesta kaip skaiciai, neturetu atsirasti... ne durni, normalus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2009 02 18, 19:31)
jei visur ivesta kaip skaiciai, neturetu atsirasti... ne durni, normalus mirksiukas.gif

na, pakeičiau, bandau daryti regression, ir man nieko nemeta unsure.gif dar pasitikslinsiu, jei matuojamas satisfaction - jis yra dependent, o tai, kas sudaro satsifaction- mokymo kokybė, geras organizuotumas, ir t.t yra independent? Teisingai? unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaskolka @ 2009 02 18, 20:36)
na, pakeičiau, bandau daryti regression, ir man nieko nemeta  unsure.gif dar pasitikslinsiu, jei matuojamas satisfaction - jis yra dependent, o tai, kas sudaro satsifaction- mokymo kokybė, geras organizuotumas, ir t.t yra independent? Teisingai?  unsure.gif  blush2.gif

jo. o kodel taikai regresija?
Atsakyti