Įkraunama...
Įkraunama...

SPSS programa

doh.gif čia temelė kaip tik laiku- man labai skubiai reikia apdorot duomenis magistriniam būtent šia programa cry.gif cry.gif o laiko neturiu nė tupučio cry.gif
Gal kas žinot, kur rasti tokį žmogų, galintį labai greit ir pakankamai normaliai aporot tuos duomenis?????
Atsakyti
o iš kur tu esi? Matai, aš manau, kad Vilniuje ar Kaune susirasi pakankamai nesunkiai, o va Siauliuose - tai jau problema...
Atsakyti
QUOTE(rasyte31 @ 2005 08 25, 21:52)
o iš kur tu esi? Matai, aš manau, kad Vilniuje ar Kaune susirasi pakankamai nesunkiai, o va Siauliuose - tai jau problema...

Iš Vilniaus, bet va neįsivaizduoju, kur ieškot reikia verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(2te @ 2005 08 25, 21:49)
doh.gif čia temelė kaip tik laiku- man labai skubiai reikia apdorot duomenis magistriniam  būtent šia programa cry.gif  cry.gif  o laiko neturiu nė tupučio cry.gif
Gal kas žinot, kur rasti tokį žmogų, galintį labai greit ir pakankamai normaliai aporot tuos duomenis?????

as su sia programa mokiausi dirbti 2 metus butent pas Cekanaviciu. esu psichologe ir mums tyrimams duomenu apdorojimui reikia tos programos. bet savo bakalauro darbui nepasitikejau savo jegomis ir prasiau vienos darbuotos is VU skaiciavimo centro, kad apdorotu man duomenis. jei ka nors pazisti is VU ieskok butent ten
Atsakyti
QUOTE(rasyte31 @ 2005 08 25, 21:52)

o tau rasyte noreciau palinketi sekmes iveikiant sia programa, nes ne vien programos sudetingume esme, o tam kad apdoroti duomenis reikiai tureti gerus statistikos pagrindus, nes pagal koki kriteriju skaiciuotu turi parinkti pati,, o ne programa iveda. na, zodziu as to mokinausi ilgai, bet kadangi nesu tiksliuju moklsu atstove man tai labai sunku
Atsakyti
Ačiū-bandysiu ieškoti išeities....
Atsakyti
QUOTE(Katyte1977 @ 2005 08 26, 12:58)
..prasiau vienos darbuotos is VU skaiciavimo centro, kad apdorotu man duomenis. jei ka nors pazisti is VU ieskok butent ten

Tai kad jei pažinočiau ką nors, jau būčiau kreipusis. O laikas tai mane tragiškai spaudžia- turiu per savatę pabaigt kažkaip su tuo tyrimu, ne už poros savaičių reik viską atiduot jau blink.gif cry.gif
Atsakyti
KAune galeciau paaiskint 4u.gif
patarimu duot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(2te @ 2005 08 26, 23:32)
Tai kad jei pažinočiau ką nors, jau būčiau kreipusis. O laikas tai mane tragiškai spaudžia- turiu per savatę pabaigt kažkaip su tuo tyrimu, ne už poros savaičių reik viską atiduot jau blink.gif  cry.gif

2te, ar pavyko tau sekmingai atsiskaityti uz viska? gaila, kad tik dabar tema perskaiciau doh.gif galeciau tau padeti. as spss gerai zinau, ir kokius kriterijus kada taikyti irgi smile.gif
Atsakyti
Tai gal galima su tavimi neakivaizdžiai konsultuotis blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte31 @ 2005 09 10, 20:00)
Tai gal galima su tavimi neakivaizdžiai konsultuotis blush2.gif  ax.gif

aha mirksiukas.gif visada prasom, as spss fane thumbup.gif
Atsakyti
Oi, kaip gerai...Dabar aš tik baigiu matricą susidaryti, tada susivesiu duomenis, o ką toliau daryti tai nežinau... blush2.gif O iš kur tu tokia fanė?
Neradau aš jokios literatūros, jokių paaiškinimų, šiaip ne taip išsiaiškinau, kaip susidaryti matricą ir duomenis užkodavus susivesti, o toliau ,,tamsus miškas" verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti