Įkraunama...
Įkraunama...

SPSS programa

QUOTE(tamba @ 2008 12 20, 18:20)
sweikos merginos...  unsure.gif

ir man reikia to paties..  ax.gif  kas galite uz pinigus paaiskinti, kaip naudotis spss ir kaip prognozuoti? ;( man reiktu, kad man paaiskintu kokius duomenis naudoti, kaip anketas apdoroti, kaip regresine analize padaryt ir t.t....  verysad.gif

parasykit kas i email vilmike@gmail.com..pasakysiu kokia mano tema... aiskiau susikalbesim..  blush2.gif

man nereikia, kad viska uz mane padarytu.. as labiau noriu, kad man padetu daryt.. aisku uz konsultacijas sumokesiu...  nes as cia visiskai zalia ;( sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif

laukiu kuo greiciau atsakymu...  doh.gif

Parasiau tau el. pastu ax.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Dėl darbuko su SPSS:
kas gali skubiai padėti su SPSS darbeliu?
Laputaite užsiėmusi, Pimkie neatsako, kas dar užsiima šiais darbeliais?
Lauksiu greitų atsakymų!

Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2008 12 28, 13:03)
Sveikutės,
Dėl darbuko su SPSS:
kas gali skubiai padėti su SPSS darbeliu?
Laputaite užsiėmusi, Pimkie neatsako, kas dar užsiima šiais darbeliais?
Lauksiu greitų atsakymų!

Parasiau i AZ
Atsakyti
Laputaitexxx, dėkui dar kartą už atsiųstą SPSS programą. 4u.gif
Gerai, kad yra nesavanaudiškų žmonių thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos

labai reikalinga SPSS 11.5 versija, gal kas turi ir galėtų atsiųsti blush2.gif būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Dar tiktų ir 13 versija blush2.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Ar pries koreliacijos koeficianto analize reikia padaryti recode? Ta prasme, ar pries darant koreliacijos koeficianto analize (pagal Spearman) reikia visus negatyvius teiginius paversti pozityviais (apversti), kad gautas r butu teisingas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mariuxas: 26 sausio 2009 - 18:50
QUOTE(Mariuxas @ 2009 01 26, 18:49)
Labas vakaras. Ar pries koreliacijos koeficianto analize reikia padaryti recode? Ta prasme, ar pries darant koreliacijos koeficianto analize (pagal Spearman) reikia visus negatyvius teiginius paversti pozityviais (apversti), kad gautas r butu teisingas?

Ne, nereikia.
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2009 01 26, 19:52)
Ne, nereikia.

Aciu.
Atsakyti
Na, o kaip del to koreliacijos koeficianto, jei pvz. anketoje turiu toki diagnostini bloka ("Pasitenkinimas gyvenimu") ar galiu atlikti koreliacijos koeficianto analize tarp siu abieju lenteliu klausimu? Na kadangi abieju lenteliu atsakymai skiriasi tai biski abejoju. Na bet logiskai mastant tai prasme nepasikeistu jei antros lenteles atsakymus padaryciau tokiais pat kaip ir pirmosios (Tikrai ne, lyg ir ne, lyg ir taip, tikrai taip). Taciau man krebzda tokia mintis, kad antros lenteles visus atsakymus reiktu perkoduoti. Nes pirmojoje atsakymai yra (Tikrai ne, lyg ir ne, lyg ir taip, tikrai taip), o antrojoje jie visi apversti (tikrai taip, lyg ir taip, lyg ir ne, tikrai ne).
user posted image
Atsakyti
Gali atlikti. Pirmu atveju suteik reikšmes nuo 1 iki 4 (1 - tikrai ne, 2 - lyg ir ne, ir t.t.) [arba atvirkščiai, 4 - tikrai ne, 3 - lyg ir ne, ir t.t.]. O antru atveju taip pat bus keturios reikšmės: 1 - nuolatinė, 2 - dažna, ir t.t. [arba atvirkštine tvarka]. Ir taikyk Spearmeno koreliacijos koeficientą. Jam tikrai tas pats ką būtent reiškia 1, 2, 3 ar 4. Jis lygina kaip abiejose imtyse keičiasi tos reikšmės ir ar tarp jų yra ryšys. Galėtum jį taikyti net ir tuo atveju, jei vienu atveju būtų keturios reiškmės, o antru atveju - penkios, šešios ar dar kiek nors...
Dėl perkodavimo. Nieko nereikia perkoduoti. Daryk kaip yra. Tiesiog pagal tai, kokį koeficientą gausi, analizuosi savo duomenis. Jei jis bus teigiamas, reiškia didėjant kintamajam pirmoje anketoje, didėje ir antroje. Jei neigiamas - vienoj didėja, kitoj mažėja. Jei perkoduosi, gausi tą patį skaičių, tik ženklą kitą, bet kadangi busi perkodavusi, interpretacija (ir rezultatas) išliks ta pati. Tai jei rezultatas tas pats, kam perkoduoti? Jei bučiau recenzente, prisikabinčiau dėl nereikalingo veiksmo 4u.gif
Tikiuosi, kad aiškiai paaiškinau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *plepute*: 26 sausio 2009 - 22:39
Sveikutes doh.gif

Rasau Jums pirma karta, nelabai zinau kaip teisingai susirasineti.
Turiu problema su SPSS anketu duomenu apdorojimu, diplominiam darbui.
Gal kas apsiimtu pagelbeti ir apdoroti duomenis, uz atlygi.
Taip pat gerai butu info apie SPSS. smile.gif
Parasykite: indrecai@mail.ru

Dekoju atsiliepusioms.
Atsakyti