Įkraunama...
Įkraunama...

SPSS programa

Sveikos supermamytes. smile.gif gal yra mokankciu naudotis SPSS programa schmoll.gif (apie ju versijas as nieko neismanau doh.gif ) ir norinciu uzsidirbti? as studijuoju magistranturoj, rasau magistrini, kurio tyrimas - kiekybinis, todel jo metu gautus duomenis reikia apdoroti butent SPSS programa. beda ta, kad as su matematika ir apskritai su visais skaiciais pykstuosi visa savo gyvenima blush2.gif biggrin.gif todel man vienai paciai atlikt tyrimines dalies skaiciavimus yra neiveikiamas dalykas. Taigi, gal yra galinciu ir norinciu uzsidirbti, padedant man susidoroti su tais nelemtais skaiciavimais. jei kas susidomejot, parasykit man, mano el. pastas :inga-85@hotmail.com
Atsakyti
QUOTE(giengiux @ 2008 12 01, 23:59)
Sveikos supermamytes. smile.gif  gal yra mokankciu naudotis SPSS programa schmoll.gif  (apie ju versijas as nieko neismanau doh.gif ) ir norinciu uzsidirbti? as studijuoju magistranturoj, rasau magistrini, kurio tyrimas - kiekybinis, todel jo metu gautus duomenis reikia apdoroti butent SPSS programa. beda ta, kad as su matematika ir apskritai su visais skaiciais pykstuosi visa savo gyvenima blush2.gif  biggrin.gif  todel man vienai paciai atlikt tyrimines dalies skaiciavimus yra neiveikiamas dalykas. Taigi, gal yra galinciu ir norinciu uzsidirbti, padedant man susidoroti su tais nelemtais skaiciavimais. jei kas susidomejot, parasykit man, mano el. pastas :inga-85@hotmail.com

Parasiau i el. pasta mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos merginos smile.gif labai labai reikia programos gal kas galetu atsiusti?
Atsakyti
QUOTE(bobausiukas @ 2008 12 03, 16:34)
sveikos merginos  smile.gif  labai labai reikia programos gal kas galetu atsiusti?

Sveika, siuo metu turiu 11.5 versija, parasyk man i AZ savo skype ir atsiusiu, nes daug uzima, tai el. pastu nelabai iseis.
Atsakyti
Jei laputaitexxx bus per daug užimta - galit kreiptis pagalbos į mane, jau ne pirmi metai merginoms iš SM padedu atlikti analizę SPSS ax.gif , be nusiskundimų mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, gal galetumete man kas padeti, man reikia atlikti namu darba su spss programa,aisku uz susitarta suma, prasau man rasyti i pasta: laura_mickeviciute@yahoo.co.uk
Atsakyti
QUOTE(Lauruciukas @ 2008 12 08, 19:00)
sveikos, gal galetumete man kas padeti, man reikia atlikti namu darba su spss programa,aisku uz susitarta suma, prasau man rasyti i pasta: laura_mickeviciute@yahoo.co.uk

Sveika,

Atsakiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laputaitexxx: 09 gruodžio 2008 - 09:39
negavau is taves jokio laiskucio smile.gif jei gali dar karteli persiusk

aciukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruciukas @ 2008 12 14, 14:51)
negavau is taves jokio laiskucio smile.gif jei gali dar karteli persiusk

aciukas smile.gif

Ok mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
As irgi noriu labai paprasyti..gal kas galetu padeti padaryti namu uzduoti su spss ar kokia kita panasia programa? Zinoma atsilyginciau! jei kam butu idomu, mano email yra
dovile111@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(Rasyte7 @ 2008 12 15, 23:59)
Sveikos,
As irgi noriu labai paprasyti..gal kas galetu padeti padaryti namu uzduoti su spss ar kokia kita panasia programa? Zinoma atsilyginciau! jei kam butu idomu, mano email yra
dovile111@yahoo.com

Atsakiau 4u.gif
Atsakyti
sweikos merginos... unsure.gif

ir man reikia to paties.. ax.gif kas galite uz pinigus paaiskinti, kaip naudotis spss ir kaip prognozuoti? ;( man reiktu, kad man paaiskintu kokius duomenis naudoti, kaip anketas apdoroti, kaip regresine analize padaryt ir t.t.... verysad.gif

parasykit kas i email vilmike@gmail.com..pasakysiu kokia mano tema... aiskiau susikalbesim.. blush2.gif

man nereikia, kad viska uz mane padarytu.. as labiau noriu, kad man padetu daryt.. aisku uz konsultacijas sumokesiu... nes as cia visiskai zalia ;( sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif

laukiu kuo greiciau atsakymu... doh.gif
Atsakyti