Įkraunama...
Įkraunama...

SPSS programa

Dar gal galėtumėt paaiškinti, kokios praktinės naudos aš galiu turėti iš standartinio nuokrypio? Ką jis man rodo? Kaip suprantu, sklaidą apie vidurkį. Bet kas yra gerai, koks jis turi būti, kad jau maža ar didelė sklaida būtų. 4u.gif
Atsakyti
sveikos,

as turiu nekuklu prasyma blush2.gif blush2.gif gal kuri nors turi tyrima jau atlikta spss programa ir galetu man atsiusti ax.gif ax.gif
as diplominiame naudosiu kokybini tyrima bet reik atsiskaityt betkoki tyrima su spss programa g.gif g.gif as net zalio supratimo neturiu apie ja schmoll.gif tiesa pasakius ir tikslo nera kisti i galva dalyko kurio neprireiks verysad.gif jei atsiras toks zmogutis tai jam labai labai labai labai aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
mano emeilas: zivile.liegyte@gmail.com

aciu dar karteli wub.gif
Atsakyti
na aš ir pasinaudosiu proga SPSS žinovių paklausti blush2.gif . Darbe ziuriu kaip vienos metodikos vienas atskiras bruožas susijes su kitos metodikos skale. Paskaiciavau Crosstabs'us ir palyginau vidurkius (ir gavau pavyzdziui kad emociniu problemu turintis vaikas nupiesia kokia nors seimos piesinio savybe kitaip, nei neturintis problemu vaikas). Sakykit, ka as dar galeciau paskaiciuot, palygint, nes kiti darbuose naudoja faktorines analizes, anovas, o as va tik Chi kvadrata paskaiciavau ax.gif kazkaip nesolidziai atrodo... ax.gif blush2.gif
Papildyta:
ypač laukiu atsakymo iš pleputės 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Kaip patikrinti skales klausimu homogeniskuma? ar vienos krypties klausimai? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shokoladka @ 2008 05 10, 22:23)
Kaip patikrinti skales klausimu homogeniskuma? ar vienos krypties klausimai?  doh.gif

Man labai padejo *plepute* thumbup.gif Buvau gilioj nevilty su bakalauriniu, reikejo per kelias dienas kazkokias priklausomybes ir prognozavima padaryt, tai ji man labai padejo.
Aciu tau *plepute* dar karteli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chicgirl @ 2008 05 29, 22:35)
Man labai padejo *plepute*  thumbup.gif Buvau gilioj nevilty su bakalauriniu, reikejo per kelias dienas kazkokias priklausomybes ir prognozavima padaryt, tai ji man labai padejo.
Aciu tau *plepute* dar karteli 4u.gif

Tikiuosi, kad sekmingai apsiginsi ir galesim pasveikinti tave su diplomu ax.gif
Atsakyti

Sveikutes, merginos, gal kuri galetu pagelbeti, reikia skubiai paskaiciuoti su SPSS programa anketele, aprasyti nereikia smile.gif))

QUOTE(*plepute* @ 2008 05 08, 13:35)
Jei vis nerandi kas padetu as galeciau paskaiciuoti, bet aprasyti tai nelabai (tiesiog neturiu tiek laiko) g.gif

Atsakyti
Labas vakaras... 4u.gif gal galetumete pasakyti is kur galima butu parsisiusti SPSS programa? g.gif
Atsakyti
[quote=Seila,2008 06 10, 20:17]
Labas vakaras... 4u.gif gal galetumete pasakyti is kur galima butu parsisiusti SPSS

Sveikutes visos,

Man kai reikejo sios programos, tai ji buvo internete, 2 savaites ja naudojiesi nemokamai, o veliau ji dingsta. Internetines svetaines,nepamenu, bet ieskojau per google, nurodant SPSS15 .

Be to, siame forume kazkokia mamyte buvo nurodziusi internet svetaines adresa, kur gali parsisiust nemokamai, reikia ziureti sio forumo pasisakymus gal 2005 ar tai 2006 metu.

Man vyras parsiunte 16 versija is interneto,kur mamyte nurodziusi buvo svetaine ir ji veike 14 dienu.15 ir 16 versija niekuo nesiskiria.Sekmes.
Atsakyti
Sveikos mamos, gal kuri galetu pasidalinti SPSS'u. Labai reikia ir labai busiu dekinga. ax.gif
Atsakyti
4u.gif man taip pat labai reikia sios programos. kaip ja gauti? ax.gif
Atsakyti
Apdoroju duomenis SAS arba SPSS programa, galite kreiptis. rolleyes.gif
Atsakyti