Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 30-tema

QUOTE(Gabii__ @ 2009 04 06, 14:48)
kad aptapyti, nereikia buti dailininku ar moketi piesti..visi per kursus buna priversti ta daryti pas mane..ir visi kiek pradzioje buna issigande, paskui nemato nieko sudetingo...

reiks pabandyt kada aciuks.gif
Atsakyti
Pritariu Gabii__, čia ne gabumų, o drąsos ir bandymų reikia...
Beje, tai ir patvirtinai, MamaKa, sakydama, kad reiks pabandyt...
Tai kaip galima tvirtinti, kad nesugebi, neturi ten kažkelintos gyslos ar dar ko, jei net nebandai? Ir mano tokia patirtis: atsistoji už nugaros, tvirtai sakai:"pirmyn"...ir kad matytumėt, kas prasideda doh.gif Ir gyslos, pasirodo, vietoj, ir rankos iš ten augusios, ir...sustabdyt negali... mirksiukas.gif
Drąsos!!! 4u.gif
Atsakyti
laba diena, esu pradedancioji ir turiu klausimeli viena, dekoruosiu lauko vazonus ir neissivaizduoju kokiu laku juos tepti, kad bet sezona lauke stovedami atlaikytu? vazonai bus moliniai plasmasiniai

QUOTE(bite @ 2009 04 06, 14:08)
Pritariu Gabii__, čia ne gabumų, o drąsos ir bandymų reikia...
Beje, tai ir patvirtinai, MamaKa, sakydama, kad reiks pabandyt...
Tai kaip galima tvirtinti, kad nesugebi, neturi ten kažkelintos gyslos ar dar ko, jei net nebandai? Ir mano tokia patirtis: atsistoji už nugaros, tvirtai sakai:"pirmyn"...ir kad matytumėt, kas prasideda doh.gif Ir gyslos, pasirodo, vietoj, ir rankos iš ten augusios, ir...sustabdyt negali... mirksiukas.gif
Drąsos!!! 4u.gif

thumbup.gif posmas nera ka ir bepriduti, paciai taip pat paragino o bijojau doh.gif nepasitikejau savimi
Atsakyti
gerai jau gerai, prižadu, kad pabandysiu biggrin.gif
nu bet piešt muset jau nebeišmoksiu, pakeverzot pakeverzoju, dar nukopijuot ką sugebu, nevisiems Dievulis po tiek pat gebėjimų atseikėja
o į kursus ir mokamus dar kokius nueičiau... dar šešėliuot norėčiau išmokt ir dar sagės domina... nu tikrai turiu kur tobulėt
Atsakyti
Sweikos. Gal galite pasidalinti savo patirtimi ar nuomone apie vienkomponenti ir dvikomponenti sendinima? Kuris paprasciau padaromas, su kuriuo darbeliai graziau atrodo, (beje gal galite parodyti pavyzdziu) ir t.t. ? Suprantu, kad kiekvienai savaip, taciau kokia jusu nuomone. Noreciau kuri pameginti, taciau nesinori pirkti abieju priemones, gal but nieko nesigaus, tai tik pinigelius bereikalo isleisiu ax.gif
Atsakyti
Gabii, zinau, kad naudoji BECKERIO laka.Sakyk, ar jis atsparus karsciui, noriu padekliukus lakuot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 04 06, 22:30)
Gabii, zinau, kad naudoji BECKERIO laka.Sakyk, ar jis atsparus karsciui, noriu padekliukus lakuot rolleyes.gif

nezinau kas ten ant pakuotes parasyta..bet vandeniniu bekerio laku lakuotas padeklas, puikiai laiko karstus puodelius..:)ir niekas nelimpa, ir jokiu demiu nelieka, reiskia tinka:)

as tai jau pasimetus tarp tu laku...kelis dabar turiu, bekerio pasibaige, nebezinau ar as vel jo noriu:))))bet lyg reikia..lyg kitas labiau patinka...nu siaubas..galetu buti vienas, ir lakuotumem juo:)))
Atsakyti
Čia pradedantiesiems turėtų praverst mirksiukas.gif - sukėliau į puslapėlį naujus fotoreportažus su aprašymais:
apie sendinimą su vaškine kreidele - "paukščiuko" paveikslėlis;
ir apie "retro" - "magnolijų" dėžutė
4u.gif
Atsakyti
Ojoj, užtaikei abu kartus ant manes, priimu komplimentus, bet padėklas žiaurus gavosi lotuliukas.gif jau tokio seno dar nebuvau padarius smile.gif

If, o alkoholinis lakas tik spec. būna ? gavoju, ar ar beturi sendintojo Vilniuje, kai toks populiarus ?
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2009 04 06, 14:44)
laba diena, esu pradedancioji ir turiu klausimeli viena, dekoruosiu lauko vazonus ir neissivaizduoju kokiu laku juos tepti, kad bet sezona lauke stovedami atlaikytu? vazonai bus moliniai plasmasiniai

negi niekas nedarete?
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2009 04 07, 07:53)
negi niekas nedarete?

sitas klausimas ir mane domintu,nes dabar nulakavau atspariu dregmei ir viskas
Atsakyti
as nedariau vazonu bet kazkaip galvoju, kad yra laku lauko darbams skirtu g.gif
Atsakyti