kad aptapyti, nereikia buti dailininku ar moketi piesti..visi per kursus buna priversti ta daryti pas mane..ir visi kiek pradzioje buna issigande, paskui nemato nieko sudetingo...
Pritariu Gabii__, čia ne gabumų, o drąsos ir bandymų reikia... Beje, tai ir patvirtinai, MamaKa, sakydama, kad reiks pabandyt... Tai kaip galima tvirtinti, kad nesugebi, neturi ten kažkelintos gyslos ar dar ko, jei net nebandai? Ir mano tokia patirtis: atsistoji už nugaros, tvirtai sakai:"pirmyn"...ir kad matytumėt, kas prasideda Ir gyslos, pasirodo, vietoj, ir rankos iš ten augusios, ir...sustabdyt negali... Drąsos!!!
laba diena, esu pradedancioji ir turiu klausimeli viena, dekoruosiu lauko vazonus ir neissivaizduoju kokiu laku juos tepti, kad bet sezona lauke stovedami atlaikytu? vazonai bus moliniai plasmasiniai
QUOTE(bite @ 2009 04 06, 14:08)
Pritariu Gabii__, čia ne gabumų, o drąsos ir bandymų reikia...
Beje, tai ir patvirtinai, MamaKa, sakydama, kad reiks pabandyt...
Tai kaip galima tvirtinti, kad nesugebi, neturi ten kažkelintos gyslos ar dar ko, jei net nebandai? Ir mano tokia patirtis: atsistoji už nugaros, tvirtai sakai:"pirmyn"...ir kad matytumėt, kas prasideda Ir gyslos, pasirodo, vietoj, ir rankos iš ten augusios, ir...sustabdyt negali...
Drąsos!!!
gerai jau gerai, prižadu, kad pabandysiu nu bet piešt muset jau nebeišmoksiu, pakeverzot pakeverzoju, dar nukopijuot ką sugebu, nevisiems Dievulis po tiek pat gebėjimų atseikėja o į kursus ir mokamus dar kokius nueičiau... dar šešėliuot norėčiau išmokt ir dar sagės domina... nu tikrai turiu kur tobulėt
Sweikos. Gal galite pasidalinti savo patirtimi ar nuomone apie vienkomponenti ir dvikomponenti sendinima? Kuris paprasciau padaromas, su kuriuo darbeliai graziau atrodo, (beje gal galite parodyti pavyzdziu) ir t.t. ? Suprantu, kad kiekvienai savaip, taciau kokia jusu nuomone. Noreciau kuri pameginti, taciau nesinori pirkti abieju priemones, gal but nieko nesigaus, tai tik pinigelius bereikalo isleisiu
nezinau kas ten ant pakuotes parasyta..bet vandeniniu bekerio laku lakuotas padeklas, puikiai laiko karstus puodelius..:)ir niekas nelimpa, ir jokiu demiu nelieka, reiskia tinka:)
as tai jau pasimetus tarp tu laku...kelis dabar turiu, bekerio pasibaige, nebezinau ar as vel jo noriu:))))bet lyg reikia..lyg kitas labiau patinka...nu siaubas..galetu buti vienas, ir lakuotumem juo:)))
Čia pradedantiesiems turėtų praverst - sukėliau į puslapėlį naujus fotoreportažus su aprašymais: apie sendinimą su vaškine kreidele - "paukščiuko" paveikslėlis; ir apie "retro" - "magnolijų" dėžutė
laba diena, esu pradedancioji ir turiu klausimeli viena, dekoruosiu lauko vazonus ir neissivaizduoju kokiu laku juos tepti, kad bet sezona lauke stovedami atlaikytu? vazonai bus moliniai plasmasiniai