Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 30-tema

QUOTE(Gabii__ @ 2009 04 06, 10:27)
tikrai nedek sendinimo..jo cia visai nereikia, ir uzgos visa grozi iskarpyta, geriau dar su tom spalvom kazka gali jei norisi pateplioti:)
ir gal sidabrines nebedek spalvos..verskis su auksu ir juoda:)

as galvojua gal tik vietomis kur ne kur pasendint su dvikomponencui ir itrint kokiu juodu..bet jeigu ne, tada ne... thumbup.gif
Atsakyti
jau vietomis tai tikrai nedek...vietomis sendinimas isvis be rysio...sitaip daiktai nesensta, tik kicas gausis ir visur perkrauta...geriau maziau nei perdaug:)
Atsakyti
QUOTE(innguta @ 2009 04 06, 10:21)
Sveikutes, pradejau daryt vazoneli, dar aisku nepabaigtas, klijuot, lakuot ir t.t. reikia, dar zadu gal kokius strichus juodus kur ne kur padet, bet noriu jusu kaip profiu paklausti, ar verta man cia ant deti dvikomponenti? ir kokia tada spalva patartumet itrinti?

pati renkuosi tarp situ: juoda, auksas, sidabras.

darau vazoneli mamai ir labai bijau sugadinti, nes tiek darbo idejau, ant pirstu nuospaudos nuo karpymo  doh.gif

Sendinimo nedėčiau, specialiu kontūru arba akriliniais juodais dažais medinio smaigelio pagalba kai kur apie tuos ornamentus pataškuočiau, tuos taškelius dar galima paantrinti auksu...Tokiu būdu apsijungtų pasirinktos spalvos (juk jau yra juoda).
Sendinimas vietomis, mano nuomone, tinka tik vienkomponenčiui ir tai labai gerai viską apgalvojus.
O jei jau kartais dvikomponentis nugalės mirksiukas.gif , gaila, negaliu pabandyti, dabar šalia neturiu, daryčiau eksperimentą...Įtrinčiau aliejiniais dažiukais, maišydama juodą su auksu. Kitas spalvas taip maišau, viskas puikiai gaunasi, nėra nieko geriau, bet juoda...ji iš "piktos" suodžių giminės mirksiukas.gif , reiktų būtinai pabandyt...
Ir dar klausimas - o kodėl karpei? Pagarba, žinoma, Tavo pasišventimui, tačiau ar netiko klijavimas išplėšytais fragmentais?
Atsakyti
noriu pasiteirauti patyrusių nuomonės, apie servetėlės išplėšymą su dantų krapštuku jau ant daikto, čia tipo gerai ar nea g.gif nes matau, kad dažniausiai kalba eina apie iškarpymą ir išplėšymą sausos servetėlės
Atsakyti
o kam ten knibinetis jau priklijuota? plius sitaip plesant atkeli krastus, ir jie gaunasi labiau matomi, nei isplesius sausa ir priklijavus.
aisku kiekvieno pasirinkimas kaip jam patogiau
Atsakyti
[quote=Gabii__,2009 04 06, 13:59]
kursuose mokino "knibinėtis" lotuliukas.gif tai ir knibinėjuos lotuliukas.gif
o tai nelabai isivaizduoju kaip išplėšyt kokį ploną pvz. gėlės kotuką g.gif

jo priklijuotą ir kol šlapias dar, krapštai krapštai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaKa: 06 balandžio 2009 - 13:06
as tai pirstais sausas visai plesau..net smulkias, man kazkaip nesukelia nepatogumo..bet jei sunku...gali pasiimti plona teptuka, suvilgius su vandeniu..apibrauuki ten kur mazdaug noretum plesti...plona linija suslampa, ir su pirstais nutrauki:)
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2009 04 06, 11:58)
Sendinimo nedėčiau, specialiu kontūru arba akriliniais juodais dažais medinio smaigelio pagalba kai kur apie tuos ornamentus pataškuočiau, tuos taškelius dar galima paantrinti auksu...Tokiu būdu apsijungtų pasirinktos spalvos (juk jau yra juoda).
Sendinimas vietomis, mano nuomone, tinka tik vienkomponenčiui ir tai labai gerai viską apgalvojus.
O jei jau kartais dvikomponentis nugalės mirksiukas.gif , gaila, negaliu pabandyti, dabar šalia neturiu, daryčiau eksperimentą...Įtrinčiau aliejiniais dažiukais, maišydama juodą su auksu. Kitas spalvas taip maišau, viskas puikiai gaunasi, nėra nieko geriau, bet juoda...ji iš "piktos" suodžių giminės mirksiukas.gif , reiktų būtinai pabandyt...
Ir dar klausimas - o kodėl karpei? Pagarba, žinoma, Tavo pasišventimui, tačiau ar netiko klijavimas išplėšytais fragmentais?

ok supratau. nesendinsiu thumbup.gif pataškuosiu ar kaip nors pabraižysiu.

karpiau, nes pabandžiau vieną gėlytę plėšyti tai man nelabai patiko, nes bijojau plėšdama suplėšyt, kadangi ant servietelės jos arti viena kitos, ir labai matosi popierius priklijavus, todėl nusprendžiau karpyti. mirksiukas.gif

Atsakyti
cia siaip ateiciai...kad nesimatytu priklijuoto popieriaus, nesvarbu kad balta ant balto dedi (ta balta gali skirtis), paimi ir ant virsaus pritapai ta pacia balta...
Atsakyti
užtai kai pasiknibinėji nieko tapyt nereikia
man asmeniškai su tapyba ir piešimu laaaaaaaabai prastai
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 04 06, 13:14)
cia siaip ateiciai...kad nesimatytu priklijuoto popieriaus, nesvarbu kad balta ant balto dedi (ta balta gali skirtis), paimi ir ant virsaus pritapai ta pacia balta...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
kad aptapyti, nereikia buti dailininku ar moketi piesti..visi per kursus buna priversti ta daryti pas mane..ir visi kiek pradzioje buna issigande, paskui nemato nieko sudetingo...
Atsakyti