Sveikos,
Labai man reikia Jusu patarimo. Noriu pasidaryti sau sage is dekupazo, taciau kiek apvaikstinejau sagu parduotuviu, jokiu spec sagu negavau. Gal galit pasakyti, kurios darete, kur gavot sages, kurias nudekoravote? Labai labai prasau padekit:)
QUOTE(bbg23 @ 2009 04 04, 20:20)
Sveikos,
Labai man reikia Jusu patarimo. Noriu pasidaryti sau sage is dekupazo, taciau kiek apvaikstinejau sagu parduotuviu, jokiu spec sagu negavau. Gal galit pasakyti, kurios darete, kur gavot sages, kurias nudekoravote? Labai labai prasau padekit:)
Pati asmeniskai nedariau,bet drauge is pradziu is modelino sage pasidare o tada dekupazino..
QUOTE(bbg23 @ 2009 04 04, 18:20)
Sveikos,
Kaune Creativoj yra sagėms pagrindų medinių.
QUOTE(IF... @ 2009 04 04, 12:26)
Išmėginau dvikomponetį "Retro", įtrūkimai įtrinti su bitumu ,lakuot reikia alkoholiniu laku. Dar maloniai nustebino auksinė pasta, kvepianti apelsinais
baikit gundyt su tais Retro labai gražus skilimas
klausimas - kur pirkai auksinę pastą? (čia pasta tai tas bitumas???)
Pradejau dekupazinti pjaustymo lentutes, patepiau laku,kuris turetu suteikti skilinejimo efekta,bet kad labai jau smulkutis skilinejimas gavosi...ar cia turi reiksmes tam to lako rusis ar tiesiog pavirsius "nesileidia skaldomas"?
Veja, kaip parduotuve vadinasi?
Kokioj gatvej ir ar sekmadieny dirba?
Ryt kaip tik mano draugas is kauno gryzta, paprasyciau, kad nupirktu..
Papildyta:
Aaa, jau radau ta aprduotuve, tik mane domina, ar ryt jie dirba, ar ne.
Kokioj gatvej ir ar sekmadieny dirba?
Ryt kaip tik mano draugas is kauno gryzta, paprasyciau, kad nupirktu..
Papildyta:
QUOTE(bbg23 @ 2009 04 04, 19:59)
Sekmadieniais Creativa nedirba...turbūt nei viena tokio pobūdžio parduotuvėlė sekmadieniais nedirba
[quote=IF...,2009 04 04, 11:26]
Išmėginau dvikomponetį "Retro", įtrūkimai įtrinti su bitumu ,lakuot reikia alkoholiniu laku. Dar maloniai nustebino auksinė pasta, kvepianti apelsinais
O ar butinai reikia lakuot alkoholiniu laku ? Jis baisiai smirda? O jeigu akriliniu?
O ar butinai reikia lakuot alkoholiniu laku ? Jis baisiai smirda? O jeigu akriliniu?
Būtinai lakuoti alkoholiniu laku.Nieko čia nepadarysi kad smirda Ir patarčiau nebandyti akrilinio (sakau iš patirties )
QUOTE(IF... @ 2009 04 04, 12:26)
labai grazu, istikruju
Papildyta:
QUOTE(Gabii__ @ 2009 04 04, 00:34)
IRR - labai aciu uz info:) kaip tik ryt kaune bus galimybe prasinest pro SAVA:)
ir bytent zaidimai lekstes domina:))nors ir ne i tema:)))
ir bytent zaidimai lekstes domina:))nors ir ne i tema:)))
nu nors kam buvau naudinga
QUOTE(IF... @ 2009 04 04, 11:26)
Išmėginau dvikomponetį "Retro"...
Fantastiškas darbas O dar magnooolijos...jos tokios ypatingos...
Ir..."retro"...
Na, žinoma, nei magnolijos, nei "retro" savaime nieko nereiškia...jiems pasisekė papulti į teisingas rankas...
Sveikos dekupazintojos
As su pora pribrendusiu klausimeliu.
Pirmas niekur nerandu pirkt pusryciu stalelio (kur ant lovos galima pusryciaut) pirkt, kazkada maciau jusu pagyru puode dekupazuotus laabai noreciau ir as
Antras klausimas is mano nesekmiu auksuoti.. Esu bandzius ir purskiamus auksinius dazus ir ta pudra radijatoriams (Lacheses patarimas ) bet uzlakavus vistiek pasidaro geriausiu atveju murzinas varis
Artmanijoj maciau pora darbeliu su aukso pasta (atrodo taip vadino) bet neturejo jos tuo metu. Isduokit kaip jus darot
As su pora pribrendusiu klausimeliu.
Pirmas niekur nerandu pirkt pusryciu stalelio (kur ant lovos galima pusryciaut) pirkt, kazkada maciau jusu pagyru puode dekupazuotus laabai noreciau ir as
Antras klausimas is mano nesekmiu auksuoti.. Esu bandzius ir purskiamus auksinius dazus ir ta pudra radijatoriams (Lacheses patarimas ) bet uzlakavus vistiek pasidaro geriausiu atveju murzinas varis
Artmanijoj maciau pora darbeliu su aukso pasta (atrodo taip vadino) bet neturejo jos tuo metu. Isduokit kaip jus darot