Aš ne į temą bet kartoju žinutę iš servetėlių temos, gal daugiau kas pamatys
bet labai labai labai reikia šių poros servetėlių
gal kas turit? (naudojos sobieskos albumu nepyk )
man reiktų to didesnių 33x33 formato, bet ir 25x25 imčiau
labai reikia, neradau jų niekur Kaune
Sobieska, matau nėr albume pas tave jos su žvaigždutėm, bet gal vigi talkintum? :rolleyes
o kas dėl lako, tai naudoju tą kur labai man patinka, bet susipyliau į majonezo stiklainiuką, kad užsukamas dangtelis būtų ir pavadinimo nė bum bum o jau baigias, nežinau ką darysiu
QUOTE(Salne @ 2009 04 22, 11:02)
Naudoju štai tokį..
Tik atidžiai rinkis, kad netyčia dažų nenusipirktum..Ieškok skaidraus dangtelio..ir žiūrėk, kad būtų užrašyta Klarlack..
Tiesa...čia kažkas vis ieškojo dvikomponenčio sendintojo.."Lefranc & Burgeois" firmos...Tai jo šiandien mačiau Vilniuje..vienoje parduotuvėje..Ji daugiau prekiauja priemonėmis scrapbookingui..bet yra pirkti ir įvairiausių dažų, teptukų galybė, ir va sendintojų tų yra ir vienkomponenčių ir dvikomponenčių..Parduotuvė
Va toks dvikomponentis:
Tik atidžiai rinkis, kad netyčia dažų nenusipirktum..Ieškok skaidraus dangtelio..ir žiūrėk, kad būtų užrašyta Klarlack..
Tiesa...čia kažkas vis ieškojo dvikomponenčio sendintojo.."Lefranc & Burgeois" firmos...Tai jo šiandien mačiau Vilniuje..vienoje parduotuvėje..Ji daugiau prekiauja priemonėmis scrapbookingui..bet yra pirkti ir įvairiausių dažų, teptukų galybė, ir va sendintojų tų yra ir vienkomponenčių ir dvikomponenčių..Parduotuvė
Va toks dvikomponentis:
Salne, o neuzmatei kiek kainuoja sitas dvikomponentis? Ir koks jo kiekis ten?
Acius
Jennifer, as va tokia patina turiu kaip auksciau, kur aistukas idejo toj foto, tik mano ruda patina, uz ja mokejau ~11lt
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 04 23, 14:54)
Aš irgi naudoju šitą laką, man su juo lengva dirbti, tolygiai tepasi, be to dėžutės niekada nelimpa. Bet galvoju pabandyti naują laką, norėčiau matinio, bet girdėjau, kad nuo kai kurių matinių lakų darbai atrodo kaip plastmasiniai, todėl ir klausiau merginų, kurios naudoja matinius lakus, ar taip yra ir kokius lakus naudoja.
Jeigu nori matinio, tai yra tos pačios firmos tik ne žaliu, o mėlynu dangteliu Draugė man kaip tik davė pamėginti, nu žinok man jis geriau atrodo, nei žaliu dangteliu.
QUOTE(Globusyte @ 2009 04 23, 16:06)
Ką pasakytumėt apie šį laką (man jį šiandien rekomendavo kaip naują ir tinkamą RETRO)
http://www.tegra.lt/...rsal_enamel/559
http://www.tegra.lt/...rsal_enamel/559
Kur galima jį įsigyti ir kokia kaina?
QUOTE(violence @ 2009 04 23, 17:18)
man reiktų to didesnių 33x33 formato, bet ir 25x25 imčiau
Mačiau, bet Vilniuj CUP'e, "Gerose akyse"
QUOTE(Mercredi @ 2009 04 23, 16:47)
Mačiau, bet Vilniuj CUP'e, "Gerose akyse"
tai kad aš iš kauno bet ačiū labai jei nerasiu šiaip, prašysiu, kad nupirktų ir atsiūstų
QUOTE(violence @ 2009 04 23, 17:55)
tai kad aš iš kauno bet ačiū labai jei nerasiu šiaip, prašysiu, kad nupirktų ir atsiūstų
Beje, turiu omeny tą su citrinom, pirmosios nepastebėjau, tad gal ten ir nėra.
QUOTE(aistukas @ 2009 04 23, 17:27)
Salne, o neuzmatei kiek kainuoja sitas dvikomponentis? Ir koks jo kiekis ten?
Acius
Acius
O žinok..net nepagalvojau į kainą pasižiūrėti..O kiekis tai nedidelis..lyg po 75ml kiekvienas buteliukas..
QUOTE(Žydraakė @ 2009 04 23, 17:40)
Jeigu nori matinio, tai yra tos pačios firmos tik ne žaliu, o mėlynu dangteliu Draugė man kaip tik davė pamėginti, nu žinok man jis geriau atrodo, nei žaliu dangteliu.
7,50 "pasidaryk pats". Šiandien pirkau...
yra ir ta kita VCUPe (bent jau buvo antradienį)
sveikos mergytes,
labai reiktu serveteles su G. Klimto gyvybes medziu. gal kaunietes kas nors turit? labai skubu. labai labai ieskau.
dekoju is anksto
parasykit prasau I AZ
labai reiktu serveteles su G. Klimto gyvybes medziu. gal kaunietes kas nors turit? labai skubu. labai labai ieskau.
dekoju is anksto
parasykit prasau I AZ
Aistukas: 47 lt (visas rinkinys)...Aš klausiau apie patiną, tai man parodė šį rinkinį...
QUOTE(efauto @ 2009 04 23, 16:30)
Jennifer, as va tokia patina turiu kaip auksciau, kur aistukas idejo toj foto, tik mano ruda patina, uz ja mokejau ~11lt
Aišku, na aš ryt vakare pasistengsiu foto įdėti to sendintojo ir patinos
Papildyta:
QUOTE(Gema 2 @ 2009 04 23, 17:40)
sveikos mergytes,
dekoju is anksto
parasykit prasau I AZ
dekoju is anksto
parasykit prasau I AZ
yra šita servetėlė senamiesčio parduotuvėlėje Hobby centras, šalia creativos Daukšos20
Ryt ten būsiu, jei nori prigriebsiu, tik su perdavimu sudėtingiau, gal netgi į tą parduotuvėlę tau pačiai būtų patogiau ir greičiau nubėgti