Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 30-tema

kaip gražu pas Sirse666 , žalia ir dar saulutės wub.gif wub.gif wub.gif
laikraštinę daryčiau su tokiomis magnolijomis kaip pas If dežutė http://www.decoartel.../naujiena1.html ir dar ten geras aprasymas apie retro.

taip pat gražiai, bent man, atrodytų tik nudažyta ir pasendinta, patrinta tamsiau kampai ir po to dvikomponenčiu, daugiau nieko.
Atsakyti
Nu jūs man pagelbėkit g.gif Lakai yra:
sintetiniai (čia tas purškiamas su liūtu)
dispersiniai (čia kaip suprantu akrilinis skaitosi, turiu tokį iš Senukų)
dar apie alkoholinį išskaičiau, kas čia per lakas g.gif
Atsakyti
Kiek žinau yra dvi pagrindinės lakų rūšys:
-Akriliniai (vandens pagrindu
-Tirpikliniai (alkidiniai, vaitspiritiniai)

Sintetinis irgi yra tirpiklinis... Tik jo sudėtis ir konsistencija skiriasi... Čia aš taip itin trumpai noriu pasakyt. Nes kaip žinia, kiekviena firma turi savo sudėtis ir lakų savybes...

Tie greit džiūna, o antrieji "smirda" ir lėtai džiūna.
Atsakyti
pataisysiu tik..ne visi sintetiniai smirdantys dziusta ilgai..kaikurie net greiciau nei akriliniai:)
Atsakyti
QUOTE(Zlata @ 2009 04 22, 16:39)
Aš jau pagalvojau kad reik atskiros temos apie lakus, nes cia tiek plonybių ir vingrybių su jais... doh.gif

Turiu pasiūlymą: kadangi temelė apie klijus dekupažui apytuštė ir pamiršta nusistūmė kaži kur http://www.supermama...?...401254&st=0 beliktų tik pervadinti- klijai, dažai, lakai dekupažui. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2009 04 22, 16:58)
Nežinau blush2.gif  Todėl ir paklausiau, ar kalbant apie sintetinį Johnstones laką, turėtas galvoje vaitspiritinis (kas žino, gal dar koks yra?) Klausimo tikslas buvo įsitikinti, ar apie tą patį laką kalbame, o ne gilintis į chemiją.

Viskas aišku, aš galvojau, gal vaitspiritinis mažiau smirdi nei sintetinis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 04 22, 11:56)
merginos gal kas turi dvikomponenti idea sendintoja? kazko as su juo nesuprantu,ar jis taip ilgai dziuna ar kas jau atrodo matos sklilimas viskas grazu,itrinu ju firmos patina ir ''s''(atsiprasau uz issireiskima) gaunas viskas susivelia,gal kas turi megino zinot kaip su juo elgtis nes maciau siaip darba vienoj parduotuvej skyla jis graziai,bet kazkas negerai,jau praejo dvi paros o jis vis dar limpa,instrukcija tik italiskai,tai nieko nesuprantu smile.gif siaip sios firmos produkcija visada buvau patenkintambet su tuo sendinimu kazko nepagaunu,gal kas meginot?

o tu apie si sendintoja kalbi? user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 04 22, 20:07)
pataisysiu tik..ne visi sintetiniai smirdantys dziusta ilgai..kaikurie net greiciau nei akriliniai:)

Dažnai tai rašo, kad jie džiūna ilgai, bet realiai tai palietus labai gan greitai nebelimpa... O apie kurį kalbi, gal apie tą Stamperia purškiamą? Man jis labai staigiai džiuvo.
Atsakyti
Susinervinau, tai kodėl mano sintetinis su liūtu iš Senukų nedraugauja su Retro mad.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 04 23, 10:49)
Dažnai tai rašo, kad jie džiūna ilgai, bet realiai tai palietus labai gan greitai nebelimpa... O apie kurį kalbi, gal apie tą Stamperia purškiamą? Man jis labai staigiai džiuvo.

as apie masinini sneku:)
QUOTE(Žydraakė @ 2009 04 23, 10:53)
Susinervinau, tai kodėl mano sintetinis su liūtu iš Senukų nedraugauja su Retro mad.gif

o kodel nedraugauja?jis draugauja...tik reikia ilgiau laukti kol isdzius ir tada tik dirbti, ar kas atsitiko?
Atsakyti
Merginos, gal žinote kokią programėlę, kuri sumažina paveiksliuką? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 04 23, 12:44)
Merginos, gal žinote kokią programėlę, kuri sumažina paveiksliuką?  smile.gif

Kai nenaudojau Picasaweb nuotraukų tvarkyklės, naudojausi tokia programėle http://www.imageresi...om/download.php
nedaug vietos kompe užima wink.gif
Atsakyti