nu gi, ta kur buvo foto ikelta su liutu:)
ir taip sakau po lekstes padarymo..drauge padare su juo, as su kitu,,,viskas daugiau tas pats deta...man neskilo daugiau, jai suskilo taip kaip ir sotile.
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 04 22, 14:07)
Man neatidaro.
pabandyk nusikopijuot ta nuoroda ir tada per google pasileist,nes kitaip neleidzia ikelt man,cia apie ivairiu priemoniu sendinimus instrukcijos visos ir ivertinimai
QUOTE(Gabii__ @ 2009 04 22, 13:09)
nu gi, ta kur buvo foto ikelta su liutu:)
ir taip sakau po lekstes padarymo..drauge padare su juo, as su kitu,,,viskas daugiau tas pats deta...man neskilo daugiau, jai suskilo taip kaip ir sotile.
Aš tuo pačiu vadinasi purškiu
Gabii, o su kokiu tu kitu darei? Gal galima nuorodą ir kainą
masininis yra toks...kaina apie 12 lt, buna prie masinu prekiu...
tik jei purskiat namie, ir yra mazu vaiku, siulyciau jo nenaudoti...ji purskiu su apsaugom..ir veidui ir rankom..nes ant odos patekus, toks jausmas kad oda nusilups:)))))
tik jei purskiat namie, ir yra mazu vaiku, siulyciau jo nenaudoti...ji purskiu su apsaugom..ir veidui ir rankom..nes ant odos patekus, toks jausmas kad oda nusilups:)))))
QUOTE(Gabii__ @ 2009 04 22, 14:02)
masininis yra toks...kaina apie 12 lt, buna prie masinu prekiu...
Jetus, nu tas dekupažas vieni nuostoliai ir vienos bėdos
O dar prie lakų temos: bet is principo tas purškiamas lakas su liūtu tinka kamštiniams padėkliukams lakuot? Na tinka jis, kad ant jo bus dedamas karštas puodukas
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 04 22, 13:58)
merginos ziurekit kokia nuoroda radau gal kam bus idomu
My Webpage
p://www.decoupage-in.ru/forum/viewtopic.php?t=12&postdays=0&postorder=asc&start=0
My Webpage
p://www.decoupage-in.ru/forum/viewtopic.php?t=12&postdays=0&postorder=asc&start=0
Patikslinu, nes nurodytu neatidaro http://www.decoupage...c...asc&start=0
QUOTE(lebut @ 2009 04 22, 15:13)
aciu,meginu dabar kaip tik ideos dvikomponenti is siu aprasymu ziuresim kas gausis
QUOTE(bite @ 2009 04 22, 14:06)
Nežinau, ar vaitspiritinis lakas gali būti vadinamas sintetiniu, tačiau, kaip supratau, kalbi būtent apie vaitspiritinį?
O kuo skiriasi sintetinis lakas nuo vaitspiritinio?
Aš jau pagalvojau kad reik atskiros temos apie lakus, nes cia tiek plonybių ir vingrybių su jais...
Sveikos, merginos,
As cia visai ne i tema, bet nesugalvojau, kur daugiau galeciau paklausti patarimo. Stai sendaikciu turguj uz juokinga kaina nusipirkau zurnalu laikikli, lentynele - nezinau kaip cia tiksliai ivardint.
Taciau dabar suku galva, kaip ji apdekupazint, nes tai paskirciai ir pirkau. Noreciau ji padaryt sviesu.
Gal patartumet kokius motyvus, Jusu akim ziurint, butu grazu panaudot, kaip tiktu sendint, o gal visai netiktu. As pasimetus...
Buciau labai dekinga.
As cia visai ne i tema, bet nesugalvojau, kur daugiau galeciau paklausti patarimo. Stai sendaikciu turguj uz juokinga kaina nusipirkau zurnalu laikikli, lentynele - nezinau kaip cia tiksliai ivardint.
Taciau dabar suku galva, kaip ji apdekupazint, nes tai paskirciai ir pirkau. Noreciau ji padaryt sviesu.
Gal patartumet kokius motyvus, Jusu akim ziurint, butu grazu panaudot, kaip tiktu sendint, o gal visai netiktu. As pasimetus...
Buciau labai dekinga.
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 04 22, 15:22)
O kuo skiriasi sintetinis lakas nuo vaitspiritinio?
Nežinau Todėl ir paklausiau, ar kalbant apie sintetinį Johnstones laką, turėtas galvoje vaitspiritinis (kas žino, gal dar koks yra?) Klausimo tikslas buvo įsitikinti, ar apie tą patį laką kalbame, o ne gilintis į chemiją.
QUOTE(Zlata @ 2009 04 22, 16:39)
Aš jau pagalvojau kad reik atskiros temos apie lakus, nes cia tiek plonybių ir vingrybių su jais...
atidaryk, tikrai bus naudos