Išmėginau dvikomponetį "Retro", įtrūkimai įtrinti su bitumu ,lakuot reikia alkoholiniu laku. Dar maloniai nustebino auksinė pasta, kvepianti apelsinais
Didesnės nuotraukos ČIA
QUOTE(irisas @ 2009 04 03, 23:10)
turiu ir aš tokį klausimėlį
pasendinau su Sotille, trūko, viskas tvarkoj. įtryniau skilimus, užpuškiau laku - dingo įtrinimas net nesimato trūkio kažin antrą kartą sendinima turbūt nelabai galima
pasendinau su Sotille, trūko, viskas tvarkoj. įtryniau skilimus, užpuškiau laku - dingo įtrinimas net nesimato trūkio kažin antrą kartą sendinima turbūt nelabai galima
dar laukiu jūsų patarimų
QUOTE(IF... @ 2009 04 04, 12:26)
Išmėginau dvikomponetį "Retro", įtrūkimai įtrinti su bitumu ,lakuot reikia alkoholiniu laku. Dar maloniai nustebino auksinė pasta, kvepianti apelsinais
Fantastiška dežutė.. ..
gražios labai labai abi dėželės, bet kodėl čia rodotės, o ne pagyrų puode?
QUOTE(spurrga @ 2009 04 04, 15:51)
Dėl spausdinimo ant ryžinio popieriaus...
Aš spausdinau net ir ant paprasto popieriaus ir gana neblogai gavosi, na, bent man taip atrodo Tai vienas pirmų darbelių...
Demonstruoju:
Aš spausdinau net ir ant paprasto popieriaus ir gana neblogai gavosi, na, bent man taip atrodo Tai vienas pirmų darbelių...
Demonstruoju:
oho koks grozis
reiks bandyt matyt ne tik serveteles
norejau paklaust, jei tarkim ant medinio pavirsiaus noriu klijuoti servetele, bet noriu kad liktu ta medzio spalva, na nenoriu dazyt, tai reik kokio sluoksnio lako ar pan, ar tiesiai ant medzio klijuoti?
Klijuoji tiesiai ant medžio
IF.. labai grazi dezute!! super!! tik as noriu paklausti, is kur gavai bitumo? ar is kokios specelizuotos parduotuves, ar jo galima gauti ir senukuose?
QUOTE(IF... @ 2009 04 04, 11:26)
Didesnės nuotraukos ČIA
Didesnės nuotraukos ČIA
Labai dailu
IF, labai dailu, nuostabu , ...uuu , jaučiu ir man to lako greitai prireiks
IF, jau dėžutė-papuošalinė ...... . Tikriausiai ten pritapei dar?