QUOTE(bite @ 2009 04 21, 23:02)
Merginos, man kilo mintis (būna gi )
Beckeriui nepatinka kažkas iš...Mano įtrynimai - aliejiniai. Ir dar sintetinis purškiamas...
Va, kažkas iš šitų dalykų nedera su laku. Pažiūrėjau, dar kyla lakas...
O apie daiktą per 3val. ...Nė su šautuvu, įremtu šonan nedaryčiau. Tie mano daiktai daryti savaitę. Ingusia31, o Tu turi seniai darytų darbų? Ir viskas OK?
Kad taip visiškai palygint galėtume: akrilas, spausdintas paveikslėlis, applicraftas, aliejinis įtrynimas, sintetinis purškiamas, beckeris. Gal spausdintas motyvas neatlaiko tempimo jėgų?
Negaliu nurimt, patinka man tas lakas
Beckeriui nepatinka kažkas iš...Mano įtrynimai - aliejiniai. Ir dar sintetinis purškiamas...
Va, kažkas iš šitų dalykų nedera su laku. Pažiūrėjau, dar kyla lakas...
O apie daiktą per 3val. ...Nė su šautuvu, įremtu šonan nedaryčiau. Tie mano daiktai daryti savaitę. Ingusia31, o Tu turi seniai darytų darbų? Ir viskas OK?
Kad taip visiškai palygint galėtume: akrilas, spausdintas paveikslėlis, applicraftas, aliejinis įtrynimas, sintetinis purškiamas, beckeris. Gal spausdintas motyvas neatlaiko tempimo jėgų?
Negaliu nurimt, patinka man tas lakas
As tikrai turiu toki derini: paveiksliukas rasaliniu, purkstas is abieju pusiu sintetiniu, tada akrilas ir beceris. Sintetinis yra bet sendinimo ir aliejaus nera