Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 30-tema

bite Ingusia31 labai dėkoju už informaciją 4u.gif
Aš vis galvojau ką tie skaičiukai reiškia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 21 balandžio 2009 - 21:14
Jennifer, manau, gal tegul Ingusia31 pataria lako sluoksnių skaičių...
Beje, rimtai, auksaranke, pasakyk, kiek maksimaliai beckeriu lakavai sluoksnių? Kokios trukmės džiovinimas tarp sluoksnių? Šveiti jį?
Atsakyti
as nesakau kad jis blogas..ir mielai paieskociau pati savo darbe kazkokiu klaidu...bet praejo lygiai 9 menesiai..pastebejau praeita savaite...kadangi ta daikta tenka paciupineti bent karta i savaite, prie kelias savaies to nebuvo...o dabar lyg luptusi....tepta sluoksniu gal 4-5, nebepamenu gerai.kitu darbu su juo lakuotu nepastebejau....nzn....siaip man jis irgi laaaaabai patinka...bet kai bite pasnekejo kazkada ir dabar pati pastebejau, tai nzn ka ir begalvoti..visi sluoksniai pries tepant sekanti buvo tikrai gerai isdziovinti...islindo tik po kiek va laiko...
del sito lako net snekejau su zmogum kuris su grindim dirba...ten ji naudoja..jau tipo gerom grindim...nu keista butu, kad jis taip nelaiko...bet tada negaliu paaiskinti ir situ fintu...tikiuosi pasitaikys paziuret ir kitus darbus su juo lakuotus...
Atsakyti
Va as itariu kad neiszdiovintas sintetinis purskiamas kartais nebutu nuostabu kad pasokdintu beceri nes kai as kartais dezute per tris valandas sukalu tai zinai su tuo dziovinimu reikala nekokie budavo smile.gif. Bet jei medine be sintetinio puskalo tai tikrai turiu daaugiau kaip 5 sl ir patikekit as nedziovinu ilgai pirmus tris kartus sutepu per valandas paskui para palieku dziuti ir svitrinu, tada dar du kart iskart ir vsio
Atsakyti
as niekada darbo nedarau per tris valandas vien del lako..visada dziovinu ir tt..kad paskui neistiktu staigmena zmogui kuriam atitenka daiktas....tad del neisdziuvimo, labai stipriai abejoju...
Atsakyti
aš naudoju šitą laką. jis toks balzganas, skystas, visiškai be kvapo, greitai džiūsta. lakavau medinius rėmelius, medinius šaukštus, pjaustymo lentutę. išdžiuvęs visiškai nelipnus, bet labai blizgus. tiesa,kai tepi atrodo kad jis šviesiai violetinės spalvos, bet išdžiūsta ir tampa visiškai skaidrus, nelieka jokio atspalvio. tepu ne mažiau 7 kartų.
kartą pabandžiau ant sotille dvikomponenčio skaldymo, tai dar sykį smulkiai suskilo doh.gif , jūs tai turbūt tai žinote, bet man buvo nemaloni staigmena g.gif , gerai kad ant rėmuko šono pabanžiau...tai dabar ant sendinimo užpurškiu sluoksnį smirdančio sintetinio ( šitam skyrely pasiskaičiau smile.gif ), o paskui jau ramiai Domalux'u lakuoju

Atsakyti
apie lenkiskus lakus, dazus, tai as turiu savo nuomone, kuria dar suzinojau dirbdama seniuose...nes salia sedejo juos vezantys....o paskui dar karta isitikinau kaika ir isbandzius....daugiau lenkisku nebesirenku....bent is seniu, ka jie vezasi,...nes gero tai nelabai ka ir turi...
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 04 21, 21:37)
apie lenkiskus lakus, dazus, tai as turiu savo nuomone, kuria dar suzinojau dirbdama seniuose...nes salia sedejo juos vezantys....o paskui dar karta isitikinau kaika ir isbandzius....daugiau lenkisku nebesirenku....bent is seniu, ka jie vezasi,...nes gero tai nelabai ka ir turi...

Kaip gerai kad yra žinančių ir dar patariančių nešališkai... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 21 balandžio 2009 - 21:43
ne, siaip jeigu patinka ir tinka tai galit naudoti....kiekvienam skirtingai....tada kai aiskinausi, tai rinkomes dazus, lakus, bet remontui...isliko toks pats vadovavimasis....gal ir geru atsirado....bet as asmeniskai stengiuosi rinktis ne juos...tiesiog pagal rekomendacijas...ir paklausius nuomones...
Atsakyti
Merginos, man kilo mintis doh.gif (būna gi mirksiukas.gif )
Beckeriui nepatinka kažkas iš...Mano įtrynimai - aliejiniai. Ir dar sintetinis purškiamas...
Va, kažkas iš šitų dalykų nedera su laku. Pažiūrėjau, dar kyla lakas...
O apie daiktą per 3val. ...Nė su šautuvu, įremtu šonan nedaryčiau. Tie mano daiktai daryti savaitę. Ingusia31, o Tu turi seniai darytų darbų? Ir viskas OK?
Kad taip visiškai palygint galėtume: akrilas, spausdintas paveikslėlis, applicraftas, aliejinis įtrynimas, sintetinis purškiamas, beckeris. Gal spausdintas motyvas neatlaiko tempimo jėgų?
Negaliu nurimt, patinka man tas lakas doh.gif
Atsakyti
pas mane ant to skilusio viskas tas pats, tik sintetinio nedeta, o stamperios tepamas buvo...ir ne aliejiniai dazai, o seseliai....
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 04 21, 22:37)

na va, merginos, šį kart ššš parekomendavau doh.gif , atsiprašau, nepykit, nenaudokit blush2.gif

o dabar klausimukas smile.gif , vakar, po stačiatikių velykų (dirbu rusakalbių kolektyve), liko tokia nemaža kartoninė/popieriumi apklijuota dėžė nuo Metaxos. tikrai graži, dangtelis pritvirtintas aukso spalvos vyriais, su spynele... turbūt aišku, ką aš su ja norėčiau padaryt hihihi.gif
reiktų patarimo, ar dažyti akrilu tai ką turiu, ar geriau viršutinį popierinį sluoksnį kaip nors nulaupyti ir dažyti tik storą kartoną ir jau toliau visa kita? bijau, kad jei dažysiu nenulupinėjus, tas popierinis sluoksnis susipūslės ir nieko gero nesigaus. o gal tai išvis netinkamas dalykas dekupažui???
gal kuriai nors teko susidurti su tokia dėžele?
Atsakyti