O aš šitą naudoju, man jis nepatinka nes lipnumas lieka šioks toks ir kaip guma kažkaip, labai plonai dengiasi.
toks
ir sakykite ką reiškia ALKIDINIS lakas?
askita saunini naudodavau,kuris man tiko ir patiko..tik tiek kad dar geresniu atsirado:)
QUOTE(Gabii__ @ 2009 04 21, 19:52)
tai kad lyg niekas cia neiaskino kaip tai daryti...o ir labai daug aiskinimu nera...apdekupazini ir istatai laikrodzio mechanizma..net skyles nereikia daryti, ji jau yra.
o plokštelių pradžioje nereikia padengti kokiu glaistu ?neturiu aš jo tai dabar galvoju ar čia man tepti dažus ir toliau atlikti visą norimą procedūrą ar be glaistymo nesigaus nieko?
pirmiausia su svitriniu praeik..tada denk dazus kelis kartus ir issilygins..zodziu dedi dluoksnius kempine tiek kartu kol gaunasi lygu:)
QUOTE(Gabii__ @ 2009 04 21, 21:14)
pirmiausia su svitriniu praeik..tada denk dazus kelis kartus ir issilygins..zodziu dedi dluoksnius kempine tiek kartu kol gaunasi lygu:)
dėkui reiks bandyt gal kas gausis
Nu Bite jau pavarys ant Becerio . As vistik buciau uz ji o kazkokiu problemeliu manau padaro pats tepliojantysis, galbut kazkaip medziagas nesuderina, neisdziovina, gal dar kazkas nes jei sukurtas lakas skirtas mediniams pavirsiams ir tikrai nepigus nebus juk jis blogas nu juk nera logikos, tiesiog padaryt reikia viska apgalvotai ir neskubant.Kaip gali lakas atsilupti? Tik vienu atveju jei jis buvo netinkamai panaudotas ant netinkamo pavirsiaus bet kad pats lakas atsokinetu nuo pagrindo nepatikeciau niekaip.
Papildyta:
Cia labai panasu i tai kad man nieks neirodytu kad kosmetika mery key yra gera bet kiekvienam savo
Papildyta:
Cia labai panasu i tai kad man nieks neirodytu kad kosmetika mery key yra gera bet kiekvienam savo
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 04 21, 20:51)
Nu Bite jau pavarys ant Becerio . As vistik buciau uz ji o kazkokiu problemeliu manau padaro pats tepliojantysis, galbut kazkaip medziagas nesuderina, neisdziovina, gal dar kazkas nes jei sukurtas lakas skirtas mediniams pavirsiams ir tikrai nepigus nebus juk jis blogas nu juk nera logikos, tiesiog padaryt reikia viska apgalvotai ir neskubant.Kaip gali lakas atsilupti? Tik vienu atveju jei jis buvo netinkamai panaudotas ant netinkamo pavirsiaus bet kad pats lakas atsokinetu nuo pagrindo nepatikeciau niekaip.
Papildyta:
Papildyta:
kokia jo kaina?
47 litai uz 1l
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 04 21, 20:54)
47 litai uz 1l
dėkoju. Tik gal dar būtų galima tikslų pavadinimą? nes tinklalapyje radau dvejus lakus ir nežinau kuris čia tas tikrasis
pirmas būtų Aqua Klarlack alkidinis vandeninis skaidrus
antrasis Panellack 20pusiau matinis vandeninis skaidrus su akrilo lateksu
QUOTE(Gabii__ @ 2009 04 21, 17:30)
parasysiu, bet ne siandien, ryt...jei pamirsiu priminkit:)zinau kad latviskas man rodos..kazkam jau ji minejau, berods bitei....gal ji prisimins pirma:)
Tai panašu, kad bite pirma "prisimins" (ačiū kompiuterio atminčiai )...
Cituoju Gabii__ rekomenduoto lako pavadinimą: "IMA vandeninis lakas lauko darbams". Daugiau nieko nežinau, nesidomėjau dar, neieškojau. Tikiuos, nieko nesumaišiau, šitas?
Dėl Beckers lako...įdomu, Gabii__, būtų sužinoti, kokios kyla problemos ir kaip jį naudojai? Kiek sluoksnių tepta, kaip tarpsluoksniuos džiovinta, kiek laiko praėjo po darbo pabaigos ir t.t.? Nes man tas lakas labai patinka ir bevelyčiau pati savo darbo procese priežasčių paieškot, nei atsisakyti to lako...vienžo, norėtųs jį reabilituoti...
O šiaip...pakartosiu savo seną "dainelę": kas nebijo vaitspiritinių lakų, teptukų plovimo vaitspiritu, gelsvo lako atspalvio, man pats pačiausias vaitspiritinis Johnstones lakas. Patys mieliausi, jaukiausi paviršiai...Fantastiškas šveitimasis...Vasara artėja, tad tikrai prie jo grįžtu...
Čia tiek daug įdomaus prikalbėjote, norėtųs kai ką tarstelt ir dėl gero padengimo akriliniais, ir dėl servetėlės klijavimo ypatumų, tačiau, manau, rasis tam puikių progų.
Ypač kaunietėms. Juk reikia duoti garo silver city...
Peržiūrėdama žinutę, radau Ingusia31 nuomonę...Tu teisi, analizuoju ir ieškau priežasčių savo veiksmuose (jau minėjau).
Visų pirma, duokdiev kiekvienai taip iš lėto viską daryti, kaip kad dariau...Antra, lakas ne atsilupinėjo, o sutrūko labai retais giliais trūkiais, kaip kad spėjome su Voriuku, dėl atsiradusių tempimo jėgų... Trečia, paviršiai buvo įvairūs...ir oda, ir medis. Tik vieną spėjimą turiu. Šis lakas, manau, negali būti dengiamas daugeliu sluoksnių, ką ir norėtųsi nustatyti, todėl ir klausiu, kas nutiko Gabii__...
QUOTE(bite @ 2009 04 21, 21:01)
Tik vieną spėjimą turiu. Šis lakas, manau, negali būti dengiamas daugeliu sluoksnių, ką ir norėtųsi nustatyti, todėl ir klausiu, kas nutiko Gabii__...
o kiek sluoksnių reikėtų? Vieno? pakanka?
Senukų el.prekių kataloge radau tik tokį ima laką skirtą vidaus darbams
Lako tikslus pavadinimas: Beckers decor klarlack matt 10
skaicius reiksia matiksumo laipsni todel lietuviskame vertime sitas skaicius 10 reiksia jau pusiau matini varianta
lietuviskas vertimas ant etiketes: Aqua klarlack (HM)-pusiau matinis lakas mediniams baldams
Dar pastaba: Nuejus i ta parduotuve ir pasakius "becerio lako dekupazui" jums bus paduotas gerasis variantas garantuotai, blaskytis ten nereiks
Papildyta:
tepiau 5, dezute turiu ir viskas ore bet pavirsiaus plotas normali nedidele dezute
skaicius reiksia matiksumo laipsni todel lietuviskame vertime sitas skaicius 10 reiksia jau pusiau matini varianta
lietuviskas vertimas ant etiketes: Aqua klarlack (HM)-pusiau matinis lakas mediniams baldams
Dar pastaba: Nuejus i ta parduotuve ir pasakius "becerio lako dekupazui" jums bus paduotas gerasis variantas garantuotai, blaskytis ten nereiks
Papildyta:
tepiau 5, dezute turiu ir viskas ore bet pavirsiaus plotas normali nedidele dezute