Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 30-tema

Va va apie lakus ir man idomu. Is pradziu naudojau vyro kazkoki parketini -graziai gaunasi su juo, bet jau taip smirda, toks toksiškas..kad nusprendziau nesinarkomaninti biggrin.gif Dabar nusipirkau ta SUPI saunoms, tai kazkaip neypač jis man, toks kažkoks plastmasinis jis man ir dar limpa vis kažkiek...Tai aš ant virsaus sintetiniu ji purskiu, tai tada būna ir per daug blizga. Man visdėlto matiniai daikteliai irgi labiau patinka.Tai va ir noretusi ir kitokius variantus pabandyt 4u.gif O tas beckeris smirda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zlata: 21 balandžio 2009 - 16:28
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 04 21, 16:15)
Ačiū visoms už atsakymus apie lakus 4u.gif reikės važiuoti nusipirkti Becker laką, tikiuosi rasiu Senukuose. Stamperia firmos man būtų per brangu, nes tektų dažnai pirkti  smile.gif

dėl to Beckerio lako,- niekaip jo negaunu doh.gif jau 2rą mėn medžioju ir niekaip doh.gif prieš kokį mėnesį paskambinau į jų firminę pardę,- sako yra 1 litras,- nuvažiuoju,- sako va ką tik nupirko kažkokia motera.... tai prisipažinkit, kuri man jį nunešėt iš panosės rolleyes.gif ax.gif po to laiko vis dar neužvežė verysad.gif jau konsultantas mane pažįsta lotuliukas.gif
Kamėja, kiek teko domėtis , Vilniuj juo prekiauja tik Sleževičiaus gatvėje, firminėj Beckers parduotuvėj 4u.gif
Gabii_ koks tas kitas lakas? gal Beckerio nereikės laukti??? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo versus*: 21 balandžio 2009 - 16:33
man patinka sintetinis purskiamas, nes daugeliui dalyku dabar man reikia vandeniui atparumo..isirengiau sau purskykla namie lotuliukas.gif o siaip dar vienas toks neblogas akrilinis laukui tinkantis...pavadinimo nepasakysiu , ne namie dabar.
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2009 04 21, 17:21)
Na žinok ir man brangu.. doh.gif ..Bet kadangi aš dar nedarau labai daug tų darbelių..tik karts nuo karto..į savaitę po vieną darbelį..tai dar normaliai..nors tepu po kelis sluoksnius, bet užtenka ilgam.. g.gif ..

Aš dar baldų nebandžiau dekupažinti, tik didesnes dėžutes, be to lakuoju apie 7 sluoksnius, tai man lakas akyse tirpsta doh.gif smile.gif

QUOTE(versus* @ 2009 04 21, 17:30)

Ačiū už info 4u.gif sutaupiau laiko, net nemaniau, kad taip sunku jį gauti, galvojau Senukuose rasiu biggrin.gif įdomu, kur jį perka Ingusia31? g.gif

QUOTE(Gabii__ @ 2009 04 21, 17:48)
man patinka sintetinis purskiamas, nes daugeliui dalyku dabar man reikia vandeniui atparumo..isirengiau sau purskykla namie lotuliukas.gif o siaip dar vienas toks neblogas akrilinis laukui tinkantis...pavadinimo nepasakysiu , ne namie dabar.

Man purškiamas sintetinis irgi patinka, tik neturiu galimybių jį dažnai naudoti, renkuosi jį tik, kai joks kitas netinka, nes namuose yra vaikas. Gabii būtinai parašyk akrilinio lako pavadinimą, įdomu tapo smile.gif
Atsakyti
Aš irgi lakais susidomėjau, galvojau pirkti tą beckers laką, bet va prasideda ne kokie atsiliepimai....
Bandysime marabu, bet žinoma jo nedaug bei kainytėnemaža. Šiaip naudoju Sadolin Celco sauna, jis limpa, visi padėkliukai prikimba prie puodelio, nors ir atsparus karščiui bei vandeniui rašo, negalima pašveisti, nusilupa kaip guma, be to, labai skystas, reikia daug kartų dengti paviršių. Kas pasiūlys statybinio pobūdžio(didelėje pakuotėje bei normalia kaina) kitą laką??? g.gif Nes amrabu naudosiu tik nedideliems darbeliams, per didele prabanga ax.gif
Purškaimo dar neišbandžiau, kokį perkate, senukuose ar stamperijos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 21 balandžio 2009 - 17:06
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 04 21, 17:58)
Aš dar baldų nebandžiau dekupažinti, tik didesnes dėžutes, be to lakuoju apie 7 sluoksnius, tai man lakas akyse tirpsta  doh.gif  smile.gif 
Ačiū už info  4u.gif sutaupiau laiko, net nemaniau, kad taip sunku jį gauti, galvojau Senukuose rasiu biggrin.gif įdomu, kur jį perka Ingusia31?  g.gif
Man purškiamas sintetinis irgi patinka, tik neturiu galimybių jį dažnai naudoti, renkuosi jį tik, kai joks kitas netinka, nes namuose yra vaikas. Gabii būtinai parašyk akrilinio lako pavadinimą, įdomu tapo smile.gif

parasysiu, bet ne siandien, ryt...jei pamirsiu priminkit:)zinau kad latviskas man rodos..kazkam jau ji minejau, berods bitei....gal ji prisimins pirma:)
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 04 21, 17:30)
parasysiu, bet ne siandien, ryt...jei pamirsiu priminkit:)zinau kad latviskas man rodos..kazkam jau ji minejau, berods bitei....gal ji prisimins pirma:)

Labai lauksime mirksiukas.gif
Atsakyti
būkit geros įkelkite nuorodą kur paaiškinta kaip iš plokštelės dekupažuoti laikrodį 4u.gif jau 2 valandas klaidžioju po visas temas ir nieko nerandu unsure.gif doh.gif
Atsakyti
tai kad lyg niekas cia neiaskino kaip tai daryti...o ir labai daug aiskinimu nera...apdekupazini ir istatai laikrodzio mechanizma..net skyles nereikia daryti, ji jau yra.
Atsakyti
sveikutės, dar niekada nebanžiau šia tehnika dirbti, tik norėčiau šviestuvus stalinius pagražinti, ar užtenka priklijuoti servetėles iškirpus ir nupurkšti laku? blush2.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu, kuo lakavau savo mažiui apklijuotus baldelius
šituo laku

Dar draugė viena lakuoja viską šituo laku.

Abu matiniai. Kvapo beveik nėra. Greitai džiūsta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saksona: 21 balandžio 2009 - 19:34
Senukai neprekiauja Becker firmos dazais.Kaune tik viena atstovybe yra Savanoriu pr. prie buvusios "MARIU" parduotuves, ieini i kiemeli ir ten matosi reklama
Atsakyti